BONDED BY BLOOD
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
BONDED BY BLOOD
Jakby to kogoś obchodziło to wydali nową płytę - jest w całości do odsłuchu na youtube:
Słucham właśnie i specjalnie adrenaliny mi nie podnosi. Raczej ten album nie będzie otwierał mojej listy zakupów na najbliższe miesiące...
Słucham właśnie i specjalnie adrenaliny mi nie podnosi. Raczej ten album nie będzie otwierał mojej listy zakupów na najbliższe miesiące...
- Wódz 10
- rasowy masterfulowicz
Re: BONDED BY BLOOD
Oni chyba przygrywali stojącym po piwo na Metalmanii, na tej małej śmiesznej scenie. A może to Evile było...
I dream of colour music,
And the intricacies of the machines that make it possible
And the intricacies of the machines that make it possible
Ja nawet nie mam ochoty sprawdzac tych neosofixów. W sumie to stary thrash mi starcza w zupelnosci.Maria Konopnicka pisze:Jakby to kogoś obchodziło to wydali nową płytę - jest w całości do odsłuchu na youtube:
Jak wyżej, na koncercie w okolicy chętnie się pouszkadzam na wiele interesujących sposobów, ale z płyt są jednak bardziej erekcyjne rzeczy.
Stary, co ty wiesz o zabijaniu...

Decimation no one left in sight,
Death becomes the answer,
Pain becomes the tool,
To inflict this cancer.

Decimation no one left in sight,
Death becomes the answer,
Pain becomes the tool,
To inflict this cancer.
To powinna być prosta sprawa, że wczesne Sodom na podkręconych obrotach i z podwójną dawką pocałunku kobry unieśmiertelnia w piachu każdego białego adidasa. Stawiam Eliminator przeciwko dowolnej katanie poniżej trzydziestki. A, i co to jest pralnia?kregozmyk pisze:Akurat tą płytę Eliminator mam i znam, poza tym Eliminator przewijał się pralni. Ale żeby nie było że off topy robię zaraz posłucham tego Bonded By Blood.
Nie, ale jest spoko. Tyle, ze to juz troche inna bajka.kregozmyk pisze:a EXCRUCIATOR znasz?DCI Hunt pisze:Ja nawet nie mam ochoty sprawdzac tych neosofixów.
A jak grają? Bo zdarcie kolejnych płyt sprawiło mi duże trudności, a tagi na m-a niewiele mówią.kregozmyk pisze:Tyle że oni już tak nie grają, aczkolwiek moim zdaniem w fajne rejony poszliKarkasonne pisze:Stawiam Eliminator przeciwko dowolnej katanie poniżej trzydziestki.obejrzyj Ojca Chrzestnego:DKarkasonne pisze:A, ico to jest pralnia?
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
Patrz Pan co zrobili z Toxic Holocaust naszym kochanym. Nie dość, że wygładzili, wyliftingowali, na salony Joela wysłali uprzednio upieprzając pudrem to jeszcze jakieś okultystyczne znaki, bohomazy, których spodziewałbym się u czarodziejów z Watain, a nie nuklear thrash metalowych patochamów, których filozofia życiowa ogranicza się do dwóch pojęć: drink & mosh. Retro thrash jebie mnie z góry na dół, ale to był istny rodzynek w tym szambie. Z tej złości się aż upiję.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Lykantrop
Ale, że niemiecki Witchburner? Nie no, ich raczej ciężko wpierdalać do wora z resztą gówniarzy w sofixach, wszak oni tłuką ten swój kwadrat metal od wczesnych lat 90. Pamiętam, że Gehennah i oni właśni byli tymi, którzy przecierali szlaki w czasach prosperity symfonicznego BM.
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Lykantrop
Za śmieszne grosze kupiłem od Hellrockera "Demons" i nie ma się czego bać. Genialnego albumu to oni już nigdy nie nagrają, ale nie spodziewałbym się po nich na stare lata romansu z wielkimi wytwórniami i diametralnej zmiany stylu. Fajnie się tego słucha, a nawet chyba lepiej niż 2óch przedostatnich (z naciskiem na "Final Detonation").
- Adrian696
- zahartowany metalizator
bo jest tak
Thrash>>>>retro-thrash z lat 90>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>chujstwo wydawane od kilku lat jako nowa fala thrashu
Thrash>>>>retro-thrash z lat 90>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>chujstwo wydawane od kilku lat jako nowa fala thrashu
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
- Kraft
- weteran forumowych bitew
Trafna uwaga. Lykan opłakuje TH, a ja żałuję Diamond Plate z Mountains Of Madness EP. Na "pro" wydaniu zatracili brzmienie, ugrzecznili wokal, nawet konstrukcje riffów pozmieniali na bardziej przyswajalne i czytelne. Przy okazji poszła w pizdu charakterystyczna "naiwność", która cechowała debiuty wielkich z lat 80-tych. To samo z Suicidal Angels po wejściu do Nuclear Blast. Zrobili z nich chuja wartą retro-kalkę.kregozmyk pisze:PS i taka mnie refleksja najszła, po przesłuchaniu debiutu EXCRUCIATOR...kapele z nurtu retro thrashu kończą się niestety, tam gdzie zaczynają, czyli na etapie demówkowo-epkowym.
-
DCI Hunt pisze: Ja nawet nie mam ochoty sprawdzac tych neosofixów. W sumie to stary thrash mi starcza w zupelnosci.
- Lykantrop
Mi się czasami wydaje, że te wszystkie kapele neosofistów z całego świata to grają i nagrywają te swoje wypociny tylko dla Vlada. Pewnie dlatego, że święcie wierzą, iż zorganizuje im koncert w Bydgoszczy czy wypromuje jak Horrorscope...
- Adrian696
- zahartowany metalizator
+1
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
z tego calego neosfixowego thrasowego nurtu jedynie Lich King i Zoldier Noizz nadaja sie do sluchania, no jeszcze kiedys byla fajna australijska kapelka Murderworld, taki klon Slayera ala mi sie podobala
tu jest lista takich neosofixow
http://rateyourmusic.com/list/universal ... st_century___/
tu jest lista takich neosofixow
http://rateyourmusic.com/list/universal ... st_century___/
woodpecker from space
- Glene
- weteran forumowych bitew
Ja bym dorzucil tez debiut Nekromantheon, ktory przypomnial o rzadziej kopiowanych klasykach.
- Lykantrop
Kurde, aż mi ich szkoda ustawiać na półce z takim Headbanger czy Warbringer.
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
adrian kojarzysz w ogole te kapelke? koles prawie klon arayi :D ale sie slucha zajebiscie :D http://www.myspace.com/murderworld
woodpecker from space