Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Aasgard pochodzi z greckich Aten i działa od 2007 roku. Grają surowy black z piskliwymi wokalami na modłę Nargaroth. Wpadło mi w ręce ich ostatnie mini Nekriki Mistagogia, jestem pod wrażeniem.
2007 Behold (Demo)
2008 Nyx (Ep) 2010 Ravens Hymns Foreshadows The End
2011 Nekriki Mistagogia (Ep)
Fajowy kolo ma dresik heh. Muzycznie mi podchodzi , ale jestem chory na punkcie greckiego BM więc maja jakis plusik na start.
Greckie Ateny ?? AAAle śmieszne heh hehehehe hehehehehehehe
metalized pisze:Fajowy kolo ma dresik heh. Muzycznie mi podchodzi , ale jestem chory na punkcie greckiego BM więc maja jakis plusik na start.
Greckie Ateny ?? AAAle śmieszne heh hehehehe hehehehehehehe
obczaj to
co śmiesznego jest w greckich Atenach?! kolega z milionem postów na koncie ma kompleksy uuuuuuuuu!
Co Asgard to Asgard. Czy to w Grecji, czy to w Polsce, chujnią był i będzie. Nazwa - fatum.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
A gdzie kotuś widzisz głupotę? W teorii ekonomicznej szkoły austriackiej? Mam cię zabić? Kel'Thuz - młot na parchów t(-_-t) Hvert norske ord høres ut som en gammel skog og krig i helvete!
Ateny – wieś w Polsce położona w województwie podlaskim, w powiecie augustowskim, w gminie Nowinka, nad jeziorem Blizno. W latach 1975-1998 miejscowość administracyjnie należała do województwa suwalskiego.
Otóż to. W Kanadzie, Australii i USA masz kopie nazw miast brytyjskich. Tylko żeby o tym wiedzieć trzeba wiedzieć coś więcej niż to gdzie jest kibel w mieszkaniu.
Ateny – wieś w Polsce położona w województwie podlaskim, w powiecie augustowskim, w gminie Nowinka, nad jeziorem Blizno. W latach 1975-1998 miejscowość administracyjnie należała do województwa suwalskiego.
Chciał dobrze, a wy się przypierdalacie.
Otóż to. W Kanadzie, Australii i USA masz kopie nazw miast brytyjskich. Tylko żeby o tym wiedzieć trzeba wiedzieć coś więcej niż to gdzie jest kibel w mieszkaniu.
Kurde, już byłem pewien, że to Ateny koło Koluszek. Przyznacie jednak, że pojawienie się czasem takiego tematu do bicia jest dobre na odreagowanie, czyż nie?
Chciał dobrze, a wy się przypierdalacie.
Ja nie wiedziałem, że istnieje taka wieś na Podlasiu. To całkowicie tłumaczy celowość użycia stwierdzenia "greckie Ateny". Zwracam honor.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95