WITHIN TEMPTATION (HOL)
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
WITHIN TEMPTATION (HOL)
Widze, ze karzaca reka Doktora Zaglady uzbrojona w morderczy skalpel dosiegla rowniez temat o tym zespole. Jest okazja do jego reaktywacji, bo nowa plyta hula juz w internetach. Jakies opinie, warto? Jester, 535, ozob?
woodpecker from space
Re: WITHIN TEMPTATION (HOL)
Wchuj warto. To jest to co kocham w mocnej muzie najbardziej. Babeczka na wokalu. Symfonicznie,akustycznie,fantastycznie.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
- Triceratops
Przestan z tym yotubem kurwa, smarfon se wczoraj kupiles czy co? Cywilizacja obrazkowo-filmowa cie dopadla? Jestera czy medarda zrozumiem, oni maja po 18 lat. Jakies rownanie pierdolnij na przyklad albo cos o transgresji kurwa, o muzyce sie rozmawia a nie oglonda
woodpecker from space
Ja jestem wzrokowcem. Chłonę atmosferę tej uczty całym swoim jestestwem. Wszystkimi zmysłami i otworami. To jest prawdziwa SZtuka.
- Triceratops
Co jak co ale taka babine w krynolinach to bym solidnie wygrzmocil. Kreca mnie takie wiejskie dziewki w rajstopach.
woodpecker from space
- wolff
- rasowy masterfulowicz
- Wasyl
- weteran forumowych bitew
W tym miejscu należało chyba jednak użyć radykalnych środków. Zachodził tu wyraźny proces nowotworzenia na tkance muzycznej. Ten zespól jest guzem i to raczej złośliwym.Triceratops pisze:Widze, ze karzaca reka Doktora Zaglady uzbrojona w morderczy skalpel dosiegla rowniez temat o tym zespole.
- Najprzewielebniejszy
- zahartowany metalizator
Gotyckie artystki ciezkiego grania. Wielbione przez fanow.
Przesadnie zadbane i nadmiernie wyniosle. Niedostepne.
Po kilku shotach absyntu i kresce koksu potrafia zadziwic niejednego konesera sztuki alkowy.
Przesadnie zadbane i nadmiernie wyniosle. Niedostepne.
Po kilku shotach absyntu i kresce koksu potrafia zadziwic niejednego konesera sztuki alkowy.
WINYLE na sprzedaż viewtopic.php?f=25&t=18597&p=1845769#p1845769
- Medard
- mistrz forumowej ceremonii
Obadałem tą srogą hordę w internetach,
tam jest tylko jedna kobitka.
Duży biust wokalistki zdecydowanie na plus, muzycznie nie ogarniam takiego grania
tam jest tylko jedna kobitka.
Duży biust wokalistki zdecydowanie na plus, muzycznie nie ogarniam takiego grania
Die Welt ist meine Vorstellung.
- Sybir
Ręki do tej terapii nie przyłożyłem! :(Wasyl pisze:W tym miejscu należało chyba jednak użyć radykalnych środków. Zachodził tu wyraźny proces nowotworzenia na tkance muzycznej. Ten zespól jest guzem i to raczej złośliwym.Triceratops pisze:Widze, ze karzaca reka Doktora Zaglady uzbrojona w morderczy skalpel dosiegla rowniez temat o tym zespole.
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
-
całkiem niezły głos ma ta baba
- Triceratops
Glos glosem ale cyce jakie.
W obliczu zeznan kol.Sybira, mialem posadzac o kasacje kol.Heretyka, ale w tej sytuacji pozostaje tylko uznac pijacki wybryk kol.Nasuma
W obliczu zeznan kol.Sybira, mialem posadzac o kasacje kol.Heretyka, ale w tej sytuacji pozostaje tylko uznac pijacki wybryk kol.Nasuma
woodpecker from space
- hcpig
- Triceratops
- vicek
- zahartowany metalizator
Talent mają . Znam tylko kawałek Mother Earth , fajny utwór ale teledysk żenujący .
-
- w mackach Zła
tak, mother north to świetny numer ale teledysk nbdb!!!! poza tym nie znamvicek pisze:Talent mają . Znam tylko kawałek Mother Earth , fajny utwór ale teledysk żenujący .
- smooker
- w mackach Zła
Kiedyś (na początku wieku pewnie) jak próbowałem bajerować jakąś laskę, to próbowałem udawać zainteresowanie tym zespołem, czy inną Lacuną Coil. I chyba mi nie wychodziło, bo fanboj Rhapsody ją przejął.
-
- w mackach Zła
Z moją ex szaleliśmy na tej kapeli na Woodstocku. Trzeba przyznać, że pod sceną była straszna posoka, a wszystko to w imię pokoju, miłości , tolerancji i konstytucji.
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
jeszcze Ice Queen i jakiś kawałek z demówki są spoczko, słucham co jakiś czas i wyjebane na konwenansevicek pisze:Talent mają . Znam tylko kawałek Mother Earth , fajny utwór .
loszka znana też z tego fajnego hitu
[youtube][/youtube]