SANGUIS IMPEREM
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- BadBlood
- weteran forumowych bitew
SANGUIS IMPEREM
Death metalowcy z kalifornijskiego Sanguis Imperem ukończyli już pracę nad swoim debiutanckim pełnowymiarowym krążkiem. Rzecz nosić będzie tytuł "In Glory We March Towards Our Doom", jej wydaniem zajmie się Invictus Prod., a jednego z kawałków - "The Scourge Of Men" - posłuchać można już teraz po kliknięciu tutaj: . Wypierdol jak ta lala.
Heeeeeey!!! Hooooooo!!! We're Satan's People!!!!!
Re: SANGUIS IMPEREM
Zetknąłem się z tym zespołem dzięki zine'owi Czesława i z miejsca polubiłem tylko jak dotąd nie miałem okazji kupić niczego z ich logiem. Tak czy inaczej czekam na płytę i raczej kupię w ciemno.
- BadBlood
reszta czeka ze "swoimi" opiniami aż się trocak uzewnętrzni czy ki chuj? ;)
- Adrian696
- zahartowany metalizator
hehehehe
no słyszałem tylko ten jeden kawałek, ale ogolnie znaczek Invictus gwarantuje napierdol na wysokim poziomie, wiec spokojnie mozna czekac na płyte
no słyszałem tylko ten jeden kawałek, ale ogolnie znaczek Invictus gwarantuje napierdol na wysokim poziomie, wiec spokojnie mozna czekac na płyte
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
- AroHien
- rasowy masterfulowicz
Ten kawałek to mój pierwszy kontakt z tym zespołem i raczej nie ostatni, bo brzmi to całkiem zachęcająco.
- Najprzewielebniejszy
mam The stagnation of centuries i jest to jeden z lepszych walcow jakie slyszalem w ciagu ostatnich dwoch lat.
- Czesław
- rasowy masterfulowicz
Ciekaw jestem w chuj nowego materiału, tymbardziej że nie słyszałem jeszcze splitu z Nocturnal Blood.
Swoją drogą, zabawna historia z tym wywiadem była.Conflagrator pisze:Zetknąłem się z tym zespołem dzięki zine'owi Czesława i z miejsca polubiłem tylko jak dotąd nie miałem okazji kupić niczego z ich logiem. Tak czy inaczej czekam na płytę i raczej kupię w ciemno.
- manieczki
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
ep zajebistości
czekam na lp
czekam na lp
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- metalized
Mam split z Nocturnal Blood i w zasadzie bardziej mi się podobało niż strona NB, no ale w sumie jakoś dosyć dawno nie odświeżalem sobie , ostatnio sporo nowości doszło, że nie mam czasu zbytnio na szlifowanie rzeczy wcześniej kupionych .
P.J.E.C.
- BadBlood
no, wpadki też się zdarzają. Antediluvian (czy jakoś tak) jest absolutnie asłuchalny.Adrian696 pisze:hehehehe
znaczek Invictus gwarantuje napierdol na wysokim poziomie
- Morbid Marcin
moze nieco popadasz w przesade, ale wiele w tym racji. kupilem w ciemno z racji wytworni i tez sie zawiodlem srodze.BadBlood pisze:no, wpadki też się zdarzają. Antediluvian (czy jakoś tak) jest absolutnie asłuchalny.Adrian696 pisze:hehehehe
http://www.discogs.com/seller/morbidmarcin?limit=50 NOWE RARY SIĘ CZAJĄ....
- Adrian696
a ja tego nie znam... nic nie kojarze, moze mi umknelo i okazuje sie ze szczęściarz ze mnie ;)
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
- Scaarph
-
- zaczyna szaleć
Czy ja wiem? "Under Wing of Asael" jest całkiem niezła. Reszta materiału zamieszczonego na kompilacji jest faktycznie ciężkostrawna niestety.BadBlood pisze:no, wpadki też się zdarzają. Antediluvian (czy jakoś tak) jest absolutnie asłuchalny.Adrian696 pisze:hehehehe
Sarenka na mrozie nie może
Czeka na ciepły oddech
Leśniczy ją głaszcze po udzie
Niech się naje do syta
Czeka na ciepły oddech
Leśniczy ją głaszcze po udzie
Niech się naje do syta
- manieczki
btw taka zagwozdke ostatnio mialem, bo bylem pewien ze okladke od ep juz gdzies widzialem
pogoglowane i wyszlo:
http://2.bp.blogspot.com/-SrOWKVoVrbM/T ... v+Hate.jpg
kto byl pierwszy? To jkais obraz jest czy chuj wie co
pogoglowane i wyszlo:
http://2.bp.blogspot.com/-SrOWKVoVrbM/T ... v+Hate.jpg
kto byl pierwszy? To jkais obraz jest czy chuj wie co
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- BadBlood
wiesz, że lubię chaotyczne, undergroundowe granie. ale ta płytka to po prostu bezkształtny bulgot ;)Morbid Marcin pisze:moze nieco popadasz w przesade, ale wiele w tym racji. kupilem w ciemno z racji wytworni i tez sie zawiodlem srodze.
- metalized
Mi Antekdywan też podchodzi , niekoniecznie możę te kawałki z demówek zawarte na kompilacji , ale Under Wing of Asael czy Revelations in Excrements już całkiem w pytke są
P.J.E.C.
- Scaarph
ja znam jedynie revelations in excrements no i nie mam przy tym materiale na co narzekać.
- manieczki
http://www.metal-archives.com/albums/Sa ... oom/313552
cover i tracklista nadchodzącego długograja
cover i tracklista nadchodzącego długograja