NECROPHAGIA
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- bloodwritten
- rozkręca się
- Kontakt:
NECROPHAGIA
Słyszał już ktoś "Harvest ritual..."? Podobno na płycie udziela się Attila [ten to się wszędize wciśnie] i Sebastian Bach [ex - Skid Row]. Szczególnie ciekawi mnie udział Bacha - w jakim charakterze ? Oprócz niewybrednych żartów oczekuję również rzetelnej odpowiedzi 

- Pukajacy Bob
- zaczyna szaleć
- Morbid Marcin
- weteran forumowych bitew
- Chlastator
- zaczyna szaleć
-
- zaczyna szaleć
- Kontakt:
- Gore_Obsessed
- zahartowany metalizator
To ja podziękuję, nawet bez sprawdzania. "Szaleństwo" robiło za cały kapitał tego zespołu. Bez niego są to jedynie melodyjki rodem z wesołego miasteczka.Wysłane przez Maria Konopnicka
Niestety Necrophagia zatracila gdzies po drodze to szalenstwo, ktore im towrzyszylo od czasow "Season of the dead" - ta schizoidalna, gesta atmosfere, wyzwalajaca niepohamowana rzadze mordu
Ostatnie naprawdę świetne wydawnictwo to "Black Blood Vomitorium".
Only SŁUCHANIE płyt is real!
- Najprzewielebniejszy
posluchalem... i mam strasznie mieszane uczucia. Jak na razie nie przemawia do mnie wogole. Przebojowy heavy metal z horrorowymi klawiorami i strachami rodem z wesolego miasteczka i tunelu strachow. King Diamond w te klocki jest mistrzem... poslucham jeszcze kilka razy... moze mi sie odmieni.
WINYLE na sprzedaż viewtopic.php?f=25&t=18597&p=1845769#p1845769
- Gore_Obsessed
-
- zaczyna szaleć
Jak zwykle zgadzam sie. Za często wydaja nowe rzeczy..co moze rokowac rychły spadek formy..Akurat Harvest ritual mi sie bardzo podoba ze wzgledu na potęzne brzmienie..ale starsze wydawnictwa mialy faktycznie wiecej klimatu. Coz..trudno zeby wszystkie płyty byly tak samo zajebiste:)Wysłane przez Maniek z bagien
Tak sobie myślę, że to było nieuniknione. Popatrzcie sobie na ich dyskografię. Kiedyś wydawali wydawnictwo kiedy byli GOTOWI, a ostatnie kilka lat to sranie kolejnymi tytułami z prędkością karabinu maszynowego.
- antigod
- w mackach Zła
- Kontakt:
- Chlastator
- zaczyna szaleć
- Olo
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
"Season of the dead" - znam najlepiej i najczęściej słucham z powodu paru hitów. Aaa.. miałem niedawno niezłą historię z tym albumem - akurat w czasie gdy go słuchałem zapukali do drzwi jehowcy i od progu pada pytanie: "czy myśli Pan, że wszyscy umarli wstaną kiedyś z grobów?". Wsłuchując się akurat w wycie Killjoya, chyba trochę zbyt natchnionym głosem wycharczałem: "no, to by było piękne!". Zdziwiłem się, że nie kontynuowali rozmowy tylko dali mi z miejsca gazetkę (z wielkim tytułem właśnie: "Czy umarli wstaną z grobów?") i poszli sobie chyba trochę zdezorientowani.
Życie światów jest ryczącą rzeką, ale Ziemia jest sadzawką i stawem.
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
- Einherjer
- zaczyna szaleć
Zaglosowalem na Season Of The Dead. Ten album znam najlepiej, najdluzej sie tez do niego przekonywalem - jakis rok. Inne albumy znam pobieznie, ale rowniez cenie. Jednakze SOTD rzadzi - najlepszy klimat, mocno pojebany. 

Hej młody Junaku, smutek zwalcz i strach! Przecież na tym piachu za trzydzieści lat, przebiegnie z pewnością jasna, długa, prosta, szeroka jak morze Trasa Łazienkowska! I z brzegiem zepnie drugi brzeg, na którym twój ojciec legł ! La, la, la, laaa, la, la, la...
- longinus696
Nadrabiam zaległości. Wypowiedzieć się nie mogę.
Oooo... Świadkowie Jehowy to fajni goście. Zawsze można z nimi pogadać, bo znają Biblię lepiej niż ci durni katolicy. A jak się fajnie zapeżają gdy im się udowodni brak logiki w ich rozumowaniu. Uwielbiam ich wkurwiać, hehe...
Oooo... Świadkowie Jehowy to fajni goście. Zawsze można z nimi pogadać, bo znają Biblię lepiej niż ci durni katolicy. A jak się fajnie zapeżają gdy im się udowodni brak logiki w ich rozumowaniu. Uwielbiam ich wkurwiać, hehe...
The imagination is a muscle. It has to be exercised. Luis Bunuel
http://musicamok.pl/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://musicamok.pl/" onclick="window.open(this.href);return false;
- antigod
- w mackach Zła
- Kontakt:
-
- rasowy masterfulowicz
Słyszałem cztery pierwsze wydawnictwa i "goblins be...", jak do tej pory ni razu mnie nie zawiedli. Głosuję na debiut...brzmienie marne, ale ten klimat...choć w sumie równie dobrze mogło by to być "Holocausto...". Nie chcę wyjść na zboczeńca, ale oprócz świetnej muzy jest jeszcze jedna cecha charakterystyczna, wszystkie książeczki (a przynjmniej do pozyji nr 1,3,4,7)podobnie.... pachną, taki zapach ma tylko Necrophagia - czy ktoś zwrócił na to uwagę?
- Gore_Obsessed
- black_lava
- rasowy masterfulowicz