Krieg
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Brzachwo Wój
- w mackach Zła
- Morph
- mistrz forumowej ceremonii
- Kontakt:
- pr0metheus
- zahartowany metalizator
- Olo
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
nienawidze ich brzmienia - nie chodzi o kompozycje, ale brzmienie jest tak nieznosne do sluchania, ze po 2 kawalkach mowie 'dosyc' - mowie w tej chwili o "Destruction Ritual" bo tylko to mam
Życie światów jest ryczącą rzeką, ale Ziemia jest sadzawką i stawem.
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
- Morph
- mistrz forumowej ceremonii
- Kontakt:
[quote][i]Wysłane przez slaughter[/i]
I mówi to ktoś kto słucha Vesania hahaha. Druga część zdania to głupota totalna, nie spotkałem się w Polsce z chwaleniem Krieg, jest wręcz odwrotnie [/quote]
Krieg też czasem słucham więc mogę stwierdzić, że Vesania jest kwadratowo nudna a Krieg niemożliwie wręcz gówniany. Co do "kultowości" tego zespołu - miałem na myśli świat ogólnie, nie tylko nasz kraj. A na świecie Krieg ma niejako kultowy już status, ni chuja nie wiem czemu.
I mówi to ktoś kto słucha Vesania hahaha. Druga część zdania to głupota totalna, nie spotkałem się w Polsce z chwaleniem Krieg, jest wręcz odwrotnie [/quote]
Krieg też czasem słucham więc mogę stwierdzić, że Vesania jest kwadratowo nudna a Krieg niemożliwie wręcz gówniany. Co do "kultowości" tego zespołu - miałem na myśli świat ogólnie, nie tylko nasz kraj. A na świecie Krieg ma niejako kultowy już status, ni chuja nie wiem czemu.
- antigod
- w mackach Zła
- Kontakt:
- Gore_Obsessed
- zahartowany metalizator
-
- rozkręca się
[quote][i]Wysłane przez slaughter[/i]
Czas o nich porozmawiać, bo bądź co bądź są u końca swej działalności.
Wg mnie jest to najciekawszy zespół BM z USA (tu oczywiście się ktoś nie zgodzi) - bardzo dobry debiut i genialny "The Black House" utwierdzają mnie w tym przekonaniu.[/quote]
Krieg gra bardzo nierówno: potrawią nagrać świetny materiał jak i kompletne gówno. Z amerykańskiej sceny black polecam:
KULT OV AZAZEL (rewelacyjna ostatnia płyta)
JUDAS ISCARIOT i WELTMACHT
XASTHUR
LURKER OF CHALICE (słyszałem tylko sample, ale jeśli cała płyta jest taka...)
BLACK FUNERAL
TWILIGHT (jak w przypadku LURKER OF CHALICE)
ABAZAGORATH
TYPHUS
Czas o nich porozmawiać, bo bądź co bądź są u końca swej działalności.
Wg mnie jest to najciekawszy zespół BM z USA (tu oczywiście się ktoś nie zgodzi) - bardzo dobry debiut i genialny "The Black House" utwierdzają mnie w tym przekonaniu.[/quote]
Krieg gra bardzo nierówno: potrawią nagrać świetny materiał jak i kompletne gówno. Z amerykańskiej sceny black polecam:
KULT OV AZAZEL (rewelacyjna ostatnia płyta)
JUDAS ISCARIOT i WELTMACHT
XASTHUR
LURKER OF CHALICE (słyszałem tylko sample, ale jeśli cała płyta jest taka...)
BLACK FUNERAL
TWILIGHT (jak w przypadku LURKER OF CHALICE)
ABAZAGORATH
TYPHUS
-
- zaczyna szaleć
- Kontakt:
- roman
- zaczyna szaleć
-
- rozkręca się
[quote][i]Wysłane przez roman[/i]
Sluchanie Krieg przekracza moje sily fizyczne.
Edit: A czemu nikt nie wspomina o GBK jesli chodzi o USBM? GBK kasuje wiekszosc zespolow BM ze stanow, maja swoj styl, rozpoznawalny na kilometr. Koncept charakterystyczny tylko dla nich i te zajebiste okladki. [/quote]
Możesz rozszyfrować skrót GBK? Mam chyba zaćmienie umysłu
Sluchanie Krieg przekracza moje sily fizyczne.
Edit: A czemu nikt nie wspomina o GBK jesli chodzi o USBM? GBK kasuje wiekszosc zespolow BM ze stanow, maja swoj styl, rozpoznawalny na kilometr. Koncept charakterystyczny tylko dla nich i te zajebiste okladki. [/quote]
Możesz rozszyfrować skrót GBK? Mam chyba zaćmienie umysłu