https://blackcurse-svr.bandcamp.com/album/endless-wound
I jebne okładke, bo forume lubi w okładki:

No i jak? Płyta roku, płyt w rozkroku, czy ziew? Diskutiren Zi byte.
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
Harlequin pisze:Podoba mi się to, że jak na spory pierwiastek blackmetalowy, to jest tu dużo deathmetalowe mięsa i ciężaru. Wokale faktycznie uciekają troche w stronę schizowatości Swallowed. Kompozycje wyraziste, dość zwarte, może nawet zbyt zwarte. Chyba życzyłbym sobie ździebko wiecej fantazji w tym. Niemniej podoba mi sie ten materiał, ma jebnięcie i jest jakiś. W sumie podoba mi sie bardziej niż przehajpowany i zbyt zachowawczy pełniak Spectral Bojs.
genesis z lat 70" <co oczywiste> ;-)nagrobek pisze:na kill town chyba nawet cały ten materiał odegrali. gdzieś wyczytałem. taki niby allstar skład.. sam występ jakoś jednym okiem obejrzałem w gąszczu tych wszystkich zespołów. co do płyty - nie mam pytań. zgniot czachy. zostało już wyżej napisane z czym to jeść więc nie bedę pierdolił żeby błysnać, że słyszę tam również dalekie echa Genesis:)czekam na zamówiony winyl.
Byla recka wczesniej. Bylo czytac ;) zakurwista plyta.nicram pisze:Zapowiada się znakomicie. Czekam. Dobry strzał od Prosiaczka, który ostatnio nie był w formie, jeżeli chodzi o polecanki. ;-)
których? Parę śledzę i jest Pertdition Temple czy Deranged, a tego ni ma :( demówka zacna i też bym se posłuchał już pełniaka.Harlequin pisze:Juz całość jest w wypożyczalniach
This.jesusatan pisze:Byla recka wczesniej. Bylo czytac ;)nicram pisze:Zapowiada się znakomicie. Czekam. Dobry strzał od Prosiaczka, który ostatnio nie był w formie, jeżeli chodzi o polecanki. ;-)
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz