I tak im dopomóż buk.Convulse is now rehearsing material from "World without god" album and will play some shows later 2012!
http://www.myspace.com/convulsedeathmetal
CONVULSE
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Self
- rasowy masterfulowicz
CONVULSE
No to wygląda na to, że faktycznie wracają. Może koniunkturę na deathmetalowe powroty zczaili? ;)
- witchfinder
- weteran forumowych bitew
Re: CONVULSE
Eh, kolejny świetny album, którego kilka lat nie słuchałem.
No ale fajnie, niech sobie dorobią trochę gigami na starość - tylko proszę, bez płyty.
No ale fajnie, niech sobie dorobią trochę gigami na starość - tylko proszę, bez płyty.
O tempora, o mores! ||| HARDCORE JP OGIEŃ JP
- KAKAESIAK
- rasowy masterfulowicz
też prośba bez płyty nie chciałbym powtórki historii z Demigod
In a world of compromise...some don't
- Glene
Kolejna reaktywacja, no prosze. Czasami mam wrazenie, ze nie reaktywuja sie tylko zespoly ktorych zalozyciele umarli - Death, Bathory, Dissection itd:)
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Problem z Demigod jest taki, że nie wrócili ani do tego co grali na demówkach i na debiutanckim albumie. Convulse może wrócić do czasów debiutu albo dwójki i w obu przypadkach powinno być dobrze.KAKAESIAK pisze:też prośba bez płyty nie chciałbym powtórki historii z Demigod
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Self
- rasowy masterfulowicz
Ja tam taki kategoryczny nie jestem, jak stwierdzą, że są w formie, to niech nagrywają, najwyżej wyjdzie słabowizna. Zresztą i tak w moich oczach nie mają nic do stracenia, bo drugi album to chujnia straszna wg mnie. Gorzej być nie powinno.
Nasum :DGlene pisze:Czasami mam wrazenie, ze nie reaktywuja sie tylko zespoly ktorych zalozyciele umarli - Death, Bathory, Dissection itd:)
- hcpig
- mistrz forumowej ceremonii
Nie dałbym sobie ręki uciąć, te reaktywacje dotyczą już nawet kapel typu Genital Putrefaction (2 czy 3 demówki przed dwudziestu laty i jeb, reunion).Glene pisze: Czasami mam wrazenie, ze nie reaktywuja sie tylko zespoly ktorych zalozyciele umarli - Death, Bathory, Dissection itd:)
Ostatnio zmieniony 29-01-2012, 18:34 przez hcpig, łącznie zmieniany 1 raz.
Yare Yare Daze
- H-K44
Dissection już się wystarczająco dużo razy reaktywowali. ;-)Glene pisze:Kolejna reaktywacja, no prosze. Czasami mam wrazenie, ze nie reaktywuja sie tylko zespoly ktorych zalozyciele umarli - Death, Bathory, Dissection itd:)
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you... Stranger
-
Dwójka Convulse jest całkiem dobra, a Mieszko Talarczyk nie założył Nasum, który powstał jako poboczny projekt dwóch gości z Necrony.Self pisze:Ja tam taki kategoryczny nie jestem, jak stwierdzą, że są w formie, to niech nagrywają, najwyżej wyjdzie słabowizna. Zresztą i tak w moich oczach nie mają nic do stracenia, bo drugi album to chujnia straszna wg mnie. Gorzej być nie powinno.
Nasum :DGlene pisze:Czasami mam wrazenie, ze nie reaktywuja sie tylko zespoly ktorych zalozyciele umarli - Death, Bathory, Dissection itd:)
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- H-K44
Tak jest. A ci goście to Rickard Alriksson i Anders Jakobson.Pacjent pisze: Mieszko Talarczyk nie założył Nasum, który powstał jako poboczny projekt dwóch gości z Necrony.
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you... Stranger
- Self
- rasowy masterfulowicz
Oj tam oj tam, nagiąłem trochę, żeby mi do wzoru pasowało. ;)
- Najprzewielebniejszy
- zahartowany metalizator
Convulse biorą sie za koncerty i nowy stuff...
WINYLE na sprzedaż viewtopic.php?f=25&t=18597&p=1845769#p1845769
- Mol
- Najprzewielebniejszy
za sugerowanie bana jest ban na tydzien :)
WINYLE na sprzedaż viewtopic.php?f=25&t=18597&p=1845769#p1845769
- Rattlehead
- night_goat
- zaczyna szaleć
Hura, pewnie przebiją "World Without God".Analripper pisze:Convulse biorą sie za koncerty i nowy stuff...
Hide behind your crosses
Throw your holy water
Recite your senseless verses
Let the darkness hour turn
When witches burn
Throw your holy water
Recite your senseless verses
Let the darkness hour turn
When witches burn
-
- Maleficio
- Kontakt:
Odp: CONVULSE
To jest ją maksa śmieszne, że wracają i grają death metal a latach 90 uciekli prawie w grunge.
- olo1972
- postuje jak opętany!
Ale coby nie gadać kawałek całkiem w porządku..
- Self
- rasowy masterfulowicz
Kawałek jak kawałek, 20 lat ma już ponad, ale odegrany solidnie. Ciekawe, co szykują na powrotny album.