Można już nawet sprawdzić, co tam nagrali: https://zealotry.bandcamp.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
Tak, debiut miał sporo z ImmolationSybir pisze:Miałem na myśli pierwszą płytę, tym Immolation, a temu nie zaprzeczysz :P Jak znam życie, to Hellthrasher pewnie będzie to miał w swoim kramie. Oczywiście, jak ktoś nie chce czekać, to można nabyć w przedsprzedaży od zespołu.
z jednej strony mamy wysyp zespołów mocno trzymających linię szwedzką, czasem, aż za mocno - tutaj jest pełen puryzm - (nudy w huj jak dla mnie)Harlequin pisze:Straszna jest ta nowa płyta. Jakies orkiestracje, duzo wygibasów, mało mięsa. Jedyne co zwróciło moją uwage in plus to dobre solówki. Na ten moment dopisuje do listy rozczarowań.
Spoko loko, ostatni tydzien miałem taki zajeb w pracy, ze w ramach odskoczni troche wynalazków wykopałem, pewno poleca zaraz jakies polecanki :)) Baaj RUTAH, jak lubisz stare DEICIDE, a na pewno lubisz, to myśle, ze Ci podejdzie.Ascetic pisze:z jednej strony mamy wysyp zespołów mocno trzymających linię szwedzką, czasem, aż za mocno - tutaj jest pełen puryzm - (nudy w huj jak dla mnie)Harlequin pisze:Straszna jest ta nowa płyta. Jakies orkiestracje, duzo wygibasów, mało mięsa. Jedyne co zwróciło moją uwage in plus to dobre solówki. Na ten moment dopisuje do listy rozczarowań.
z drugiej strony są zespoły grające "progresywnie", - nie w sensie po linii np. Cynic, Atheist, czy Nocturnus, ale w sensie idziemy do "przodu" w stosunku do tego co np. zagraliśmy na jedynce, dwójce ect. To chyba też dopadło Zealoty. Zadryblowali się, że użyję nomenklatury piłkarskiej (niestrawialne na dłuższą metę)
na marginesie, mój weekendowy rzut na nowości w DM skończył się na min. Incantation, Deteriorot - ostatnio to jakby już standard
Ależ proszę, leży sobie o TUTAJ, nawet w przystępnej cenie.Kilgore pisze:Jest to gdzieś do dostania u nas?
Ależ proszę, leży sobie o TUTAJ, nawet w przystępnej cenie.Sybir pisze:Kilgore pisze:Jest to gdzieś do dostania u nas?
To jest głos rozsądku! Wszystko gra i ta wartość wokali!vicek pisze:Ja jebie pozamiatało mnie... tu wszystko gra , wokale pięknie nagrane