Tematu nie zauważyłem, więc zakładam. Lubicie jakieś płyty? A może istnieje osoba, która lubi późniejsze oblicze tej kapeli? :D
Te 3 uwielbiam (ze wskazaniem na dwójkę):

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Uwielbiam Runy.Bambi pisze:A może istnieje osoba, która lubi późniejsze oblicze tej kapeli? :D
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
Myślałem, że wszyscy wiedzą o tym, że ten zespół nagrał jedną z najlepszych płyt death metalowych.Riven pisze:Musze posluchac tych starych plyt, bo nie moge uwierzyc, ze ten zespol nagral cokolwiek dobrego. :)
mylisz sie - jedynka jest zajebista, a mini jest niesamowity i spokojnie stawiam w TOP5 SzwecjiBambi pisze:Jedynka jest fajna przecież :)
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
Z przyjemnoscia nadrobie ta kolejna z moich zaleglosci w najblizszym czasie. :)ultravox pisze:Myślałem, że wszyscy wiedzą o tym, że ten zespół nagrał jedną z najlepszych płyt death metalowych.Riven pisze:Musze posluchac tych starych plyt, bo nie moge uwierzyc, ze ten zespol nagral cokolwiek dobrego. :)
I ja podobnie. Uważam nawet, że to najlepsza płyta Therion. Nikt tak dobrze nie ożywił Wagnera w muzyce metalowej.Morph pisze:Uwielbiam "Runy".Bambi pisze:A może istnieje osoba, która lubi późniejsze oblicze tej kapeli? :D
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
Tu już nawet nie chodzi tylko o Ciebie, po prostu zaskakujące jest, że w momencie, kiedy stary death metal wraca do łask te płyty pozostają zapomniane, a do rangi kultu wynosi się jakiś Wombbath czy inny Blaspherion.Riven pisze:Z przyjemnoscia nadrobie ta kolejna z moich zaleglosci w najblizszym czasie. :)
Wiesz, latwiej chyba wypromowac kvltowe Autopsy niz Therion, ktory trumetalowcom kojarzy sie z operowym pianiem. :) Jakby neosofiks powiedzial potem w klasie, ze slucha Therion, to przeciez musialby sie tlumaczyc. A na serio - whatever, grunt, ze ta muzyka jest, kto bedzie chcial to w koncu do niej dotrze. Ja juz wiele lat temu mialem plan zapoznac sie ze starym Therion, ale po prostu zapomnialem - ocean muzyki...ultravox pisze:Tu już nawet nie chodzi tylko o Ciebie, po prostu zaskakujące jest, że w momencie, kiedy stary death metal wraca do łask te płyty pozostają zapomniane, a do rangi kultu wynosi się jakiś Wombbath czy inny Blaspherion.Riven pisze:Z przyjemnoscia nadrobie ta kolejna z moich zaleglosci w najblizszym czasie. :)