YATTERING
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- barthez669
- zaczyna szaleć
YATTERING
dawajta-byle na temat
- kosteq
- zaczyna szaleć
- longinus696
- zahartowany metalizator
"III" to dość niedoceniona płytka. W ogóle to ciężko się do niej jednoznacznie ustosunkować. Nie takiej elektroniki oczekiwałem, ale przyznam, że są momenty wyśmienite. Trochę wokal nie pasuje do całości.
The imagination is a muscle. It has to be exercised. Luis Bunuel
http://musicamok.pl/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://musicamok.pl/" onclick="window.open(this.href);return false;
- barthez669
- zaczyna szaleć
- antigod
- w mackach Zła
- Kontakt:
- COFFIN
- mistrz forumowej ceremonii
[quote][i]Wysłane przez antigod[/i]
Nie ma chuja, "Murder's Concept" i "Genocide" to albumy, które pięknie dezelują moje trzewia i nie dawały zasnąć przez dłuższy czas. Ino zawiodłem się trochę tym cośindustrialnym "III". Cholernie dziwne granie. [/quote]
Kurwa, gadacie, jakbyście nie wiedzieli, dlaczego ten album pokazał się na rynku.
Nie ma chuja, "Murder's Concept" i "Genocide" to albumy, które pięknie dezelują moje trzewia i nie dawały zasnąć przez dłuższy czas. Ino zawiodłem się trochę tym cośindustrialnym "III". Cholernie dziwne granie. [/quote]
Kurwa, gadacie, jakbyście nie wiedzieli, dlaczego ten album pokazał się na rynku.
- COFFIN
- mistrz forumowej ceremonii
[quote][i]Wysłane przez barthez669[/i]
co powiecie właśnie o tej yattowo-kmiołkowej aferze? może jakieś pikantne szcególiki?;)
a czytaliście te opowiadania w Morbid Noizz,gdzie był Bemol,Yakattu itd? [/quote]
A do tego, to już chyba nie ma sensu wracać. Każdy, kto chcial się dowiedzieć jak naprawdę bylo, zrobił to juz dawno.
co powiecie właśnie o tej yattowo-kmiołkowej aferze? może jakieś pikantne szcególiki?;)
a czytaliście te opowiadania w Morbid Noizz,gdzie był Bemol,Yakattu itd? [/quote]
A do tego, to już chyba nie ma sensu wracać. Każdy, kto chcial się dowiedzieć jak naprawdę bylo, zrobił to juz dawno.
-
- zaczyna szaleć
- Kontakt:
[quote][i]Wysłane przez antigod[/i]
dokladnie tak, co do "III" to nie slyszalem, a jedynka jakas taka... chujowa, przy czym genocide przez dobre 2-3 miechy nie wychodzilo z mojego odtwarzacza... ogolnie szkoda ze sa debilami i skonczyli jak skonczyli
dokladnie tak, co do "III" to nie slyszalem, a jedynka jakas taka... chujowa, przy czym genocide przez dobre 2-3 miechy nie wychodzilo z mojego odtwarzacza... ogolnie szkoda ze sa debilami i skonczyli jak skonczyli
...
- Mental
- weteran forumowych bitew
- lordfekal
- zaczyna szaleć
Yattering niestety albo dla niektórych stety się rozpadł[img]http://img391.imageshack.us/img391/43/dobani6ex.gif[/img]
BRING ME THE HEAD OF FUCKEN JESUS CHRIST!!!!!!

- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Anthropophagus
- w mackach Zła
- Lokalizacja: Kondominium Rosyjsko-Niemieckie pod Żydowskim zarządem powierniczym
-
- zaczyna szaleć
- Kontakt:
[quote][i]Wysłane przez Anthropophagus[/i]
Bez wątpienia szczytowym osiągnięciem Yatta-manów jest "Murder`s Concept". To co na tym albumie odpierdala Ząbek godne jest najwyższego uznania. Gęste blachy, połamane do granic możliwości blasty, mieszanie na maxa. Chaos ale z głową. Zajebista płyta!!! Bardzo dobry zespół!!! [/quote]
no przeciez na genocide odpierdala o pieklo lepsze rzeczy
Bez wątpienia szczytowym osiągnięciem Yatta-manów jest "Murder`s Concept". To co na tym albumie odpierdala Ząbek godne jest najwyższego uznania. Gęste blachy, połamane do granic możliwości blasty, mieszanie na maxa. Chaos ale z głową. Zajebista płyta!!! Bardzo dobry zespół!!! [/quote]
no przeciez na genocide odpierdala o pieklo lepsze rzeczy

...
-
- rozkręca się
[quote][i]Wysłane przez Anthropophagus[/i]
Bez wątpienia szczytowym osiągnięciem Yatta-manów jest "Murder`s Concept". To co na tym albumie odpierdala Ząbek godne jest najwyższego uznania. Gęste blachy, połamane do granic możliwości blasty, mieszanie na maxa. Chaos ale z głową. Zajebista płyta!!! Bardzo dobry zespół!!! [/quote]Nie inaczej:]
Bez wątpienia szczytowym osiągnięciem Yatta-manów jest "Murder`s Concept". To co na tym albumie odpierdala Ząbek godne jest najwyższego uznania. Gęste blachy, połamane do granic możliwości blasty, mieszanie na maxa. Chaos ale z głową. Zajebista płyta!!! Bardzo dobry zespół!!! [/quote]Nie inaczej:]
-
- rozkręca się