NATTEFROST
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- rozkręca się
NATTEFROST
Dziś kupiłem w digi fuck'u drugi album tego genialnego Norwega i jestem w siódmym kręgu Piekła. Ciekawe ilu z Was zrozumiało geniusz Roger'a. Spowiadać się skurwiele!
- antigod
- w mackach Zła
- Kontakt:
- Kingu
- weteran forumowych bitew
- antigod
- w mackach Zła
- Kontakt:
[quote][i]Wysłane przez P.[/i]
błazen pod każdym względem ten nattefrost. Dźwięki, jakie tworzy i ta cała okołomuzyczna otoczka to nadzwyczaj wielki syf (oczywiście w totalnie negatywnym znaczeniu). [/quote]
Jeśli jest się zdominowanym przez bluźniercze tempa i blasty. Na Twoim miejscu nie odzywałbym się w tym temacie, bo i tak wiadomo, że zmieszasz to z błotem.
błazen pod każdym względem ten nattefrost. Dźwięki, jakie tworzy i ta cała okołomuzyczna otoczka to nadzwyczaj wielki syf (oczywiście w totalnie negatywnym znaczeniu). [/quote]
Jeśli jest się zdominowanym przez bluźniercze tempa i blasty. Na Twoim miejscu nie odzywałbym się w tym temacie, bo i tak wiadomo, że zmieszasz to z błotem.
THE ARMY - THE WEAPON - THE MACHINERY OF WAR - EXTERMINATION OF ALL MAN!
-
- rozkręca się
nie nazwałbym błaznem Rogera. Przede wszystkim dlatego, że jest w tym co robi zajebiście szczery i prawdziwy. Po pierwsze gość ma schizofrenię, o czym nie dowiecie się z wywiadów, choć zapewniam, że tak jest. Po drugie nie przejmuje się swoją chorobą i wali ostre drugi jak my świeże bułeczki. Ta mieszanka wybuchowa może objawiać sie własnie w postaci jego projektu, w którym nie ma miejsca na zdrowe zachowania. Over!
- pajonk
- w mackach Zła
- Kontakt:
- black_lava
- rasowy masterfulowicz
dziękuję za wyjaśnienia.jezeli uważasz za kwestię najbardziej istotną meandry zmian/skróceń nazw lub logosów zespołu to rzeczywiście miałem niesamowity problem,przyznaję.co do MArchives-jak nazwa wskazuje gromadzona jest tam wiedza encyklopedyczna(w zdecydowanej większości, nie licząc recenzji),której moim zdaniem nie nalezy fetyszyzować.dla mnie bardziej istotna jest muzyka,którą prezentuje dana kapela niż zgłębianie wątków biograficznych itp.dziękuję że okazujesz mi swoje zrozumienie i pobłażanie w tych jakże ważkich sprawach.i jeżeli zarzucasz mi niedobór lub niekoherentność procesów myslowych,uniemożliwiających zrozumienie jakże skomplikowanej historii Dodheimsgard,to może oprzyj się w tej materii na bardziej wiarygodnych przesłankach niż li tylko na swoich ,jakże bogatych treściowo,przemyśleniach.
- black_lava
- rasowy masterfulowicz
- black_lava
- rasowy masterfulowicz
- Olo
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
-
- w mackach Zła
- Only_True_Believers
- rasowy masterfulowicz