AUTOPSY
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
Re: AUTOPSY
a ja mam wszystkie pelne autokoty, drugim takim zespolem jest jak na razie tylko darkthrone ;((
trza sie w przyszlym roku lepiej zabrac za trzepanie pieniedzy i nadrobic braki, zreszta bedzie latwiej bo odkad ograniczylem alkohol do minimum, portfel jakby sam sie zalatal hehe
trza sie w przyszlym roku lepiej zabrac za trzepanie pieniedzy i nadrobic braki, zreszta bedzie latwiej bo odkad ograniczylem alkohol do minimum, portfel jakby sam sie zalatal hehe
this is a land of wolves now
- Triceratops
a to dlatego jestes taki sztywny i drazliwy :) w zyciu trzeba umiec zachowac umiar :))Riven pisze:odkad ograniczylem alkohol do minimum
woodpecker from space
- Riven
- Kontakt:
-
- mistrz forumowej ceremonii
czy fajniejszy nie wiem, bo nie mam porównania, ale moim zdaniem jest bardzo ładnie i porządnie zrobionyRiven pisze:kurwa, a bodajze Block pisal wczesniej, ze digibook fajniejszy (chociaz tylko przejrzalem starsze strony przed wyborem zakupu dzisiaj) i wlasnie go sobie zamowilem.. no chuj, jak jest nedznie wydany to trudno, ale ta ksiazeczka moze byc ciekawa
- Riven
- Kontakt:
no to git.
bardzo podobala mi sie natomiast ta reedycja SS, ta z dodatkowym cd na ktorym jest material z poprzedniej epki. swoja droga, trza bedzie sobie odswiezyc ten material, bo te dwa utwory byly MORDERCZE.
bardzo podobala mi sie natomiast ta reedycja SS, ta z dodatkowym cd na ktorym jest material z poprzedniej epki. swoja droga, trza bedzie sobie odswiezyc ten material, bo te dwa utwory byly MORDERCZE.
-
no reedycja kapitalna, wiadomo
- Agnósdej
- zaczyna szaleć
Wszyscy czekali tylko na moją opinię. Ogłaszam- Macabre Eternal to bardzo dobra płyta jest.
Agnós!!! Dej! Dej! Dej!
- Wujek Lucyferiusz
- postuje jak opętany!
Ufffffffffffff!Agnósdej pisze:Wszyscy czekali tylko na moją opinię. Ogłaszam- Macabre Eternal to bardzo dobra płyta jest.
A gdzie kotuś widzisz głupotę? W teorii ekonomicznej szkoły austriackiej? Mam cię zabić?
Kel'Thuz - młot na parchów
t(-_-t) Hvert norske ord høres ut som en gammel skog og krig i helvete!
- Agnósdej
- zaczyna szaleć
- Wujek Lucyferiusz
- postuje jak opętany!
Close the casket before it's too late, motherfuckers!!!Agnósdej pisze:Można zamykać.
:)
A gdzie kotuś widzisz głupotę? W teorii ekonomicznej szkoły austriackiej? Mam cię zabić?
- Agnósdej
- zaczyna szaleć
Tak jeszcze zapytam ludzi i jaszczurów co to by mieli porówanie między wydaniem digibookowym a slipcase. W digibooku są jakieś dodatkowe grafiki albo fotełe czy tylko tak jak w slipcase teksty i 4 starszych panów w środku?
Agnós!!! Dej! Dej! Dej!
- Lykantrop
Więcej grafik, więcej fot.Agnósdej pisze:Tak jeszcze zapytam ludzi i jaszczurów co to by mieli porówanie między wydaniem digibookowym a slipcase. W digibooku są jakieś dodatkowe grafiki albo fotełe czy tylko tak jak w slipcase teksty i 4 starszych panów w środku?
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Duvelor
- weteran forumowych bitew
Gdzie jest te więcej grafik??? W wersji digibook nie dostrzegam takowych. Widzę jedynie więcej chujowych zdjęć tych brzydali, to wszystko. O jakie grafiki chodzi?
𝕮𝖔𝖗𝖔𝖓𝖊𝖗
-
- rasowy masterfulowicz
Wiedzac co jest w digibooku wybrałbym slipcase. Okladka slipcase ma ostrzejsze kolory. W Digibooku jest troche zbliżeń na fragmenty okładki i kilka brzydkich zdjec zespolu.Agnósdej pisze:Tak jeszcze zapytam ludzi i jaszczurów co to by mieli porówanie między wydaniem digibookowym a slipcase. W digibooku są jakieś dodatkowe grafiki albo fotełe czy tylko tak jak w slipcase teksty i 4 starszych panów w środku?
I AM MORBID
- Duvelor
- Agnósdej
- zaczyna szaleć
- ultravox
- zahartowany metalizator
Właśnie problem w tym, że jakieś takie ładne te zdjęcia... takie profesjonalne, jakby pod kątem kolorowej prasy. Zdecydowanie za mało w tym brzydoty ;) Ale generalnie to ten digibook bardzo fajnie się prezentuje, nie zamieniłbym na zwykłe wydanie.Mort pisze:W Digibooku jest troche zbliżeń na fragmenty okładki i kilka brzydkich zdjec zespolu.
-
jakby ktos chcial i bylo mu to potrzebne moge zrobic zdjecia dwu wersji cd i lp do porownan, analiz i czego tam jeszcze
http://soundterrorshots.blogspot.com/ - koncertowe zdjęcia
http://maciejmutwil.blogspot.com/ - przemysłowe zdjęcia
http://maciejmutwil.blogspot.com/ - przemysłowe zdjęcia
- Bonny
- rasowy masterfulowicz
zrób zrób. Artur dopiero w poniedziałek mi wyślę moje egzemplarze, to sobie chociaż popatrzę do tego czasu ;)shitfun pisze:jakby ktos chcial i bylo mu to potrzebne moge zrobic zdjecia dwu wersji cd i lp do porownan, analiz i czego tam jeszcze
- Riven
- Kontakt:
WITAM.
Informuję iz zakupiony towar został wysłany 08/06/2011.
Pozdrawiam.
no prosze, jak szybko ;)
Informuję iz zakupiony towar został wysłany 08/06/2011.
Pozdrawiam.
no prosze, jak szybko ;)