MASZYNA
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Mariusz Wędliniarz
- rasowy masterfulowicz
MASZYNA
WItam !!! to ja Mariusz. Postanowiłem założyć wątek o zespole metalowym Maszyna z Kraśnika. Kraśnik to taka miejscowość, która leży niedaleko Popkowic. Czasem jeżdżę tam i jak gra Maszyna to poguję jak grają. Podoba wam się ten zespół? Co o nim sądzicie?
Raz się zje, raz się nie zje.
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
Re: MASZYNA
Myślałem, że w tym Kraśniku to Wy tylko aby pracujecie i nie macie czasu na jakieś głupoty jak granie w metalowej kapeli.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Lykantrop
Słychać inspiracje Andrzejem Waciakiem.
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
-
Lykantrop pisze:Myślałem, że w tym Kraśniku to Wy tylko aby pracujecie i nie macie czasu na jakieś głupoty jak granie w metalowej kapeli.
Jak widać nie, chłopy jak popracują, to majom takom adrenaline ze coby nie spuścić wpierdol przyjezdnym chwycili za instrumenta i łoją metal, bo dicho rżną bracia figo fagot.
-
A poza tym teksty powinny być o pracy na polu, o kartoflach co gniją od deszczu, o bestii którą poskromiłeś...
- megawat
- weteran forumowych bitew
Sorry Darek, ale zespół Feniks zjada tą całą Maszynu na zimno i ze sznurówkami od butów.
"Funkcjonariusze po wstępnych oględzinach poćwiartowanych i nagich zwłok stwierdzili, że morderca musiał być szczególnym zboczeńcem".
-
Rewelacja, jak będziesz mieć namiary na pełny album daj znać.
- Self
- rasowy masterfulowicz
No powinny. Ale ni ma zimnioka, jest tylko śmierć i halucynacja, takie życie.Nasum pisze:A poza tym teksty powinny być [...]o kartoflach co gniją od deszczu
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
Mi się podoba idea zakładania takich zespołów. Ot facety koło 40-stki po całym tygodniu prowadzenia swoich biznesów albo zapierdalania w fabryce azbestu w weekendy zdejmują garnitury/ubrania robocze i idą na próbę pograć jakieś mniejsze lub większe badziewie dla własnej radochy. Czasem jakiś koncercik zagrają na festynie i poczują się jakby znowu mieli 20 lat. Muzyka podobać mi się nie musi, ale idea jak najbardziej.
Gorzej jak to jest jakiś znany zespół, bo wtedy sierściuchy już węszą pogoń za kasą :)yossarian84 pisze:Ot facety koło 40-stki po całym tygodniu prowadzenia swoich biznesów albo zapierdalania w fabryce azbestu w weekendy zdejmują garnitury/ubrania robocze i idą na próbę pograć jakieś mniejsze lub większe badziewie dla własnej radochy.
- Lykantrop
Jedno może iść z drugim w parze, a jeśli komuś to przeszkadza to albo jest stereotypowym Polakiem albo zwyczajnie zazdrość go zżera, że jedynym przedsiębiorczym pomysłem w jego życiu była praca na stanowisku telemarketera.
-
- weteran forumowych bitew
zazdrość to jedna z głównych cech stereotypowego Polaka ;)Lykantrop pisze:Jedno może iść z drugim w parze, a jeśli komuś to przeszkadza to albo jest stereotypowym Polakiem albo zwyczajnie zazdrość go zżera, że jedynym przedsiębiorczym pomysłem w jego życiu była praca na stanowisku telemarketera.
Grrrówno!
- Blackult
- rasowy masterfulowicz
- Lykantrop
Jakby się nie nazywali Feniks, ale Darkthrone to pewnie nie jeden by się tutaj rozpływał w zachwytach :Dmegawat pisze:Sorry Darek, ale zespół Feniks zjada tą całą Maszynu na zimno i ze sznurówkami od butów.
- Mariusz Wędliniarz
- rasowy masterfulowicz
Trochę wiele się u nas pozmieniało. Oczywiście dalej chodzimy Z Adamem. Andrzej Pręt raz jest raz go nie ma ponieważ okrutnie się rozpił i czasem tylko zagląda do swojego domu spać. A tak to pije po innych wsiach i w ogóle bardzo się zmienił i się do nas nie odzywa. My też z Adamem ciągle pijemy, ale wiemy że mamy też pracę na roli i musimy pracować. Zresztą wydaje mi się, że wydoroślałem. Często myślę o różnych rzeczach np. siadam na ławce przy domu i dumam jak stary dziadek, w sumie nie wiem o czym ale potrafię tak dumać przez kilka godzin bez powodu. Z Ireną nie utrzymuję już kontaktu odkąd oskarżyła mnie o kradzież pantofli, znaczy pantofla jednego ale to długa historiaDCI Hunt pisze:Mariusz, co tam w Popkowicach słychać? Jak Irena?
- Mariusz Wędliniarz
- rasowy masterfulowicz
Tak Ci faceci z Maszyny to chłopy koło 40-stki. Są miastowymi to fakt, bo z Kraśnika, ale grają aż wióra lecą. Ostro jak chuj !yossarian84 pisze:Mi się podoba idea zakładania takich zespołów. Ot facety koło 40-stki po całym tygodniu prowadzenia swoich biznesów albo zapierdalania w fabryce azbestu w weekendy zdejmują garnitury/ubrania robocze i idą na próbę pograć jakieś mniejsze lub większe badziewie dla własnej radochy. Czasem jakiś koncercik zagrają na festynie i poczują się jakby znowu mieli 20 lat. Muzyka podobać mi się nie musi, ale idea jak najbardziej.
- manieczki
Dariusz - skąd miałeś piniądze na Kinga Diamentowego?
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- Mariusz Wędliniarz
- rasowy masterfulowicz
uzbierałem. Kinga chciałem zawsze zobaczyć i to było moje marzenie.. cały czas jestem pod wrażeniem tego koncertu. King rządzi !!!!!!!!