HOBBS' ANGEL OF DEATH
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
HOBBS' ANGEL OF DEATH
Oprócz Slaughter Lord kogo jeszcze najbardziej żal? Fani Maryli Rodowicz za pewne utrzymywaliby, że koni, ale tutaj zwolenników ery polskiego big beatu deficyt i każdy wie, że HOBBS' ANGEL OF DEATH. Australia nie zawodzi, ew. zawodzi rzadko, tak więc i w tym przypadku nie ma mowy o lipie. Nieznajomość tematu od razu spotka się z infamią, więc zieloni w tej kwestii mają prawo wstrzymać się od głosu, w przeciwnym razie 10 razów sękatym kijem murowane.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- kocurejro
- postuje jak opętany!
- Perversor
- zaczyna szaleć
Re: HOBBS' ANGEL OF DEATH
dobre ale wczesne sad ex lepsze :)
-
- weteran forumowych bitew
Nieznajomsc zespolu godna potepienia zwlaszcza ze cd sa do kupienia za normalna kase
- kocurejro
- postuje jak opętany!
-
Pogadaj z Karolem z Selfmadedegod
Tak, szczególnie "Inheritance" z 1995 roku - już ze trzy razy na allegro licytowałem dając jakieś 300-350 i nie byłem chyba nawet w pierwszej piątce licytujących :)aniola pisze:Nieznajomsc zespolu godna potepienia zwlaszcza ze cd sa do kupienia za normalna kase
A kapela zajebista - oczywiście piszę o wszystkim co nagrali poza wspomnianym "Inheritance", bo tej płyty niestety nie słyszałem.
-
No w przypadku tej plyty opinia o cenie nieprawdzwa:)
Sugerujesz, że te kilka aukcji w których brałem udział to były aukcje nieprawdziwe?
- Lykantrop
To musiał być przypadek, bo "Inheritance" spokojnie można wyrwać za taką umiarkowaną sumę jak 8 dyszek na zachodnich aukcjach.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
-
Nie chodzilo mi o to ze jest drozsza,choc ja dalem za nia 110 z przesylka na e-bayuMaria Konopnicka pisze:Sugerujesz, że te kilka aukcji w których brałem udział to były aukcje nieprawdziwe?
-
No jednak nawet genialna nowa płyta nie rusy towarzystwa:)
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Nie wiem czy jest genialna ale na pewno calkiem przyzwoita i swietnie sie slucha. W sumie to nawet podoba mi sie stwardnienie ich muzyki kosztem tych heavymetalowych nalecialosci ze starych lat. No i fajne szorstkie i nieco staroswieckie brzmienie, nie jest zbyt sterylne jak na dzisiejsze czasy.
woodpecker from space
Ale co w niej genialnego? Posłuchałem ze 3 razy bo była taka w miarę, coś tam momentami ruszała, ale w końcu doszedlem do wniosku że razowca z tej mąki nie będzie.aniola pisze:No jednak nawet genialna nowa płyta nie rusy towarzystwa:)
- Triceratops
I bardzo dobrze, bo razowiec jest do dupy. Ale ta nowa plyta Hobbs jest calkiem zajebista.
woodpecker from space
- Triceratops
Bdb kurwa, bdb. Przestancie sie palowac tym Powertrip co go nie ma i wlonczcie sobie starego Hobbsa, on wam odplaci.
woodpecker from space
- Harlequin
A sobie posłucham z szacunku.
- HSVV
- w mackach Zła
spoko sprawa ten album, niby blackowe napierdol, niby thrashowe riffy, niby heavy metalowa chwytliwość, ale kurwa, taka kombinacja, że nie da się określić co to za gatunek dokładnie. i tym lepiej, albowiem podział na gatunki to zajęcie dla ciot. spoko albuma ogólnie. złowieszcza, ale chwytliwa, bez wsi, ale totalnie rock'n'rollowa. nie wiem. podoba mi się. i chuj.
Maschinengewehr
Aus jeder Galaxie
Heilen wir
Allgemeine Agonie
Aus jeder Galaxie
Heilen wir
Allgemeine Agonie
- Harlequin
Po 4 kawałkach jestem bardzo pozytywnie zaskoczony.