HAZAEL
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
HAZAEL
Szukałem i szukałem i wygląda, że nie ma osobnego wątku o tym zespole. Jest to o tyle dziwne, że niektórzy płacą krocie za Thora, a nie zakładają tematu na forum wszystkich for. :-) Ja jednak nie o tym. Czy jakiś śmiałek orientuje się, czy ktoś ma zamiar wydać na CD zdecydowanie najlepszy materiał Hazaela - The Kiss and Other Movements? Właśnie leci po latach na moim świeżutkim magnetofonie i nadal te mruczanki rozpierdalają obiekty bardziej niż nowe Burzum...
all the monsters will break your heart
- empir
- zahartowany metalizator
Re: HAZAEL
nie mam pojęcia
ale wydaje mi się że jakiś temat o zajebistym HAZAEL był
ale wydaje mi się że jakiś temat o zajebistym HAZAEL był
- Maleficio
- Kontakt:
Już bez jaj, aż taki zajebisty to nie był... Thor absolutnie nie wytrzymał próby czasu... drewno takie, że aż wióry lecą. Reszte meteriałow pominę milczeniem, a szczególnie ich płytę dla Century Media której się słuchać nie da.
-
- zaczyna szaleć
Doszły mnie słuchy że jakaś reaktywacja się szykuje-ktoś coś wie?
- moonfire
Thora mógłby ktoś puścić w reedycji, bo krążek mi się podoba. Gdyby wywalić te wikińskie babie zaśpiewy, byłby jeszcze lepszy. Oczywiście, oryginalności zero, ale nie o to chodzi, wydając płytę, panowie wiedzieli, że rżną ze Szwecji. Żeby dziś tak rżnięto jak wtedy.
- empir
bo rżnąć to trzeba umieć
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Niestety masz rację...:-)Maleficio pisze:Już bez jaj, aż taki zajebisty to nie był... Thor absolutnie nie wytrzymał próby czasu... drewno takie, że aż wióry lecą.
all the monsters will break your heart
-
- rozkręca się
Gdyby nie wykurwiste ceny za cd, to nikt już by o tym nie pamiętał, zresztą z tego co pamiętam już po wydaniu była ta płyta chłodno przyjmowana.
- empir
ja tam chłodnego przyjęcia nie pamiętam choć wiadomo że nie każdemu musiała się podobać
ja lubię
ja lubię
- Maleficio
- Kontakt:
Wtedy były takie czasy, ze wszyscy się zachwycali, że to tak skandynawsko brzmi. Szwedzcy-polacy:)
- moonfire
Ale tak jest cały czas. Wkurwia mnie to "jak na polskie warunki" - co, my cuerva, Bantustanem jesteśmy?
- Realista
- weteran forumowych bitew
Zajebisty zespół, Thora uwielbiam, demówkę Clairvoyance również, When the sun is... miało trochę kieprawe brzmienie, natomiast album nie wydany dla CM to już granie w stylu metamorfozy jaką przeszło Entombed na choćby same differance, po kilku przesłuchaniach nawet dobrze wchodzi. The Kiss... to chyba jakiś żart, taki niesmaczny na koniec...
- Clochard
Clairvoyance nawet ostatnio kilka razy wrzucałem znów. Thora bym kupił, ale reedycje, bo za te pieniądze to bez przesady ;)
- Gore_Obsessed
Zespół do zapomnienia.
Jak już kiedyś wspominałem "The kiss and other movements" to jedna z moich największych porażek z czasów kupowania muzyki w ciemno i największe gówno jakie kupiłem w warszawskiej Dziupli, a albumów kupiłem tam sto kilkadziesiąt. Nie wytrzymałem nawet do końca pierwszej strony i poszła w kawałki. Na szczęście - dla równowagi - w Dziupli zdarzało się kupować głównie rzeczy na poziomie: "Violence is the prince of this world" czy "We are death...fukk you" będą dobrymi przykładami.
Jak już kiedyś wspominałem "The kiss and other movements" to jedna z moich największych porażek z czasów kupowania muzyki w ciemno i największe gówno jakie kupiłem w warszawskiej Dziupli, a albumów kupiłem tam sto kilkadziesiąt. Nie wytrzymałem nawet do końca pierwszej strony i poszła w kawałki. Na szczęście - dla równowagi - w Dziupli zdarzało się kupować głównie rzeczy na poziomie: "Violence is the prince of this world" czy "We are death...fukk you" będą dobrymi przykładami.
Only SŁUCHANIE płyt is real!
- Najprzewielebniejszy
no i...
cd wyjdzie w Dark Descent
lp w The Crypt
lp w The Crypt
WINYLE na sprzedaż viewtopic.php?f=25&t=18597&p=1845769#p1845769
- krz63
Zapomniales, ze miales to napisac w najbliższy wtorek.Analripper pisze:no i...
lp w The Crypt
http://www.arachnophobia.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
Oremus - Popioły LP
Evil Machine - War In Heaven CD
Bloodthirst - Chalice of Contempt MC
Odraza - Esperalem Tkane CD
Genius Ultor - Nic co boskie nie jest mi obce CD
The Dead Goats - Ferox MC
Abusiveness - TBA CD
Oremus - Popioły LP
Evil Machine - War In Heaven CD
Bloodthirst - Chalice of Contempt MC
Odraza - Esperalem Tkane CD
Genius Ultor - Nic co boskie nie jest mi obce CD
The Dead Goats - Ferox MC
Abusiveness - TBA CD
- morbid
- rasowy masterfulowicz
no i zajebiście...krz63 pisze:Zapomniales, ze miales to napisac w najbliższy wtorek.Analripper pisze:no i...
lp w The Crypt
- Bloodcult
- mistrz forumowej ceremonii
gość z Dark Symphonies/The Crypt wrzucił na forum NWN
- moonfire
Dla leniwych rzucam linka:
http://nwnprod.com/forum/viewtopic.php?t=43051" onclick="window.open(this.href);return false;
http://nwnprod.com/forum/viewtopic.php?t=43051" onclick="window.open(this.href);return false;
- Silent_Sea
... ja pierdole, jak można nie znać Wielkiego Hazael - w jakim świecie oni żyjo na tym forume NWN ? W czarnej dupie ?moonfire pisze:Dla leniwych rzucam linka:
ja też wrzucę linka :
http://www.darksymphonies.com/thecrypt/shop.html" onclick="window.open(this.href);return false;
UP NEXT ON THE CRYPT:
ABSU (Usa): Origin: War And Magic(k) - Magus + Dolmen Official 2LP Box set - NEXT
SACRIFICIAL (Den) Forever Entangled + Demo / Unreleased Tracks Official 2LP - NEXT
ALTAR (Swe) Spare No Flesh: 1989-1995 complete discography 2LP + 7" EP - TBA
FUNERAL (Nor): Tragedies Official 2LP - TBA
PAN-THY-MONIUM (Swe): Dawn of Dreams + Khaooohs Official 2LP Box Set - TBA i wszystko jasne - Hazael i cała reszta mogą spierdalać na drzewo !
ABSU (USA): Barathrum: V.I.T.R.I.O.L. + Bonus tracks Official 3LP Box Set Re-issue - TBA
HOLY TERROR (USA): Guardians of the Netherworld: A Tribute to Keith Deen Official 2LP + CD - TBA
HAZAEL (Pol): Thor Official Gatefold DLP - TBA
MACERATION (Den): A Serenade of Agony + Demos Official Gatefold DLP - TBA
MELECHESH (Jerusalem): As Jerusalem Burns...Al'Intisar + demo Official Gatefold DLP - TBA
DUSK (USA): MCMXCIII-MCMXCVII 1993-1997 Complete discography Official DLP - TBA
FUNERAL (Nor): Beyond All Sunsets Official 2LP - TBA
FUNERAL (Nor): To Mourn Is A Virtue / The Passion Play Official 2LP set - TBA
MISERY (Aus) Insidious / Dark Inspirations Official LP - TBA - TBA
MISERY (Aus) Revel in Blasphemy Official Gatefold 2-LP set - TBA
MORPHEUS DESCENDS (US) Morpheus Descends Complete Anthology Official 4LP box set - TBA
HYDRA VEIN (UK) Rather Death than False of Faith 25th Anniversary Gatefold 2 LP set - TBA
MORGUE (US): Eroded Thoughts + Demos Official Gatefold 2 LP set - TBA
LIERS IN WAIT (Swe): Spiritually Uncontrolled Art Official LP - TBA
A CANOROUS QUINTET (Swe): Land of the Lost Unreleased 1996 Official MLP - TBA
A CANOROUS QUINTET (Swe): The Only Pure Hate Official 2 LP - TBA
DECOLLATION (Swe): Cursed Lands Official LP - TBA
SIGH (Jpn): The Eastern Force Of Evil Live '92-'96 / To Hell and Back: Tribute to Venom '95 Official Gatefold 2-LP set - TBA
NECROPHILIAC (Esp): Chaopula - Citadel Of Mirrors + Demo / unreleased tracks Official 3LP - TBA
Marzyłem, żeby to było miejsce spotkań kulturalnych ludzi.