UPIR
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- zaczyna szaleć
UPIR
nowo powstała kapela z północnej Polski, materiał niedawno wydany za sprawą Eastside i Witches Sabbath, ktokolwiek słyszał ?
www.myspace.com/666upir
www.myspace.com/666upir
- Załączniki
-
- upirrrrr.jpg (42.79 KiB) Przejrzano 2309 razy
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
Re: UPIR
Kocham bezgranicznie.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- pr0metheus
- zahartowany metalizator
- Morph
- Kontakt:
Najlepszy, obok Mgły, twór na polskiej scenie Black Metal. Czapki z głów panowie, te dźwięki mają złe wibracje, szatański spiritus movens i przysłowiowe czarcie piętno.
Give birth to something dead
Give birth to something old
Give birth to something old
- pr0metheus
- pr0metheus
- Aron
- postuje jak opętany!
Po spiritus to i movens może odebrać, że tak wspomogę się klasycznym duetem kabaretowym:DMorph pisze:Najlepszy, obok Mgły, twór na polskiej scenie Black Metal. Czapki z głów panowie, te dźwięki mają złe wibracje, szatański spiritus movens i przysłowiowe czarcie piętno.
Pierwsze płyty Kreatora to wg mnie straszny łomot, w pamięci pozostała mi tylko "The Flag Of Hate" , natomiast Hordes Of Chaos, zawiera więcej melodyki i ogólnie nawet całkiem mi się podoba.
z forum fanów Metalliki
z forum fanów Metalliki
- Loathe
- postuje jak opętany!
Mgła nie jest najlepszym tworem Made in Poland.Morph pisze:Najlepszy, obok Mgły, twór na polskiej scenie Black Metal. Czapki z głów panowie, te dźwięki mają złe wibracje, szatański spiritus movens i przysłowiowe czarcie piętno.
1. Kriegsmachine
2. Cultes des Ghoules
3. Thunderbolt
4. Mgła
5. Medico Peste
e: swoją drogą nadal nie mogę się nadziwić co trzeba mieć pod sufitem aby w ogóle pomyśleć o Pladze jako najlepszym tworze nadwiślańskiego kraju.
Nic, naprawdę nic nie pomoże
jeśli Ty nie pomożesz dziś miłości
- Skaut
To się dopiero nazywa ironia;] Gdzie Kriegsmachine, a gdzie Mgła? Przeca nic lepszego od WHTN na polskim poletku metalowym nigdy się nie pojawiło.Loathe pisze:Mgła nie jest najlepszym tworem Made in Poland.Morph pisze:Najlepszy, obok Mgły, twór na polskiej scenie Black Metal. Czapki z głów panowie, te dźwięki mają złe wibracje, szatański spiritus movens i przysłowiowe czarcie piętno.
1. Kriegsmachine
2. Cultes des Ghoules
3. Thunderbolt
4. Mgła
5. Medico Peste
Coś tam było! Człowiek!
- Morph
- Kontakt:
- Loathe
- postuje jak opętany!
Re:
Altered States of Divinity>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>(>) WHtN( z całym szacunkiem dla tego materiału).Skaut pisze:Gdzie Kriegsmachine, a gdzie Mgła?
Nic, naprawdę nic nie pomoże