Trailer albumu można obejrzeć tutaj:
Tracklist
1. Pervasion
2. The Firstborn from Murk
3. The Funeral of Existence
4. Revelations Through the Void
5. The Vertical Fissure of the Most Distant End
6. Metastasis of Realistic Visions

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
słuszne słowa. śmierć pozerom!Kingu pisze:Od kilku dni jadę z tym materiałem i przyznaję, że Czesi mnie zaskoczyli. Nie spodziewałem się, że w ogóle kiedyś wysmażą taki album.
Słuchać tu echa wszystkiego ciekawszego co dzieje się w black metalu od kilku lat. Jest Aosoth, Blut Aus Nord, DSO, Watain. Ale ten album ma swoją osobowość. Jest spójny, właściwie wyprodukowany i bez mielizn. Płynie i pobudza.
Nabrałem ochoty na ich koncert.
Ale jesteś srogi i groźny...prawie jak moja 3 letnia córka gdy nie chcę jej dać słodyczy przed obiadem.black_lava pisze:i co malkontenci? Inferno nagrał zajebistą płytę, więc mordy w kubeł!
Kingu pisze:Od kilku dni jadę z tym materiałem i przyznaję, że Czesi mnie zaskoczyli. Nie spodziewałem się, że w ogóle kiedyś wysmażą taki album.
Słuchać tu echa wszystkiego ciekawszego co dzieje się w black metalu od kilku lat. Jest Aosoth, Blut Aus Nord, DSO, Watain. Ale ten album ma swoją osobowość. Jest spójny, właściwie wyprodukowany i bez mielizn. Płynie i pobudza.
Nabrałem ochoty na ich koncert.
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95