GRAVELAND
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- tommek
- w mackach Zła
- Kontakt:
Re: GRAVELAND
To już wiadomo kto mu zrobi okładkę jak coś nowego nagra, te obrazki z ostatnich płyt miały swój urok, takie ludowe malarstwo.
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: GRAVELAND
jest kawa, jest imprezaŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑02-02-2024, 14:55Myslalem, ze to zart albo przesada, ale jest jeszcze gorzej niz myslalem, on nimi spamuje wiele razy dziennie:DDBeliever pisze: ↑02-02-2024, 12:52Typowo polski ból dupy, pisze sobie na swoim własnym peju o płytach ze swojej kolekcji, a że ma lekkie pióro, to jest spore grono osób, które lubi to czytać i jest skłonne postawić symboliczną kawę za 5 zł. Nie widzę problemu. A co do Graveland, to Robercik spamuje tymi grafikami z AI na fb każdego dnia.

Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist