GROTESQUE
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- weteran forumowych bitew
GROTESQUE
Dla mnie najbardziej kultowy szwedzki zespół!!!:-)))
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
Re: GROTESQUE
Może najbardziej kultowy to nie, ale pewną ich płytę w digipacku to bym wciągnął nawet za niekoniecznie przyzwoitą sumę :-)
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
-
Digipack digipackiem-super-też chętnie dołączyłbym do swojej kolekcji, bo mam normalny jewel case w idealnym stanie, kaseta wyadana przez Morbid Noizz też jest niczego sobie i wyszła tylko u Nas i brzmi bdb, ale mlp na winylu w pierwszym wydaniu z wkładką to jest to, tak samo jak re-edycja która ma wyjść w Stanach w dwóch wydaniach-na 3 czarnych i 3 czerwono-pomarańczowych nakrapianych winylach w przepięknym wydaniu w łącznym nakładzie 500 sztuk(200+300)!!!:-)))
ps. (re-)edycja dwójki Gehenny wydana przez nich jest wspaniała, czekam też na ponowne wydanie jedynki
ps. (re-)edycja dwójki Gehenny wydana przez nich jest wspaniała, czekam też na ponowne wydanie jedynki
- BC/AD
- zaczyna szaleć
fajnie wydane jest to digi
generalnie nie przepadam za takimi wydaniami , ale jest kilka wyjatków,miedzy innymi własnie GROTESQUE in the embrace of evil
generalnie nie przepadam za takimi wydaniami , ale jest kilka wyjatków,miedzy innymi własnie GROTESQUE in the embrace of evil
Ile byś dał za ten digi w stanie BDB? :) Pytam z ciekawości.Lykantrop pisze:pewną ich płytę w digipacku to bym wciągnął nawet za niekoniecznie przyzwoitą sumę :-)
- Lykantrop
Jak bdb to nawet czysta z ew. nawiązką :-)DCI Hunt pisze:Ile byś dał za ten digi w stanie BDB? :) Pytam z ciekawości.Lykantrop pisze:pewną ich płytę w digipacku to bym wciągnął nawet za niekoniecznie przyzwoitą sumę :-)
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
Jak będziesz miał szczęście to kupisz dużo taniej. Ja swój kupiłem na allegro za jakieś 120zł i gość wystawiał go chyba 2 razy, bo pierwszym razem nikt się nie zainteresował.
-
Ebay i allegro to coraz częściej niezła loteria i w sumie bdb!!!:-)))DCI Hunt pisze:Jak będziesz miał szczęście to kupisz dużo taniej. Ja swój kupiłem na allegro za jakieś 120zł i gość wystawiał go chyba 2 razy, bo pierwszym razem nikt się nie zainteresował.
- Lykantrop
Taaa, tylko trafić akurat kiedy to jest. Tak na alledrogo, jak i ebayu pojawia się to w pizdu rzadko. No, ale umierać jeszcze nie zamierzam, więc nóż widelec prędzej czy później się ustrzeli.
-
Zgadza się-trzeba być bardzo cierpliwym i mieć szczęście!!!Lykantrop pisze:Taaa, tylko trafić akurat kiedy to jest. Tak na alledrogo, jak i ebayu pojawia się to w pizdu rzadko. No, ale umierać jeszcze nie zamierzam, więc nóż widelec prędzej czy później się ustrzeli.
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
i mieć szczęście by nie trafić na zbyt groteskową cenę;-)
-
To też prawda-do tego trzeba mieć cały czas poczucie humoru, ale przy tym jakie czasem są emocje-nic ich nie zastąpi!!!:-)))Nasum pisze:i mieć szczęście by nie trafić na zbyt groteskową cenę;-)
ps. apropos humoru taki tekst kolegi z liceum: ŻADNA DZIEWCZYNA NIE DA CI TEGO CO KLOCKI LEGO-rozwiązanie rebusa
z narysowanymi klockami na tablicy na wyjątkowo rozrywkowej lekcji historii wyłącznie z rebusami umieszczanymi na niej
przez wszystkich po kolei!!!:-)))
zapomniałem napisać: Grotesque to przeKULT i jedna z moich absolutnie ulubionych rzeczy ze Sverige.
Death in another way pisze:ŻADNA DZIEWCZYNA NIE DA CI TEGO CO KLOCKI LEGO

- Sova
- rasowy masterfulowicz
kurwa mać. miało wyjść w The Crypt super wydanie ze wszystkimi materiałami GROTESQUE i dupa. już nawet nie ma w zapowiedziach ;/
podobno sa problemy z prawami autorskimi a mógło byc tak pięknie.
podobno sa problemy z prawami autorskimi a mógło byc tak pięknie.
- Funeral
- rozkręca się
Century Media sie w to wkrecilo i to oni wydaja to na LP.
Re-released on double white vinyl in gatefold sleeve in limited quantity of 500 copies by Century Media in 2012.
Re-released on double white vinyl in gatefold sleeve in limited quantity of 500 copies by Century Media in 2012.
- ultravox
- zahartowany metalizator
DCI Hunt pisze:Grotesque to przeKULT i jedna z moich absolutnie ulubionych rzeczy ze Sverige.
Sova, jesli będziesz to zamawiał to ja na pewno chcę 2 sztuki.Funeral pisze:Century Media sie w to wkrecilo i to oni wydaja to na LP.
- Silent_Sea
Ma ktoś to wydanie z Century Media ? http://www.cmdistro.com/Item/At_The_Gat ... _Evil/4464
Marzyłem, żeby to było miejsce spotkań kulturalnych ludzi.