Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
UGH! Myślę że sytuacja dojrzała do tego aby założyć temat o tym killerskim bendzie. Za moment nakładem XTREEM Music ukazuje się drugi długograj Duńczyków "Til Døden Os Skiller". Maniacy ROTTREVORE, wczesnego GRAVE, MORTICIAN zacierać ręce!
UNDERGANG - piękny ten duński napierdalator. O ile debiut był ciekawy lecz nużący o tyle druga płyta posiada już jakiś własny smak. Smak smoły... Dla mnie to zdecydowanie jeden z lepszych krążków tego roku. Prosto, brudno i na temat. Bez silenia się na bycie złymi kultowcami, czyste (a w zasadzie bardzo brudne) death metalowe jebnięcie wiekiem od trumny. Aż mi zwieracze puszczają na myśl, że niebawem ich obaczę z boskim Funebrarum na koncercie...
Wódka i Piwo pisze:UNDERGANG - piękny ten duński napierdalator. O ile debiut był ciekawy lecz nużący o tyle druga płyta posiada już jakiś własny smak. Smak smoły... Dla mnie to zdecydowanie jeden z lepszych krążków tego roku. Prosto, brudno i na temat. Bez silenia się na bycie złymi kultowcami, czyste (a w zasadzie bardzo brudne) death metalowe jebnięcie wiekiem od trumny. Aż mi zwieracze puszczają na myśl, że niebawem ich obaczę z boskim Funebrarum na koncercie...
No wiem, ale na ebay czy na Allegro dostaniesz za ta sama kasę, już:) Chyba, ze Doomentia zrobi second pressa ale... nie liczył bym na to. Wiec casus jest taki, chcesz mieć to płać.
Bardzo fajny ten krążek (to jest Til Døden Os Skiller). Wszystko jest tutaj "takie". Nie jest to może najbardziej odkrywcza rzecz pod słońcem, ale przecież nie o to tutaj chodzi. Jest dół, smoła, gruz no i oczywiście całkiem sporo Grobu - a to musi dobrze rokować. Cholernie lubię takie grzańsko do przodu bez żadnej pedalskiej, przesadzonej melodyki.
Lubie wszystko od tych PATOLI, uwielbiam taki grobowy death metal !!! Jedyny minus w porowaniu z jedynka to wokale - teraz takie bardziej gore-grindowe sa, ale i tak plyta urywa jaja !!!