KREON
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Atreju
- postuje jak opętany!
KREON
Kojarzycie? Taka tam polska legenda thrashu, która zasłynęła (oprócz świetnej muzy) posądzeniami o satanistyczne wybryki w związku z Jarocinem (tak naprawdę to namieszał Kat, a im się oberwało).
Otóż Kreon kończy właśnie nagrania na świeżutką płytę od czasu powrotu (kilka lat temu!) Album ma się nazywać "Adamowe plemię" i do obadania są 2 premierowe kawałki: http://kreon.muzzo.pl
Szykuje się kolejny niezły powrót zapomnianej nieco legendy!
Otóż Kreon kończy właśnie nagrania na świeżutką płytę od czasu powrotu (kilka lat temu!) Album ma się nazywać "Adamowe plemię" i do obadania są 2 premierowe kawałki: http://kreon.muzzo.pl
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
Re: Kreon
Do chuja z takimi legendami i ich reaktywacjami. Sama maniera wokalna jest tak wybitnie wkurwiająca, że po minucie mam dość życia.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- boroowa
- weteran forumowych bitew
że co? chyba u ciebie na wsi to była legenda... LOL... ktoś kto twierdzi, że Kelthuzzar to "Jak zawsze mocna rzecz!" i czuje mrowienie w kroku na myśl wspólnej fotki z typami z Ancient i Rhapsody i nie powinien się wypowiadać na jakikolwiek temat związany z metalemAtreju pisze:Kojarzycie? Taka tam polska legenda thrashu (...)
I'll give you black sensations up and down your spine
If you're into evil, you're a friend of mine
See the white light flashing as I split the night
Cos if good's on the left then I'm sticking to the right
If you're into evil, you're a friend of mine
See the white light flashing as I split the night
Cos if good's on the left then I'm sticking to the right
- Duban
Żadna legenda. Pamięta się o nich tylko ze względu na jakieś tam wydarzenia okołomuzyczne. Widziałem ich na żywo dwa razy i mogę powiedzieć, że przy pierwszej okazji ludzie przewracali się ze śmiechu słyszać Zarana. Przy drugiej było lepiej, ale nie mogę powiedzieć, żeby ich thrash mi "robił".
If you believe the western sun
is falling down on everyone.
You're breaking free and the morning's come.
If you would know your time has come.
is falling down on everyone.
You're breaking free and the morning's come.
If you would know your time has come.
- Lykantrop
Ja pierdolę, kolejny z cyklu "takie rzeczy to tylko w Polsce". Tylko dla tych o mocnych nerwach.
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Morph
- Kontakt:
- Xapapote
"Pozdrawiam serdecznie miłośników Youtuba" - ja pierdolę! co za text!!!
edit: osz kurwa! właśnie poleciał wokal. ja pierdolę!!! a właśnie zacząłem robić se obiad ... fak!
edit: osz kurwa! właśnie poleciał wokal. ja pierdolę!!! a właśnie zacząłem robić se obiad ... fak!
...:::jeśli mają jakąś czarną listę, chcę na niej być:::..
- Glene
No ten tekst jest potezny, dziadek troch gubi sie w wirtualnej rzeczywistosci:) Wokal pozostawie bez komentarzaXapapote pisze:"Pozdrawiam serdecznie miłośników Youtuba" - ja pierdolę! co za text!!!
- Lykantrop
Czy są na tym forum jacyś metalowcy?
- Lykantrop
Polska scena dorobiła się swojego Gracjana. Nareszcie!
- Wujek Lucyferiusz
- postuje jak opętany!
Ile razy padła nazwa "adamowe plemię" oraz "miłośnicy jótubba"?Lykantrop pisze:
Ja pierdolę, kolejny z cyklu "takie rzeczy to tylko w Polsce". Tylko dla tych o mocnych nerwach.
Piękny i wzruszający tekst - taki nie znający granic, a la Keine grenzen.
A w powiązanych odpowiedni kawałek:
A gdzie kotuś widzisz głupotę? W teorii ekonomicznej szkoły austriackiej? Mam cię zabić?
Kel'Thuz - młot na parchów
t(-_-t) Hvert norske ord høres ut som en gammel skog og krig i helvete!
Kel'Thuz - młot na parchów
t(-_-t) Hvert norske ord høres ut som en gammel skog og krig i helvete!
- Xapapote
to u tego gościa chyba taki przerywnik. jak 'kurwa'.Wujek Lucyferiusz pisze: "adamowe plemię"
wspaniały kawałek, wuju! naprawdę świetny. pycha!!!Wujek Lucyferiusz pisze:
- Headcrab
- Kontakt:
Tutaj wokale jeszcze ciekawsze
Ỏ̷͖͈̞̩͎̻̫̫̜͉̠̫͕̭̭̫̫̹̗̹͈̼̠̖͍͚̥͈̮̼͕̠̤̯̻̥̬̗̼̳̤̳̬̪̹͚̞̼̠͕̼̠̦͚̫͔̯̹͉͉̘͎͕̼̣̝͙̱̟̹̩̟̳̦̭͉̮̖̭̣̣̞̙̗̜̺̭̻̥͚͙̝̦̲̱͉͖͉̰̦͎̫̣̼͎͍̠̮͓̹̹͉̤̰̗̙͕͇͔̱͕̭͈̳̗̭͔̘̖̺̮̜̠͖̘͓̳͕̟̠̱̫̤͓͔̘̰̲͙͍͇̙͎̣̼̗̖͙̯͉̠̟͈͍͕̪͓̝̩̦̖̹̼̠̘̮͚̟͉̺̜͍͓̯̳̱̻͕̣̳͉̻̭̭̱͍̪̩̭̺͕̺̼̥̪͖̦
- Xapapote
te oklaski to chyba nie prawdziwe całkowicie sąHeadcrab pisze:Tutaj wokale jeszcze ciekawsze
normalnie kult -
od 0:56 - 'Eruption' przy tym to totalna chała
edit: są bardziej groteskowi od Spinal Tap :)