REVELATION OF DOOM
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- pajonk
- w mackach Zła
- Kontakt:
REVELATION OF DOOM
Od kilku dni jestem szczesliwym posiadaczem debiutanckiego materialu "Unholy Goatfuck" i mnie non-stop rozjebuje. Mialem okazje widziec RoD na zywca w ostatnia sobote i musze powiedziec, ze material prezentuje sie znakomicie zarowno w wersji live jak i albumowej. Smrod siarki, ogien piekiel i potezna fala agresji. Kto ma, kto slyszal i zechce podzielic sie opinia?
You can either focus on being right, or doing right; in the case of Christianity and Islam, you do neither.
- Brązowy Jenkin
- w mackach Zła
- Chlastator
- zaczyna szaleć
Posiadam płytę już jakiś miesiąc i jak dla mnie super album. Proste i bardzo dynamiczne granie, dawno nie słyszałem tak fajnie zagranego oldskula. Jak ktoś lubi Hellhammer, Venom, Sodom, Bathory, Asphyx, Motorhead, Pandemonium, to polubi Revelation of Doom. Na żywo, ta muzyka prezentuje się jeszcze lepiej. Zespół wart polecenia!!!
- pajonk
- w mackach Zła
- Kontakt:
- Najprzewielebniejszy
- zahartowany metalizator
- pajonk
- w mackach Zła
- Kontakt:
- Najprzewielebniejszy
no to jest własnie ode mnie hehehe.
na zywca nie widzialem, ale kiedys tam mam zamiar, moze bedzie niebawem okazja, ale na razie sza...
wiem,ze niedlugo znowu cos maja zamiar nagrywac, jakis split dla Time before time z samymi koverami... obaczy sie. Jakby nie mowic jeden z ciekawszych debiutow ubieglego roku. zło!
na zywca nie widzialem, ale kiedys tam mam zamiar, moze bedzie niebawem okazja, ale na razie sza...
wiem,ze niedlugo znowu cos maja zamiar nagrywac, jakis split dla Time before time z samymi koverami... obaczy sie. Jakby nie mowic jeden z ciekawszych debiutow ubieglego roku. zło!
WINYLE na sprzedaż viewtopic.php?f=25&t=18597&p=1845769#p1845769
- pajonk
- w mackach Zła
- Kontakt:
- antigod
- w mackach Zła
- Kontakt:
-
- zaczyna szaleć
- Kontakt:
Zgadzam się.Wysłane przez AUDIOPAIN
Średni ten album, wokalnie nawet kiepski. Całość brzmi jak skrzyżowanie Vader z Hell-Born, co jednych ucieszy, innych zmartwi, a jeszcze innych (np. mnie) kompletnie odrzuci. Wydanie - jak zwykle w przypadku TBT - nędza, ja rozumiem że underground, że fuck off attitude, ale takie płyty jak RoD, czy zwłaszcza ostatni Sabbat lub koncert Abigail to jest kompletna żenada.

- Pukajacy Bob
- zaczyna szaleć
Przecież o płycie wydanej przez konkurencyjną firmę ciężko wypowiadać się pozytywnie, nieprawdaż?Wysłane przez AUDIOPAIN
Średni ten album, wokalnie nawet kiepski. Całość brzmi jak skrzyżowanie Vader z Hell-Born, co jednych ucieszy, innych zmartwi, a jeszcze innych (np. mnie) kompletnie odrzuci. Wydanie - jak zwykle w przypadku TBT - nędza
-
- rasowy masterfulowicz
- Mental
- weteran forumowych bitew
Dobra płyta. Nie rewelacyjna, ale takie kawałki jak "Frontheil", "Unholy Goatfuck", "Agonized" wypierdalają z butów! Nie rozumiem natomiast zarzutow audiopaina dotyczacych wydania, wedlug mnie jest takie jakie powinno byc, brakuje tylko tekstow - nic poza tym.
You may raise your chalice of nothing
And salute the leech that you are
- longinus696
W morde jeża!
Gościu ze Shrapnel zakosił mi ksywkę!
Dopiero teraz to zauważyłem.
Shit.
Gościu ze Shrapnel zakosił mi ksywkę!
Dopiero teraz to zauważyłem.
Shit.
The imagination is a muscle. It has to be exercised. Luis Bunuel
http://musicamok.pl/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://musicamok.pl/" onclick="window.open(this.href);return false;
- Mental
- weteran forumowych bitew
Rozumiem, ja tez lubie zajebiscie dopracowane booklety, jak chociazby ten z "Altered States of Divinity".Wysłane przez AudiopainNie mowie o grafice, bo ta jest w porzadku, Dlugi zna sie na rzeczy - chodzi mi o nedzna jakosc papieru i niezbyt obfita ilosc stron w booklecie. Zapewniam Cie, ze takich plyt dostaje kilogramy, wiec przestaje w ogole na nie zwracac uwage, a skoro muzyka sie niczym szczegolnym nie wyroznia, to moznaby sie chociaz przylozyc do wydania. Zreszta, nie wiem jak Ty, ale ja lubie sluchajac plyty chwycic sobie ksiazeczke, poogladac, poczytac. Booklet od RoD moge schowac z powrotem do pudelka zanim w pierwszym utworze zacznie sie refren. Bieda i taniocha po prostu, niestety jak wszystko z TBT.Wysłane przez Mental
Dobra płyta. Nie rewelacyjna, ale takie kawałki jak "Frontheil", "Unholy Goatfuck", "Agonized" wypierdalają z butów! Nie rozumiem natomiast zarzutow audiopaina dotyczacych wydania, wedlug mnie jest takie jakie powinno byc, brakuje tylko tekstow - nic poza tym.

You may raise your chalice of nothing
- SruuuSnickers
- świeżak
- Najprzewielebniejszy
Jest to jeden z ciekawszych debiutów naszej sceny ad 2005. Czy najlepszy? Co do tego mam mieszane uczucia, choć kandydatów tak naprawdę niewielu.
WINYLE na sprzedaż viewtopic.php?f=25&t=18597&p=1845769#p1845769
- Chlastator
- zaczyna szaleć