Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tym razem krótko. Gdyby TAKI album nagrał ENSLAVED, to wszyscy okrzyknęliby go mianem "płyty roku", a tak pewnie kilka osób przesłucha, kilka zleje moczem, kilka pomarudzi, że wtórne i szybko wyjebie z dysku. A szkoda, bo to taki zły brat bliźniak nowego PRIMORDIAL. Zresztą, posłuchajta:
Poprzedni mCD był bardzo dobry. Nowy na pewno sprawdzę. Na CD mam w sumie tylko debiut i czwórkę, ale mam uzupełnić braki (przynajmniej płyty 2 i 3). "Kaoskult" i "The Journeys..." nie znam, dobre? W sumie nigdy nie nagrali czegoś wybitnego, ale bardzo lubię ten zespół i wracam do ich płyt.
Zona bardzo lubi ten zespol, wiec zassalem ostatnio (CD w kolejce do zakupu musi poczekac) i mimo, ze lubie raczej ich starsze materialy, to musze przyznac, ze ta nowa plytka tez calkiem fajnie wchodzi.
Słucham właśnie Fallen Angel of Doom (EDIT - skończyło mi się, zaraz puszczam Back in Black), czy naprawdę uważasz iż Helhajm to jest jakaś alternatywa?!?!
Give birth to something dead
Give birth to something old
Morph pisze:Słucham właśnie Fallen Angel of Doom (EDIT - skończyło mi się, zaraz puszczam Back in Black), czy naprawdę uważasz iż Helhajm to jest jakaś alternatywa?!?!
głupie pytanie. Ja się Ciebie pytam czy dałeś temu szansę, a Ty mi odpowiadasz, że klasyka zawsze lepsza.
Ale kiedy jak tak to widzę, że panie kierowniku, jak jest noc to musi być ciemno. Takie jest odwieczne prawo natury. A pan mi tu z reflektorami wyjeżdzasz ;)
“I cannot begin to describe how much I don’t care." - Dylan Moran
Alsvartr pisze:Ale kiedy jak tak to widzę, że panie kierowniku, jak jest noc to musi być ciemno. Takie jest odwieczne prawo natury. A pan mi tu z reflektorami wyjeżdzasz ;)
A co to, nocy rozświetlić nie można? Co to, że tak powiem, noc jest dla mnie? Nocy mówimy zdecydowanie NIE!
Give birth to something dead
Give birth to something old