GEISTAZ'IKA

Zasada tworzenia tematu - NAZWA ZESPOŁU + ewentualnie tytuł płyty lub inna treść jeżeli coś chcemy dodać.

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
nicram
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

GEISTAZ'IKA

14-01-2025, 05:37

Obrazek

Jednoosobowy hord z Dani, który umie w las jak mało kto w dzisiejszych czasach (ale jednak paru się znajdzie :-)). Doskonałe melodie i klimat, że aż chce się iść do lasu nazbierać chrust. Albo szałas zbudować w ogrodzie. Fani jedynki Ulver powinni być zadowoleni. Pierwsza płyta jest bardzo dobra, ale dwójeczka to ociera się miejscami o geniusz. Uwielbiam.

all the monsters will break your heart
Awatar użytkownika
Ubzdur
w mackach Zła

Re: GEISTAZ'IKA

14-01-2025, 07:04

Przy pierwszej sposobności nabywałem po premierach jeden i drugi album. Ku mojemu zaskoczeniu nie było zbyt wielu chętnych. Nie było w internecie zbyt wielu ocen recenzji itp. w sklepach to sobie wisi niedrogo. I choć pierwszy album nie zachwycił, to drugi przy pierwszym odsłuchu tak, ale późniejsze jego odsłuchy (właściwie odsłuch z lp) trochę zahamował entuzjazm. Słychać Ulver, cieszy to, ale zachwycić się tym nie potrafię.
ODPOWIEDZ