ten zespół będzie duuuuży.
płyta 11.11.11 - czekam na debiut rocku. rock'n'roll baby.

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Rozumiem zgadzasz się w całej rozciągłości? :Dstreetcleaner pisze:Jest moc, właśnie wróciłem z Planta, popijam piwko i słucham Turbowolf. Lepiej nie mogłeś trafić ;)
Pan mnie przecenia, panie profesorze.twoja_stara_trotzky pisze:Nawet nie będę z tobą polemizować, bo prędzej czy później sam spostrzeżesz swój ogromny błąd :D
Toz nie mowie, ze to samo tylko, ze mi sie skojarzylo, ale dzieki wam teraz siedze, slucham sobie Dozera na youtubie i wspominam czasy mlodosci, gdy bylismy z trockim blizej, znacznie blizej...zupełnie co innego
o, Nocturno Culto ma nowy zespół :)twoja_stara_trotzky pisze:
khmm, ciekawe612 pisze:slucham sobie Dozera na youtubie i wspominam czasy mlodosci, gdy bylismy z trockim blizej, znacznie blizej...
O kurwa mać jaki CIĘŻAR!twoja_stara_trotzky pisze:
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
Oj tam proroków. Prawdziwy prorok jest tylko jeden. :DMaleficio pisze:"Forum proroków. Jeden udostępniony kawałek i już wiadomo, jaka to będzie płyta"
Wiem, miałem ją i dodałem klientowi z Allegro jako bonus do wygranych CD. :) Nawet jej nie przesłuchałem bo mnie kolesie w wąsach przerażają. :) Ale poprawie się i zapoznam się z tą kapelą jak wydadzą winyla.twoja_stara_trotzky pisze:Poza tym jest jeszcze cała bardzo dobra epka z zeszłego roku :D
Block69 pisze:Drone pisze:Generalnie nic nadzwyczajnego.