[youtube][/youtube]
W 2017 ukazała się EPka "Poisoned Blood" której nie słyszałem nic a nic, więc nie wypowiem się.
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Przesłuchałem ten nowy kawałek x2 mobilnie z telefunkena. Dla mnie jest co najmniej dobrze. Poczekam na całość. Debiut mi robi bdb.Harlequin pisze:Takie se to to.
Podpisuje sie pod tym. Dobry zespolfugazi pisze:Przesłuchałem ten nowy kawałek x2 mobilnie z telefunkena. Dla mnie jest co najmniej dobrze. Poczekam na całość. Debiut mi robi bdb.Harlequin pisze:Takie se to to.
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
Na Cerebral Rot jest całkiem sporo, głównie dlatego, że są proste. Jeśli weźmiesz taki ubiegłoroczny MORTUOUS to znajdziesz tam całą masę zajebistego death metalu z zajebistymi riffami zagranego z niesamowitą pasją i luzem. Jeśli chodzi o bohaterów tematu, to właśnie z nimi mam taki problem, że troche nie zostaje mi to w głowie, pomimo, ze wszystko jest na miejscu.Mol pisze:byc moze, jak dla mnie mimo kilku nieznacznych roznic to jest jedno i to samo :) za malo wyrazne to wszystko, sa tu w ogole jakies riffy, ktore zapamietasz? :)
Dzięki wielkie. Chwycone w porę.knaar pisze: ↑12-07-2022, 15:30Wersja Memento Mori chodzi za chore pieniądze, ale pojawiło się jakieś brazylijskie wydanie.
Płyta leży u nas w Morbid Chapel
https://morbidchapelrecords.com/produkt ... omb-below/