harvestman pisze:Graveyard Shift pisze:Panowie do tematu muzycznego... bo inaczej uznam, że Wasze zainteresowanie moją osobą ma charakter homoerotyczny. Wasze próby ośmieszenia mojej osoby to dla mnie karkołomna i koślawa frenezja oraz miód na moje serce. Forum ma charakter demokratyczny, zakres i wybór tematów też jest pewną dowolnością:)
Ujmę to tak, poprzeglądaj to forum, zwróć uwagę na to o jakiej muzyce się tutaj pisze i następnym grubo się zastanów razem zanim założysz temat taki jak ten. Większość użytkowników tego forum nie jest już rozchwianymi emocjonalnie nastolatkami a taki stan rzeczy sprawia że nie są też grupą docelową dla twórczości zespołów takich jak Avenged Sevenfold itp. z suicide w nazwie.
Ależ ja to w pełni rozumiem (i przy okazji) znakomicie się bawię czytając ich wypociny. Prawdą jest, że na tle wielu użytkowników tego forum mogę się wydawać dość młody, ale należy pamiętać, że muzyka barier wiekowych nie ma. coś nam się podoba bądź nie... Czas przewietrzyć to forum bo zalatuje naftaliną, a wielu pojawiających się tu (i bardzo aktywnie piszących) użytkowników to kółeczko wzajemnej adoracji co jest nader irytujące.
Żeby była jasność - uwielbiam twórczość takich grup jak Celtic Frost, Mayhem, Slayer, Anthrax, Burzum, Behemot, Motorhead, Judas Priest, Black Sabbath, Led Zeppelin, Pink Floyd, Deep Purple, Orange Goblin, Death, Faith No More, Ringworm, Annihilator, Triptykon, Metallica (i wielu innych, które często przewijają się przez to forum), ale nie żyję tylko taką muzyką.
Jeśli więc ktoś nie ma nic do powiedzenia na temat niektórych zespołów (lub pragnie słać bezsensowne memy) niech nie udziela się w temacie. Szkoda mojego i jego czasu.