TARAN
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- pr0metheus
- zahartowany metalizator
- Einherjer
- zaczyna szaleć
[quote][i]Wysłane przez Max_Disgruntled[/i]
Dobre skurwysyństwo. To już teraz mamy wysyp porządnych black metalowych wydawnictw. [/quote]
Dokladnie! Az sie wczoraj milo zdziwilem, gdy po wysluchaniu KGM, zapodalem sobie to i stwierdzilem "No kurwa! Tez dobre!". Trzeba przyznac, ze polska scena bm rosnie w sile
.
Dobre skurwysyństwo. To już teraz mamy wysyp porządnych black metalowych wydawnictw. [/quote]
Dokladnie! Az sie wczoraj milo zdziwilem, gdy po wysluchaniu KGM, zapodalem sobie to i stwierdzilem "No kurwa! Tez dobre!". Trzeba przyznac, ze polska scena bm rosnie w sile

Hej młody Junaku, smutek zwalcz i strach! Przecież na tym piachu za trzydzieści lat, przebiegnie z pewnością jasna, długa, prosta, szeroka jak morze Trasa Łazienkowska! I z brzegiem zepnie drugi brzeg, na którym twój ojciec legł ! La, la, la, laaa, la, la, la...
- Morph
- mistrz forumowej ceremonii
- Kontakt:
- Gore_Obsessed
- longinus696
Średnio na jeża. Ani zbyt prymitywne, ani zbyt brutalne, ani dość nawiedzone, ani psychopatyczne.
Jednym słowem --- średniactwo.
Jednym słowem --- średniactwo.
The imagination is a muscle. It has to be exercised. Luis Bunuel
http://musicamok.pl/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://musicamok.pl/" onclick="window.open(this.href);return false;
- Mental
- weteran forumowych bitew
[quote][i]Wysłane przez Bełek[/i]
[quote][i]Wysłane przez agoth[/i]
na pierwszy rzut ucha fajne.
ale kurwa split z Moontower? [/quote]
nie mozesz zniesc poglądów Moontower?
[/quote]
Jakich pogladow? Jezeli chodzi o NS, to TYCH pogladow podobno juz sie "wyrzekli".
edit: Kawalki kopia solidnie dupsko, ale Max ma racje: coraz wiecej porzadnego materialu,a kasy wciaz brak...
[quote][i]Wysłane przez agoth[/i]
na pierwszy rzut ucha fajne.
ale kurwa split z Moontower? [/quote]
nie mozesz zniesc poglądów Moontower?

Jakich pogladow? Jezeli chodzi o NS, to TYCH pogladow podobno juz sie "wyrzekli".
edit: Kawalki kopia solidnie dupsko, ale Max ma racje: coraz wiecej porzadnego materialu,a kasy wciaz brak...
You may raise your chalice of nothing
And salute the leech that you are
And salute the leech that you are
- MinT
- weteran forumowych bitew
- Kontakt:
dla mnie gites
szkoda że nie pełen album
szkoda że nie pełen album
*poznański Goldman Sachsman metalu*
LEFT HAND SOUNDS - http://facebook.com/lefthandsoundsorg
LEFT HAND SOUNDS - http://facebook.com/lefthandsoundsorg
- agoth
- rozkręca się
[quote][i]Wysłane przez Mental[/i]Jakich pogladow? Jezeli chodzi o NS, to TYCH pogladow podobno juz sie "wyrzekli".[/quote]
nie lubie ludzi wyrzekajacych sie swoich pogladow. Jesli jestem w stanie zrozumiec ich zmiane, czy rozwoj, to wyrzeczenie jest dla mnie niezrozumiale. Czy taki czlowiek nie bedzie sie kazdego nastepnego pogladu wyrzekal co 5 lat?
nie lubie ludzi wyrzekajacych sie swoich pogladow. Jesli jestem w stanie zrozumiec ich zmiane, czy rozwoj, to wyrzeczenie jest dla mnie niezrozumiale. Czy taki czlowiek nie bedzie sie kazdego nastepnego pogladu wyrzekal co 5 lat?
:[
- Gore_Obsessed
[quote][i]Wysłane przez Gore_Obsessed[/i]
Ładne logo. Chyba z ASPHYX zerżnęli. [/quote]
[i]Wczoraj posłuchałem
splitu z MOONTOWER
O ile ci pierwsi raczej nie
O tyle TARAN zacnieeeeee
Yo!
Cover GORGOROTH
Niczym Diabła wymiot!
Moje bile jak arbuzy
Już nie mieszczą się w rajtuzy!
Yo![/i]
Ładne logo. Chyba z ASPHYX zerżnęli. [/quote]
[i]Wczoraj posłuchałem
splitu z MOONTOWER
O ile ci pierwsi raczej nie
O tyle TARAN zacnieeeeee
Yo!
Cover GORGOROTH
Niczym Diabła wymiot!
Moje bile jak arbuzy
Już nie mieszczą się w rajtuzy!
Yo![/i]
Only SŁUCHANIE płyt is real!
- Bartoslav
- starszy świeżak
Znam tylko split z Moontower. I nie mogę powiedzieć, żeby mnue to specjalnie ruszyło. Moontower - bardzo przeciętna kapela, łoją sobie, ale nic z tego nie wynika, nudzi mnie to, zaś Taran jest lepszy, ale i tak nie wybija się jakkolwiek ponad przeciętność moim zdaniem. Po tym co usłyszałem na splicie jakoś niespecjalnie chce mi się sięgać po jakiekolwiek inne materiały tych kapel. Zamiast tracić czas na te ekipy wolę sobie posłuchać innych, dużo lepszych zespołów z polskiego "podwórka BM" (choć tak wiele to ich nie jest ;/ ).
-
- postuje jak opętany!