GOREFEST
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Zenek
- weteran forumowych bitew
GOREFEST
Pewnie był tu już kiedyś temat o tej zacnej holenderskiej kamandzie, ale że niedługo szykuje się nowy album to chciałbym zobaczyć co szanowni forumowicze o nich powiedzą, czeka ktoś na ten album tak jak ja? Mam nadzieję, że będzię tak samo dobra jak starsze rzeczy...
Dla mnie False, Soul Survivor i Chapter XIII to stuff, który może się kręcić w odtwarzaczu bardzo często i chyba do emerytury mi się nie znudzi. \m/
Dla mnie False, Soul Survivor i Chapter XIII to stuff, który może się kręcić w odtwarzaczu bardzo często i chyba do emerytury mi się nie znudzi. \m/
- Chlastator
- zaczyna szaleć
- Gore_Obsessed
- zahartowany metalizator
- Gore_Obsessed
[quote][i]Wysłane przez Max_Disgruntled[/i]
Taaaa, "Mindloss" to był taki sofciarski, że wypierdalał z butów nie gorzej niż wymienione przez Ciebie zespoły ! Moim skromnym zdaniem.[/quote]
Do lekcji!
na powrót nie czekam, bo może być kiepsko... [/quote]
Na zdjęciu wyglądają bardziej "zaawansowanie" niż MOTORHEAD. Czas nie był zbyt łaskawy...
Taaaa, "Mindloss" to był taki sofciarski, że wypierdalał z butów nie gorzej niż wymienione przez Ciebie zespoły ! Moim skromnym zdaniem.[/quote]
Do lekcji!

na powrót nie czekam, bo może być kiepsko... [/quote]
Na zdjęciu wyglądają bardziej "zaawansowanie" niż MOTORHEAD. Czas nie był zbyt łaskawy...
Only SŁUCHANIE płyt is real!
- Gore_Obsessed
- Gore_Obsessed
Ja najbardziej lubię debiut i właśnie "Erase". Całkowicie inne płyty, ale trzymają porządny poziom i zawsze mnie rozpierdalają.[/quote]
O "Erase" mogę niestety powiedzieć tylko tyle: takiego "Death" Metalu po prostu nie cierpię.
Ja najbardziej lubię debiut i właśnie "Erase". Całkowicie inne płyty, ale trzymają porządny poziom i zawsze mnie rozpierdalają.[/quote]
O "Erase" mogę niestety powiedzieć tylko tyle: takiego "Death" Metalu po prostu nie cierpię.
Only SŁUCHANIE płyt is real!
- Chlastator
- zaczyna szaleć
- Edinazzu
-
- rozkręca się
"False" - klasyka death metalu, bez dwóch zdań!!! "Mindloss" - dobra płyta, ale nie wyróżniająca się w tamtych czasach niczym specjalnym. na "Erase" było kilka dobrych numerów, jednak zaczęli kombinować w stronę przeze mnie niezbyt lubianą. Zaś obecnie chłopaki na koncertach łupią same starocie, "Mindloss", "False" (w przewadze) i odrobina "Erase". wiem, bo widziałem:)
- Edinazzu
Ogólnie jednogłośnie stwirdziliśmy i przegłosowaliśmy ,że "False" jest naj naj.... i ogólnie nie ma chuja we wsi
W przeciwieństwie do Konopnickiej niejednokrotnie sie przy tej płycie onanizowałem ,szcególnie przy wolniejszych kawałkach .Ale to było dawno temu "kiedy byłem małym chłopcem"
W przeciwieństwie do Konopnickiej niejednokrotnie sie przy tej płycie onanizowałem ,szcególnie przy wolniejszych kawałkach .Ale to było dawno temu "kiedy byłem małym chłopcem"

"Volenti non fit iniuria" - Chcącemu nie dzieje się krzywda
- BadBlood
Od nausznych świadków wiem, że na belgijskim Grasspop Metal Meeting chłopaki z Gorefest zajebali tak, że ludzie z kapci wyskakiwali, więc może nie będzie tak źle z tym powrotem. Na Wacken będzie listening party, wtedy mój człowiek powie na ten temat więcej.
Sam band to oczywiście absolutna klasyka, a "False" to jedna z najważniejszych i najlepszych płyt death metalowych. Kto twierdzi inaczej ten gupi chój jest.
Sam band to oczywiście absolutna klasyka, a "False" to jedna z najważniejszych i najlepszych płyt death metalowych. Kto twierdzi inaczej ten gupi chój jest.
Heeeeeey!!! Hooooooo!!! We're Satan's People!!!!!
- Olo
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
jak uslyszalem ta wiejskie basy na "Erase" to skonczyli sie dla mnie calkowicie. oczywiscie "False" jest plyta najlepsza - duzo chwytliwsza niz "Mindloss" ale nie bylo to jeszcze takie basowe bimbanie jak pozniej. Potem zupelnie nie wiem co stworzyli bo ich mocno znienawidzilem za to co zaczeli robic.
Życie światów jest ryczącą rzeką, ale Ziemia jest sadzawką i stawem.
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
- BadBlood