PIG DESTROYER
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Dr.Mengele
- świeżak
PIG DESTROYER
Nie widziałem takiego tematu... więc... rozpierdala was, ruszacie przy tym skórą?
NAPIERDALAĆ KURWA!
-
- postuje jak opętany!
Re: PIG DESTROYER
no ścisła czołówka nowoczesnego grindu, każda ich rzecz trzyma poziom z Przerażaczem i ostatnią na czele
- twoja_stara_trotzky
- mistrz forumowej ceremonii
jak na tego typu klimaty, to całkiem zacne granie.
-
- rasowy masterfulowicz
Kiedyś miałęm okazje posłuchac paru kawałków i jedyne co pamiętam to nesamowicie denerwujący wokal:P
KVLT lizania CZASZKI
- Maleficio
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
Kapela zajebista, muza na wysokim poziomie jak zresztą u każdej kapeli z Relapse. Wokal rządzi!
Właśnie siedzę w ich t-shircie:)
Właśnie siedzę w ich t-shircie:)
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
PIG DESTROYER
Tematu nie znalazłem, więc albo źle szukam, albo znowu mamy żenadę pt. "olewanie zajebistej kapeli kosztem całej tony gówna". Nieprzekonanych wprawdzie nie przekonam, ale fani już czekają na nowy album "Book Burner", który nabiera wyraźnych kształtów (okładka poniżej), a wyjdzie w pażdzierniku.
Raport ze studia mówi niewiele (poza słuszną koszulką perkusisty), ale daje wielkie nadzieje:

Raport ze studia mówi niewiele (poza słuszną koszulką perkusisty), ale daje wielkie nadzieje:

Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- nicram
Cholera, znam tylko Terrifyer. Świetny materiał, ale goniłem za tonami gówna i niestety zawsze zapominałem poznać coś nowego. Może przy okazji Book Burner (fajny tytuł) mi się odmieni. Co byś polecał zbadać najpierw?
all the monsters will break your heart
-
Skoro i tak kopnąłeś w chronologię to dawaj od razu "Prowler in the Yard".
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- antek_cryst
- postuje jak opętany!
w zasadzie można brać wszystko jak leci. Są jak Andrzej Mleczko - nie schodzą poniżej pewnego, dość wysokiego, poziomu
uważam, że cudownie być pijanym. Nawet chyba lepiej niż oświeconym.
-
- w mackach Zła
Ja również póki co, płyta bardzo dobra, zwłaszcza wokal podchodzi mi bardzo. Muszę wreszcie zapoznac sie z Prowler in the yardnicram pisze:Cholera, znam tylko Terrifyer.
-
Chyba cały "Prowler..." do odsłuchu:
- Drone
- mistrz forumowej ceremonii
Zespół nie wpisujący się w żadną z aktualnych mód - ani na mariaż z black metalem, ani na dysonansowe zgrzyty, ani na postrockowe smęty. Pewnie dlatego dziś z tyłu, a za parę lat wszyscy będą z wywieszonym językiem kompletować ich dyskografię. Jak ktoś ich zupełnie nie zna, to niech sobie posłucha ich ostatniej, eksperymentalnej epki "Natasha", gdzie pokazali, jak można zrobić coś alternatywnego zupełnie po swojemu.
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
- Bezdech
- weteran forumowych bitew
Epki nie słyszałem, za to jeden, czy dwa albumy przewinęły mi się przez łącze i nie ruszyło mnie to napierdalanie zupełnie. Energetyczne, ale bez specjalnego wyrazu.
No i za mało Jezusa.
Ale mimo wszystko lepsze to niż Mleczko.
No i za mało Jezusa.
Ale mimo wszystko lepsze to niż Mleczko.
They told them not to fear, they couldn't be prepared
Then came the day that not a single soul was spared
Then came the day that not a single soul was spared
- megawat
- weteran forumowych bitew
Oooo, Pig Destroyer to był kiedyś mój power play. ;) Z perspektywy, to dziś przede wszystkim "Explosions in Ward 6" a z późniejszych "Terrifyer / Natasha". Te dwie rzeczy poniewierają mnie strasznie, inne mniej lub w ogóle. Tak czy inaczej bardzo ciekawy zespół, niech mi ktoś wskaże inną kapelę, która z taką klasą potrafi zagrać cover the Melvins. http://www.youtube.com/watch?v=LFl7sKGti-g "Phantom Limb" jakoś nigdy nie przetrawiłem, ale i tak mocno czekam na nową płytę.
Ciekawe, że kiedyś srałem za "Prowler in the Yard" a jak ostatnio tego słuchałem, to czułem lekkie zobojętnienie. Może dlatego, że ostatni Agoraphobic Nosebleed ma tak duże stężenie adrenaliny. W ogóle, czego się Scott Hull nie dotknie zawsze jest to przynajmniej dobre. Scott na pewno słucha dużo trashu.
Edit: Ostatni numer z "jedynki", zajebiste rzygi. :D
Ciekawe, że kiedyś srałem za "Prowler in the Yard" a jak ostatnio tego słuchałem, to czułem lekkie zobojętnienie. Może dlatego, że ostatni Agoraphobic Nosebleed ma tak duże stężenie adrenaliny. W ogóle, czego się Scott Hull nie dotknie zawsze jest to przynajmniej dobre. Scott na pewno słucha dużo trashu.
Edit: Ostatni numer z "jedynki", zajebiste rzygi. :D
"Funkcjonariusze po wstępnych oględzinach poćwiartowanych i nagich zwłok stwierdzili, że morderca musiał być szczególnym zboczeńcem".
- Blackwinged
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
Takie sobie,szału nie ma.Szwecja 100 razy lepsza.
Destroy your life for Noisecore!
- Godplayer
- w mackach Zła
Daj pan spokój , świetny zespół to jest , a nowa płyta już ma miejsce zarezerwowane na półce . Dwie poprzednie też , wstyd przyznać , ale dotychczas słuchałem tego z mało poważnych " źródeł " . Czas na zmiany .
- antek_cryst
- postuje jak opętany!
Czy po Agorapocalypse panowie wydali coś nowego?megawat pisze: ...Może dlatego, że ostatni Agoraphobic Nosebleed ma tak duże stężenie adrenaliny. ...
Czyżby ciebie prosimy, wysłuchaj na panie tej jesieni czekała nas podwójna grindowa plomba?
- Góral
- w mackach Zła
Również w końcu nadrobiłem "Terryfier", w pakiecie razem z "Natasha", a powinienem był to zrobić już dobry czas temu. Nowy album spali wioski, po tym co zagrali przedwczoraj, jestem tego pewien.Godplayer pisze:Daj pan spokój , świetny zespół to jest , a nowa płyta już ma miejsce zarezerwowane na półce . Dwie poprzednie też , wstyd przyznać , ale dotychczas słuchałem tego z mało poważnych " źródeł " . Czas na zmiany .
Trust no one is the absolute Law.
P.J.E.C.
Don't call me your brother
Cause I ain't your fuckin' brother
We fell from different cunts
And your skins an ugly color
P.J.E.C.
Don't call me your brother
Cause I ain't your fuckin' brother
We fell from different cunts
And your skins an ugly color
-
Są w świetnej formie:
nowa płyta zrobi wam kuku
nowa płyta zrobi wam kuku
- antek_cryst
- postuje jak opętany!
Kawałek z nowej płyty:
Jest po staremu - czyli tak, jak być powinno. Może trochę więcej nowoczesnego groove, ale nie traci to kopa i, co najważniejsze, dobrze się ze sobą komponuje.
Jest po staremu - czyli tak, jak być powinno. Może trochę więcej nowoczesnego groove, ale nie traci to kopa i, co najważniejsze, dobrze się ze sobą komponuje.