Ossuarium
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Jimmy Boyle
- rasowy masterfulowicz
Re: Ossuarium
Podoba mi się, zgłębiam temat.
- trup
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Album zajebisty.
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
- Wacław
- rasowy masterfulowicz
czyli, że niby dla mnie? eeee, nie bałdzo ...jesusatan pisze:Tym razem dla fanow Disembowelment/Incantation.
http://arrundergroundmetal.blogspot.com ... -tomb.html" onclick="window.open(this.href);return false;
porównanie tych dwóch zacnych zespołów do tego dymiącego kloca to spore nadużycie jest!
-
- weteran forumowych bitew
Pierdolisz bzdury jak Stefan prostytutki.Wacław pisze:czyli, że niby dla mnie? eeee, nie bałdzo ...jesusatan pisze:Tym razem dla fanow Disembowelment/Incantation.
http://arrundergroundmetal.blogspot.com ... -tomb.html" onclick="window.open(this.href);return false;
porównanie tych dwóch zacnych zespołów do tego dymiącego kloca to spore nadużycie jest!
- Wacław
- rasowy masterfulowicz
miała być chyba obraza a jest komplement - oborniku gówna rozrzucony na polu kapusty.
posłuchałem jeszcze raz tego Ossuarium. ty chyba bronisz dla samej obrony. gdzie temu do d. , czy Inca? przeciętny zespolik dla wpiedalaczy kapusty.
posłuchałem jeszcze raz tego Ossuarium. ty chyba bronisz dla samej obrony. gdzie temu do d. , czy Inca? przeciętny zespolik dla wpiedalaczy kapusty.
- Harlequin
- mistrz forumowej ceremonii
Wokół demo był jakiś szum, a mnie weszło bardzo średnio. Do pełniaka mam wrażenie, że próbowano nakręcic hajp, a mnie też nie wzięło.
Dwa kawałki promujące moim zdaniem słabe. Pozostałem kawałki okazują się być lepsze, ale całościowo jest to jakieś takie sztuczne, wydmuszka. Kilka dobrych solówek i świetny utwór nr 3 (riffy!), ale całościowo wiem, że wracać nie bede.
Dwa kawałki promujące moim zdaniem słabe. Pozostałem kawałki okazują się być lepsze, ale całościowo jest to jakieś takie sztuczne, wydmuszka. Kilka dobrych solówek i świetny utwór nr 3 (riffy!), ale całościowo wiem, że wracać nie bede.
-
Demo jest bardzo dobre. Albumu wysłuchałem raz, ale w stanie wskazującym na brak skupienia, więc ostatecznie się nie wypowiem, ale porażki nie stwierdziłem.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
-
- w mackach Zła
Przywołania jesusatana do Spectral Voice bardzo trafne i pierwsze jakie mi wpadły do głowy. Album bdb. Tak, wpierdalam czasem kapustę.
- nicram
Zajebista jest ta płyta. Chyba pierwsza w tym roku rzecz, która mnie całkowicie porwała do tańca. Fenomenalne zwolnienia i melodie. Doskonała, zbasowana, analogowa produkcja. Kto to będzie miał w tym kraju?
all the monsters will break your heart
-
^Fan zapowiada podwójny CD
http://www.fan.pl/ossuarium-living-tomb ... ,p93920225" onclick="window.open(this.href);return false;
Będzie demo?!
http://www.fan.pl/ossuarium-living-tomb ... ,p93920225" onclick="window.open(this.href);return false;
Będzie demo?!
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
-
Płyta zyskuje po każdym odsłuchu. Zwłaszcza gdy wyłapie się kilka ukrytych w niej smaczków. Powoli uzyskuje u mnie status świetnego MORTUOUS.
-
- postuje jak opętany!
Mam tak samo. Choć z początku byłem sceptycznie nastawiony.Pacjent pisze:Płyta zyskuje po każdym odsłuchu. Zwłaszcza gdy wyłapie się kilka ukrytych w niej smaczków. Powoli uzyskuje u mnie status świetnego MORTUOUS.
- nicram
Płyta wbiła mnie w glebę. Na pewno jedno z największych odkryć od czasu Blood Incantation. Bardzo dziękuję koledze, który założył ten temat. :-)
all the monsters will break your heart
-
- w mackach Zła
Właśnie nadejszło
Będzie dzisiaj słuchane motzno

-
- postuje jak opętany!
fugazi pisze:Właśnie nadejszło
![]()
gdzie na cd?
-
- w mackach Zła
W PL chyba jeszcze żadne distro nie ma. Ja zamówiłem tylko placka bezpośrednio z 20BS.pączek pisze:fugazi pisze:Właśnie nadejszło
![]()
gdzie na cd?
-
- postuje jak opętany!
Dzięki, posłuchałem i wchodzi DDD
- Triceratops
- Triceratops
No fajne to, niby nic nowego ale slucha sie swietnie, Vomiting Black Death zajeboza
woodpecker from space