ABDIJAH
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- starszy świeżak
ABDIJAH
Nie znalazłem nigdzie wątku o boskim młocie na satanistów. Muzycznie jest to esencja nienawiści Jahwe wobec niewiernych psów. Zapraszam do dyskusji.
Nazywam się Jakub Pedalewski, mieszkam przy ulicy Grenady w Warszawie i lubię ssać męskie członki jak Espedal Gaahl. Admina proszę o dyskrecję, gdyż znam szwedzkie tajemnice poliszynela.
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
Re: ABDIJAH
no i to jest właśnie prawdziwy RELIGIJNY black metal
-
- starszy świeżak
Masz rację.
Nazywam się Jakub Pedalewski, mieszkam przy ulicy Grenady w Warszawie i lubię ssać męskie członki jak Espedal Gaahl. Admina proszę o dyskrecję, gdyż znam szwedzkie tajemnice poliszynela.
-
- rasowy masterfulowicz
bdb zespół jeden z niewielu prawdziwych na naszej śmiesznej scenie. Jakub to prawda ze robiłes im logówke? zajebista jest!
KVLT lizania CZASZKI
-
- starszy świeżak
Dziękuję. Nawet Krzysiek Szpajdel docenił moją pracę.
-
- rasowy masterfulowicz
-
- starszy świeżak
milo poczytac - hail bracieyossarian84 pisze:no i to jest właśnie prawdziwy RELIGIJNY black metal
Nazywam się Marcin Kamiński, mieszkam w Kielcach i lubię ssac parówy, chapać dzide oraz wypinać kakaowe oko. Admina proszę o dyskrecję, gdyż znam szwedzkie tajemnice poliszynela.
- Realista
- weteran forumowych bitew
Co to za zespół, Ty robisz logosy?
- COFFIN
- mistrz forumowej ceremonii
-
- starszy świeżak
kto to jest SIID i dlaczego jeszcze nie wisi???
Nazywam się Marcin Kamiński, mieszkam w Kielcach i lubię ssac parówy, chapać dzide oraz wypinać kakaowe oko. Admina proszę o dyskrecję, gdyż znam szwedzkie tajemnice poliszynela.
- COFFIN
- mistrz forumowej ceremonii
Widzę, że nie tylko on:D:DKieleckiOnanista pisze:kto to jest SIID i dlaczego jeszcze nie wisi???
'Come the Blessed Madness'
-
- starszy świeżak
nie wiem Mroczny Barcie o czym piszesz, ale tylko ból i cierpienie doprowadzi prawdziwych do zrozumienia istoty Black MetaluCOFFIN pisze:Widzę, że nie tylko on:D:DKieleckiOnanista pisze:kto to jest SIID i dlaczego jeszcze nie wisi???
-
- starszy świeżak
Taki mały odzew w tym temacie, a dyskutuja o Samael... perły przed wieprze
- Random Apex
- weteran forumowych bitew
Ojojooooj
Ostatnio zmieniony 05-11-2013, 16:37 przez Random Apex, łącznie zmieniany 1 raz.
You've got nothing to lose but your lives.
-
- starszy świeżak
Zabójstwo Olofa Palmego to też szwdzki sekret, nieprawdaż?
- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
Wróć do dyskusji o przebierańcach, których nagle trzeba zacząć kochać, bo wyjebali się idioci w samochodzie. Rozumiem, że przyjaciele i rodzina cierpią, co nie zmienia faktu, że ten cały żałobny cyrk, który urządzają tutaj to jakaś farsa. BOP nawoływali do agresji i nienawiści, a teraz wszyscy ronią nad nimi łzy jak chuj wie nad kim. Ja nia nich kurwiłem i nie zamierzam tego zmieniać, bo nie poznaliśmy się osobiście i ocenam ich przez pryzmat ich żenującej twórczości. A ty sie ujawnij mistrzu, to wtedy pożartujemy.Jakub Pedalewski pisze:Nie znalazłem nigdzie wątku o boskim młocie na satanistów. Muzycznie jest to esencja nienawiści Jahwe wobec niewiernych psów. Zapraszam do dyskusji.
Dziękuję Boże, że istnieje black metal.
-
- starszy świeżak
ale sluchales cos o krynico wiejskiej madrosci, czy ogladales merch ??So_It_Is_Done pisze:[ ocenam ich przez pryzmat ich żenującej twórczości.
-
- świeżak
Twoje odpowiedzi sugerują, że lubisz przejawiać działania niezdarnie imitujące inteligencję i samokontrolę. To prawdopodobnie skończy się, kiedy tylko znów zaczniesz pić (lada dzień), co będzie dla wszystkich dużą ulgą, bo teraz jesteś nie do zniesienia. Weź sobie do serca, to co mówiła twoja matka: "daj sobie spokój, nie bądź takim sztywniakiem".So_It_Is_Done pisze:Wróć do dyskusji o przebierańcach, których nagle trzeba zacząć kochać, bo wyjebali się idioci w samochodzie. Rozumiem, że przyjaciele i rodzina cierpią, co nie zmienia faktu, że ten cały żałobny cyrk, który urządzają tutaj to jakaś farsa. BOP nawoływali do agresji i nienawiści, a teraz wszyscy ronią nad nimi łzy jak chuj wie nad kim. Ja nia nich kurwiłem i nie zamierzam tego zmieniać, bo nie poznaliśmy się osobiście i ocenam ich przez pryzmat ich żenującej twórczości. A ty sie ujawnij mistrzu, to wtedy pożartujemy.Jakub Pedalewski pisze:Nie znalazłem nigdzie wątku o boskim młocie na satanistów. Muzycznie jest to esencja nienawiści Jahwe wobec niewiernych psów. Zapraszam do dyskusji.
Z powodu wyżej opisanych zaburzeń zawsze będziesz potrzebował stałej opieki psychologicznej. Staraj się unikać interakcji z ludźmi, jeżeli to możliwe ogranicz swoje kontakty ze światem do internetu. Nie opuszczaj swojego pokoju, jeżeli nie chcesz wpaść w kłopoty.
Jeżeli wziąć pod uwagę twoje wypowiedzi, to twój paniczny strach przed wszystkim co znajduje się poza twoim domem jest całkowicie uzasadniony.
-
- starszy świeżak
Kiedy czas się wypełni będziesz zwierzyną, a ja stanę się myśliwym. Oko za oko, ząb za ząb.So_It_Is_Done pisze:A ty sie ujawnij mistrzu, to wtedy pożartujemy.
- Only_True_Believers
- rasowy masterfulowicz
Jakim trzeba być ograniczonym matołkiem aby sie łudzić ,ze da się kogoś znaleźć 2 milionowym mieście nie znając jego adresu? ;)
Wynajmij detektywa rutkowskiego.
Wynajmij detektywa rutkowskiego.
Ostatnio zmieniony 06-11-2013, 11:18 przez Only_True_Believers, łącznie zmieniany 1 raz.
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.