NAPALM DEATH
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: NAPALM DEATH
Na początek zobaczmy, w jakim kierunku poszli na nowej płycie, bo coś przewiduję, że chyba mocno pokombinowali.
- Zenek
- weteran forumowych bitew
- Plastek
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
Zajebisty. Coś czuję, że rozjebią. Jak zawsze zresztą.
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
- flow
- postuje jak opętany!
Zawsze w formie.
- ramonoth
- rasowy masterfulowicz
No i jak ich nie kochać?
- flow
- postuje jak opętany!
Są unikatowi :)
-

Okładki w tym stylu chyba jeszcze nie mieli.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Kurt
- rasowy masterfulowicz
Chyba muszę zmienić spodnie. Zajebistość.Pacjent pisze:
Okładki w tym stylu chyba jeszcze nie mieli.
The madness and the damage done.
-
Okładka zajebiście mi się podoba. Serio.
A nowy utwór - miazga. Niby pokombinowany, ale słucha się z wypiekami na twarzy. Riff na poczatku miażdzy jaja. Jeśli wszystkie kawałki będą na podobnie wysokim poziomie i będą tak łatwo wpadać w ucho, to konkurs płyty roku można zamykać w styczniu ;-)
A nowy utwór - miazga. Niby pokombinowany, ale słucha się z wypiekami na twarzy. Riff na poczatku miażdzy jaja. Jeśli wszystkie kawałki będą na podobnie wysokim poziomie i będą tak łatwo wpadać w ucho, to konkurs płyty roku można zamykać w styczniu ;-)
- harvestman
Usieczon padłem, doskonały, ciekawe czy ten zespół dałby radę nagrac słabą płytę...
-
Sieka jak skurwysyn, na tych to można liczyć.
Jeśli numer jest reprezentatywny dla całości, to okładka dobrze oddaje zawartość...
Jeśli numer jest reprezentatywny dla całości, to okładka dobrze oddaje zawartość...
Baton na tropach Yeti
You are just a
PART OF ME
You are just a
PART OF ME
-
harvestman pisze:Usieczon padłem, doskonały, ciekawe czy ten zespół dałby radę nagrac słabą płytę...
Dla co poniektórych już nagrał, ale to takie dywagacje, wiadomo, gusta są różne i chyba nikomu nie udało się dogodzić wszystkim. Dla mnie w ich dorobku nie ma słabej płyty.
- harvestman
Wznosząc się na szczyt obiektywizmu twierdzę że nie, nie nagrali, to jeden z niewielu zespołów które potrafią godnie się starzeć. Cały czas jest w tym ogień i jakiś pierwiastek który sprawia że ja tym gościom wierzę, czekam na ich płyty a w międzyczasie regularnie wracam do starych.Nasum pisze:harvestman pisze:Usieczon padłem, doskonały, ciekawe czy ten zespół dałby radę nagrac słabą płytę...
Dla co poniektórych już nagrał, ale to takie dywagacje, wiadomo, gusta są różne i chyba nikomu nie udało się dogodzić wszystkim. Dla mnie w ich dorobku nie ma słabej płyty.
Ostatnio zmieniony 19-11-2014, 22:26 przez harvestman, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Może sekret tkwi w tym, że pomimo iż zespół jest dla nich źródłem utrzymania, muzyka pozostała pasją?
- harvestman
Możliwe że tak, to słychać na płytach i koncertach. Niewiele zespołów z tak długim stażem gra z takim polotem, jakby to trywialnie nie zabrzmiało słychać i widać że robią to bo chcą a nie bo muszą a że przy okazji mają z tego jakieś pieniądze to ich położenie można nazwać idealnym.Nasum pisze:Może sekret tkwi w tym, że pomimo iż zespół jest dla nich źródłem utrzymania, muzyka pozostała pasją?
-
Poza tym w ich muzyce wciąż słychać tą pierwotną wsciekliznę, ten wkurw na otaczający świat,a raczej na to wszystko, co krytykują w swoich tekstach. Można to nazwać poczuciem misji, szczerością, zwał jak zwał, ale okraszone jest to muzyką na najwyższym poziomie.
- Pteroczłek
- postuje jak opętany!
- harvestman
Nowy singiel po raz piąty...
- Harlequin
- mistrz forumowej ceremonii
Słabej nie, ale mniej wyraziste zdarzały im się.Nasum pisze:harvestman pisze:Usieczon padłem, doskonały, ciekawe czy ten zespół dałby radę nagrac słabą płytę...