Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
hmm ten numer nawet mnie kurwa zaskoczył... wczesniej to chyba było jakies plumkanie na klawiszach i chujowe melodyjki czy się myle? Jedynka była chyba przecietna ani miażdzaca ani mega słaba...
z pół roku temu a może i rok przesłuchałem z ciekawości ten nowy album, przeleciał ... i tyle o nim mogę napisać;
jak dla mnie taka druga/trzecia liga norweskiej sceny, płyta która ani jej nie szkodzi ani nic ciekawego też nie wnosi; ale jak ktoś ma dużo czasu może sobie przesłuchać :)
Na debiucie wieś tańczy i śpiewa, ale z drugiej strony posiada on dość specyficzny klimat i z sentymentu od czasu do czasu zapodam. Demówka była całkiem niezła. Potem coś tam słyszałem, ale nie pamiętam. Może sprawdzę.
[V] pisze:na fali jakiegoś sentymentu za starą Norwegią którą slabo znam sprawdzę sobie dzisiaj to:
B. dobry wybór.
DCI Hunt pisze:Na debiucie wieś tańczy i śpiewa, ale z drugiej strony posiada on dość specyficzny klimat i z sentymentu od czasu do czasu zapodam. Demówka była całkiem niezła. Potem coś tam słyszałem, ale nie pamiętam. Może sprawdzę.
; D
'In Times Before the Light' Covenat bliźniaczo podobny.
Oremus - Popioły LP
Evil Machine - War In Heaven CD
Bloodthirst - Chalice of Contempt MC
Odraza - Esperalem Tkane CD
Genius Ultor - Nic co boskie nie jest mi obce CD
The Dead Goats - Ferox MC
Abusiveness - TBA CD
krz63 pisze:Ciekawe co sie dzieje zarowno z samym Australijczykiem jak i Nagaszem. Moze ten drugi juz sie zacpal na smierc.
Astenu wrócił do Australii I ponoć pracuje jako inżynier dźwięku,pogrywał też w jakimś hard corowym zespole.Nagashowi wysłałem maila z tydzień temu mając w zamyśle jakiś wywiadzik ,brak odpowiedzi jak do tej pory.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
Ihasan pisze:[V], lepiej sobie TARTAROS posłuchaj mlp i demówkę o wiele lepszy klimat tamtych lat wg mnie niż TROLL ... już wolę debiut Covenant niż TROLL ;)
no ten Troll to wieś straszna,urocza,ale jednak wieś,mam norweskie dni to sprawdzam sobie te wszystkie wynalazki:)Tartaros mało co już pamiętam,ich klawiszowiec grał w Emperor na koncertach chyba.Sprawdzę sobie co tam nagrał.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior