DARK FURY
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Czesław
- rasowy masterfulowicz
DARK FURY
Nazwa padła już parę razy na forum, zespół nie doczekał się jeszcze swojego tematu, na który jak najbardziej zasługuje. Poprzednia płyta "Saligia" była bardzo dobra, niedawno ukazał się nowy album "W.A.R.", który leci u mnie właśnie w tej chwili i już mogę powiedzieć że mimo iż przynosi zgoła inną muzykę (DF w końcu zwykło zaskakiwać każdym kolejnym materiałem) to jest równie dobry! Zespół ostatnio działa bardzo prężenie i dopiero co ukazał się split z Evil i Pagan Hellfire, który właśnie czeka na odsłuch...
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
Re: DARK FURY
Nigdy nie polubiłem, a próbowałem. Chuj z debilną ideologią, nie interesuje mnie ona, ale muzycznie jakoś mi to nie pasuje. Jakieś takie niedorobione.
- Blackwinged
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
Ja mam split `Alliance In Hate` dzielony z White Devils i War,ale to bardziej dlatego,że lubię White Devils od czasu do czasu zapodać (tak samo się tyczy z Gammadion).
Destroy your life for Noisecore!
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
Moderatorze Mol - jest robota!Blackwinged pisze:Ja mam split `Alliance In Hate` dzielony z White Devils i War,ale to bardziej dlatego,że lubię White Devils od czasu do czasu zapodać (tak samo się tyczy z Gammadion).
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
White Devils juz podobno nie wolno słuchać, bo zdradzili ideę :D
-
- weteran forumowych bitew
a cóż takiego zrobili?
https://www.facebook.com/kontaminationvvv" onclick="window.open(this.href);return false;
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
Okazało się, że gitarzysta, niejaki Dariusz S., dla przyjaciół Dzidek88 znał kogoś, kto zadaje się z kimś kto ma kolegę z LGBTQ i squotu Rozbrat.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
ze strony Blood & Honour :)Od dwóch lat wiedzieliśmy o ludziach z okop zine i white devils że splamili się konfidencją, teraz wypłynęły dokumenty potwierdzające ich kurestwo !!!
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
Chodzą też słuchy, że jego dziadek w 34 roku podał rękę żydowi.Lykantrop pisze:Okazało się, że gitarzysta, niejaki Dariusz S., dla przyjaciół Dzidek88 znał kogoś, kto zadaje się z kimś kto ma kolegę z LGBTQ i squotu Rozbrat.
-
niektórzy to mają niesamowite problemy
https://www.facebook.com/kontaminationvvv" onclick="window.open(this.href);return false;
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
czego oczekiwać po ludziach ubogich intelektualnie
Z płyty na płytę są coraz lepsi. Przy pierwszym kontakcie nie robi wielkiego wrażenia, ale ma w coś w sobie co sprawia, że jest to jeden z nielicznych zespołów z tych kręgów, którego muzykę naprawdę lubię. Pewnie dlatego, że ma to klimat starego polskiego BM, bo to co obecnie nazywa się sceną NSBM interesuje mnie mniej więcej tak samo jak rehy włochatego.
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
lepiej Werewolf se posłuchaćDCI Hunt pisze: ma to klimat starego polskiego BM
- Castor
A co znasz ich osobiście ?yossarian84 pisze:czego oczekiwać po ludziach ubogich intelektualnie

- Blackwinged
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
Ja pamietam,ze kiedyś bardzo długo katowałem z rodzimego NS demo Swastyki `Prophecies Of Aryan Moon` ze świetnym kowerem Burzum.Pamiętam,ze tak dobrego koweru dawno nie słyszałem, z tego co pamiętam,to że niezłe przeróbki zrobił też Bloodline na `Pestilence Long Forgotten ` 7`EP oraz pan Nordvargr na swoim kolejnym klawym projekcie ( obok Nordvargr,Marvargr,Toroidh,Folkstorm,MZ.412 ), mam na myśli Vargr i płycie `Wehrmacht Satanas`. No i materiał Kataxu `Roots Thunder` też mi dosyć długo w pamięci utkwił z rodzimego podwórka.
Destroy your life for Noisecore!
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
Nie muszę debila znać osobiście, żeby wiedzieć iż jest debilem.Castor pisze:A co znasz ich osobiście ?yossarian84 pisze:czego oczekiwać po ludziach ubogich intelektualnie
Bo jest mega zajebisty :)Blackwinged pisze: No i materiał Kataxu `Roots Thunder` też mi dosyć długo w pamięci utkwił z rodzimego podwórka.
- Castor
Nie, skądże. Wystarczy, że spojrzysz nań okiem specjalisty. Mistrzu intelektu ty.yossarian84 pisze:Nie muszę debila znać osobiście, żeby wiedzieć iż jest debilem.Castor pisze:A co znasz ich osobiście ?yossarian84 pisze:czego oczekiwać po ludziach ubogich intelektualnie

- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
W porównaniu z B&H to nawet Dewastator jest mistrzem intelektu :) O czym w ogóle rozmowa. Znasz osobiście kogoś z Antify?
- Tymothy
- postuje jak opętany!
My sie tu antifa brzydzimy bardziej niż kościołem katolickim :)yossarian84 pisze:W porównaniu z B&H to nawet Dewastator jest mistrzem intelektu :) O czym w ogóle rozmowa. Znasz osobiście kogoś z Antify?
Hello darkness, my old friend