THY WORSHIPER
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- rozkręca się
Thy Worshiper-Signum
Jako,że mija juz ponad miesiąc od wydania przez Eastside nowego (choć zasadniczo materiał pochodzi z 2005 roku) albumu Thy Worshiper,a temat na łamach Masterful'a (chyba) jeszcze nie zagościł,myślę,ze warto go poruszyć.Dla mnie jest to faworyt na płytę roku w naszym kraju-ciekawy jestem zdania innych...
-
- w mackach Zła
-
- rozkręca się
[quote][i]Wysłane przez Max_Disgruntled[/i]
Tylko którego roku ? Ja już to miałem w tamtym
Dobry stuff, bardzo specyficzny... [/quote]Dlatego właśnie dodałem,że materiał jest z 2005 roku:)Nie mniej jednak zostal wydany dopiero teraz,tak więc mialem na myśli rok 2006:)...Faktycznie-bardzo specyficzne,oryginalne granie...
Tylko którego roku ? Ja już to miałem w tamtym

-
- w mackach Zła
-
- rozkręca się
[quote][i]Wysłane przez Maria Konopnicka[/i]
Słyszałem kiedyś - bodaj ich pierwszą płytę... i odpuściłem sobie ten zespół. [/quote]Stary materiał i nowy to dwie dość różne bajki,więc jeśli będziesz miał okazję sprawdź:)A tak na marginesie-'Popiół' też był swego czasu czymś świeżym na naszej scenie i do tej pory przyjemnie się tego słucha....
Słyszałem kiedyś - bodaj ich pierwszą płytę... i odpuściłem sobie ten zespół. [/quote]Stary materiał i nowy to dwie dość różne bajki,więc jeśli będziesz miał okazję sprawdź:)A tak na marginesie-'Popiół' też był swego czasu czymś świeżym na naszej scenie i do tej pory przyjemnie się tego słucha....
- Left-Hand-Path
- postuje jak opętany!
-
- rozkręca się
- Left-Hand-Path
- postuje jak opętany!
Re: Thy Worshiper-Signum
Dobry materiał, ale brakuje żywych bębnów. Muszę sobie to odświeżyć, bo słuchałem raptem 2 razy i to dość dawno temu.
- Harlequin
- mistrz forumowej ceremonii
THY WORSHIPER
To, że "Popiół' zajebisty to oczywistosć.
A tutaj info z pierwszej ręki (od Darka Kubali) odnośnie najnowszej płyty:
"Na plyte trafily zupelnie nowe kawalki. Jedyny znany to Kresy, ale nagrany od nowa, z nowym perkusista. Moim skromnym zdaniem na plyte skladaja sie lepsze kawalki niz na demie... duzo bardziej dzikie i bardziej klimatyczne... ale jeszcze tylko troche i bedzie mozna ocenic samemu :)"
i odnosnie remasteringu "Popiołu":
"A co do "Popiolu" to wkrotce reedycja... Material juz zremasterowany... czekamy tylko na sciezki i pojdzie do produkcji :)"
A tutaj info z pierwszej ręki (od Darka Kubali) odnośnie najnowszej płyty:
"Na plyte trafily zupelnie nowe kawalki. Jedyny znany to Kresy, ale nagrany od nowa, z nowym perkusista. Moim skromnym zdaniem na plyte skladaja sie lepsze kawalki niz na demie... duzo bardziej dzikie i bardziej klimatyczne... ale jeszcze tylko troche i bedzie mozna ocenic samemu :)"
i odnosnie remasteringu "Popiołu":
"A co do "Popiolu" to wkrotce reedycja... Material juz zremasterowany... czekamy tylko na sciezki i pojdzie do produkcji :)"
- Lykantrop
Re: THY WORSHIPER
Ooo, Capricornus wraca? :)
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Harlequin
Na razie wiem tyle ile jest tutaj:
http://www.darkplanet.pl/forum/posts/97 ... e:1#249886
co nie zmienia faktu, że 'popiół' na cd chetnie nabędę.
http://www.darkplanet.pl/forum/posts/97 ... e:1#249886
co nie zmienia faktu, że 'popiół' na cd chetnie nabędę.
- Foxhound
- postuje jak opętany!
"Popiół" na cd ma być już od nie pamiętam którego roku.... Czekamy dalej. A nowe kawałki bardzo fajnie.
- Realista
- weteran forumowych bitew
No generalnie dobra wiadomość, bo "popiół" chętnie przytulę.
- Foxhound
- postuje jak opętany!
Shark Attack Festival, Biała Podlaska, Poland - 28.08.1996
- Maleficio
- zahartowany metalizator
- Kontakt: