FATHER BEFOULED
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- metalized
- weteran forumowych bitew
FATHER BEFOULED
o chcialem pospamowac ejakulatami o nowej płycie Father Incantationed tfu Befouled a tu nie widze tiamatu ( a przynajmniej nie widzi szukajka + pierwsze 7 str puste) !!! Echhh trudno naklece kilka zdań głupkowatych ku uciesze swej własnej haha. Nowa płyta mi robi takie spustoszenie że klekajcie narody, zaraz zajade winyla a dopiero co go dostalem hahah. Pewnie, nihil curva novi - kopiuj- wklej ekipa kolejna ale jako że Incantation słucham zawsze na nocniku bo sram z emocji pod siebie i w prezerwatywie bo spusty mam nagłe to nie może sie nie podobac takie granie. Dla Incantation worshippers MUS a jak ktos nie trawi Inki to tu wyjdzie głodny i wkurwiony total haha . Potem można ewent poprawic "nieco" podobnym personalnie i muzycznie Encoffination hahaha
Ostatnio zmieniony 31-07-2012, 19:11 przez metalized, łącznie zmieniany 1 raz.
P.J.E.C.
-
- postuje jak opętany!
Re: FATHER BEFOULED
Nowej jeszcze nie słyszałem, ale Father Befouled generalnie sieje dosadny wpierdol. Na temat takich zespołów nie da się zbyt dużo napisać, takie ciosy w ryj nie wymagają komentarza:)
- Sybir
- mistrz forumowej ceremonii
Przyznaję, na razie zdążyłem tylko się zapoznać z Father Befouled, niemniej bardziej mi leży gra Elektrokutionera i Ghoata w Encoffination właśnie - jak zwykle, czas pokaże, czy FB nie wyprzedzi w moim rankingu E :D W każdym razie, grają przyjemnie dla (mojego) ucha.
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- Jimmy Boyle
- rasowy masterfulowicz
Ja Ojca słucham, bo Ojca słuchać trzeba.
Wiadomo, że nikt tu to na nowo ameryki nie odkrywa i wszystko to wcześniej zagrali już Incantation i kilku innych, ale jakie to ma znaczenie dla miłośników odgłosów bulgoczącej smoły i woni katakumb.
Wiadomo, że nikt tu to na nowo ameryki nie odkrywa i wszystko to wcześniej zagrali już Incantation i kilku innych, ale jakie to ma znaczenie dla miłośników odgłosów bulgoczącej smoły i woni katakumb.
- Rattlehead
- zahartowany metalizator
Rattlehead pisze:Kurde, a ja kompletnie zapomniałem, że nową płytę wydali. Poszło zatem zamówienie. Ja pierdolę jaka skleroza, powoli zaczynam się w tym wszystkim gubić.
support music, not rumors
Ja tam od razu kliknalem nowy CD jak sie pojawil u Hellthrashera. Jedynke i dwojke mam na tasmach, ktore sobie od Czesia kupilem i bardzo sobie chwale. Oryginalnosc odwrotnie proporcjonalna do fajności.
- ultravox
No ja jakoś nie moge się do nich przekonać, choć trzeba im oddać, że byli jedną z pierwszych kapel inspirujących się Incantation.
- Godplayer
- w mackach Zła
A ja mogę , choć nie czekam na ich nowe płyty z obsranymi gaciami . Dziwne , bo nówkę kupiłem od razu jak się pokazała u kolegi Hellthrashera :) Bardzo , bardzo solidne granie , w sam raz , żeby sobie zapodać w towarzystwie Encoffination i Funebrarum chociażby .
- Góral
- w mackach Zła
Nowy album chyba o oczko wyżej od 1 i 2, ale jeszcze nie jestem pewien. Tak czy siak miazga, taki mógłby być nowy album Incantation(choć znając tych mistrzów i czas, jaki każą nam czekać, będzie to coś dużo lepszego). Brzmienie niszczące. Zdecydowanie rzecz warta nabycia.DCI Hunt pisze:Ja tam od razu kliknalem nowy LP(z towariszczem Metalized) jak sie pojawil u patricka. Jedynke i dwojke mam na tasmach, ktore sobie od Czesia kupilem i bardzo sobie chwale.
Trust no one is the absolute Law.
P.J.E.C.
Don't call me your brother
Cause I ain't your fuckin' brother
We fell from different cunts
And your skins an ugly color
P.J.E.C.
Don't call me your brother
Cause I ain't your fuckin' brother
We fell from different cunts
And your skins an ugly color
- metalized
- weteran forumowych bitew
Ta nowa płyta jest tak fajna, że właściwie jedyny jej minus to fakt bycia klonem Incantation.
- Rattlehead
- Sybir
Właśnie fajnie chłopaki grają a'la Incantation, ale w moim przypadku - po początkowych och-ach - emocje opadły i skończyło się na kilku ledwie, próbnych odsłuchach. Nie, żebym skreślał ten zespół - być może kiedyś sobie do tego wrócę. Poza tym, gdzieś już pisałem, że bardziej mi leży gra tych kolesi w Encoffination.
edit: O, nawet wspomniane przeze mnie wynurzenie znajduje się na tej stronie :D
edit: O, nawet wspomniane przeze mnie wynurzenie znajduje się na tej stronie :D
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- Rattlehead
Ostatnia jest bardzo dobra, ale moim zdaniem Morbid Destitution of Covenant częsciej gości w odtwarzaczu mym. Jeśli Panie Sybir nie słyszaleś poprzedniczki to polecam.
- Sybir
A to sobie sprawdzę przy okazji, bom nie słyszał, dzięki za opinię ;)
- Harlequin
Nowa płyta i nadal grają jak klon Incantation. Ale taki klon klon, bez domieszki czegoś własnego :D
- Ascetic
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
obiekcja dla obiekcji. jak z tą kopaną. bo Nawałka ... bo nie 12:0 w czym "4 z przewrotki" i 3 "z piętki" … bo w Warszawie … bo Hajto o truskawce a nie bakłażanie ...Harlequin pisze:Nowa płyta i nadal grają jak klon Incantation. Ale taki klon klon, bez domieszki czegoś własnego :D
zaskoczeniem by było granie np. pod Asphyx. grają pod Inca od 9 lat …
mocna pozycja w tej niszy niszy.
więcej argumentów na TAK później
Ostatnio zmieniony 11-06-2017, 19:29 przez Ascetic, łącznie zmieniany 1 raz.
Poro
-
przy czym hajto jest naprawdę chory psychicznie ;)
- Ascetic
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
tylko troszeczkę .. tak ciupci … ;-)Heretyk pisze:przy czym hajto jest naprawdę chory psychicznie ;)
obok Minettiego najgorszy zawodnik na murawie i poza nią. niestety nie szło mu zabawianie polaków-cebulaków.
tak jak u ciebie moja "chłonność" jest ograniczona/ za mała jak na potrzeby (choć jest większa jak ograniczyłem klepanie tutaj) i dlatego też mecze mam ze słuchawkami, no chyba, że Hajto "komentuje". lubię złapać jego suchary. (ale) zupełnie mu wczoraj "nie szło" ...
Poro
- Rattlehead
" onclick="window.open(this.href);return false;
Lepsze niż nowy numer Incantation
Lepsze niż nowy numer Incantation