SUICIDAL TENDENCIES
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- kosteq
- zaczyna szaleć
słyszałem mało, ale to co słyszałem doprowadziło mnie do zajebistego wzwodu!! trza sie postarać o nabycie paru albumów, a najlepiej całej dyskografi!!
http://youtube.com/watch?v=ToEyTFx4dNI& ... tionalized
\m/\m/
http://youtube.com/watch?v=ToEyTFx4dNI& ... tionalized
\m/\m/
Without the risk, there's no reward
We must experiment on our wards
To elevate our science
We will operate in defiance
We must experiment on our wards
To elevate our science
We will operate in defiance
- Set
- postuje jak opętany!
[quote][i]Wysłane przez Maria Konopnicka[/i]
[quote][i]Wysłane przez Set[/i]
widzialem tylko w tv "war inside my head"... [/quote]
hehehe... i co? zemdlałeś w połowie pisanie tego postu ? [/quote]
hehe,nie poprostu nic wiecej w tym temacie nie wiem,chociaz dodam,ze ten kawalek nawet mi sie podobal:-)
[quote][i]Wysłane przez Set[/i]
widzialem tylko w tv "war inside my head"... [/quote]
hehehe... i co? zemdlałeś w połowie pisanie tego postu ? [/quote]
hehe,nie poprostu nic wiecej w tym temacie nie wiem,chociaz dodam,ze ten kawalek nawet mi sie podobal:-)
NECRO SKINS SOCIETY
-
- zaczyna szaleć
Swojego czasu Pan z bandamka prawie zasłaniajaca oczy,robiący dziwne ruchy bardzo mnie intrygował,podobal mi sie jego "inny"vocal,niestety nie znam calej dyscografii ST,najbardziej znane mi sa trzy pierwsze płytki w tym debiut chyba najlepiej(najdłuzejmaglowany).a na te chwile w swoich zbiorach posiadam"The Art Of Rebellion ",ktory zaraz zapuszcze...
Od czasu do czasu moge posłuchac Mike'a i jego powykrecanej załogi!
Od czasu do czasu moge posłuchac Mike'a i jego powykrecanej załogi!
"bierz sobie wzorce
z życia powszedniego
a ja jestem wolna
i chuj ci do tego! "
z życia powszedniego
a ja jestem wolna
i chuj ci do tego! "
- Brązowy Jenkin
- w mackach Zła
-
- świeżak
Ehhh kawal swietnej muzyki
Suicidal Tendecies, Join The Army i Still Cyco... swietne albumy - niestety pozniesze produkcje juz nie za bardzo mi podchodzily. No i nalezy pamietac, ze typy wypromowali pewien styl ubioru - bandany, czapki z daszkiem do gory, koszule w krate no i przede wszystkim biale podkolanowy hie hie
Suicidal Tendecies, Join The Army i Still Cyco... swietne albumy - niestety pozniesze produkcje juz nie za bardzo mi podchodzily. No i nalezy pamietac, ze typy wypromowali pewien styl ubioru - bandany, czapki z daszkiem do gory, koszule w krate no i przede wszystkim biale podkolanowy hie hie
WAR mia - niewidzialna armia
- O.D.I.N.
- zaczyna szaleć
[quote]Wracajac do Still Cyco... rewelacyjna plyta! Jesli ktos nie slyszal to naprawde warto bo za smieszne pieniadze mozna ja kupic[/quote] Still Cyco to re-issue nagran z 1983r. na nowo zmixowanych i zremasterowanych. Sony najebalo tych cd od chuja. u siebie w muzycznym widzialem barnd new to wydanie za ok $6
- Azael69
- rozkręca się
Wlasnie mi sie o nich przypomnialo bo beda grali koncert w ladku (bilet juz zakupiony)Zacna kapelka jak wedlog mnie, od plyty How will....do Suicidal for life to naprawde zacne dziela muzy metalowej. Lights Camera Revolution to chyba jeden z najlepszych albomow tamtych czasow trash metalu. Pozniej jakby chlopcy zaczeli wiecej kombinowac ale takie kawalki jak Nobody hears czy I'll Hate You Better wciaz zajebiscie mnie ruszaja po dzien dzisiejszy Mam nadzieje ze nie zawiode sie ta zaloga na koncercie bo z orginalnego skladu ostal sie CycoMiko.Zas co sie tyczy Infectious Grooves to zakupilem nie dawno dwa albumy calkiem calkiem, Trujillo popieprza tam na basie jak szalony mily funk z nalecialosciami ciezkiego rocka dobra muza na party zakrapiane vodka i ciekawe maskotki
-
- rasowy masterfulowicz
ale dałem dupy, nie zobaczyłem tej daty :/
Ostatnio zmieniony 14-08-2012, 22:59 przez streetcleaner, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- rasowy masterfulowicz
- O.D.I.N.
- zaczyna szaleć
[quote][i]Wysłane przez Azael69[/i]
Zas co sie tyczy Infectious Grooves to zakupilem nie dawno dwa albumy calkiem calkiem, Trujillo popieprza tam na basie jak szalony mily funk z nalecialosciami ciezkiego rocka dobra muza na party zakrapiane vodka i ciekawe maskotki [/quote]
oni nagrali chyba tylko dwa jako Infectious Grooves
Zas co sie tyczy Infectious Grooves to zakupilem nie dawno dwa albumy calkiem calkiem, Trujillo popieprza tam na basie jak szalony mily funk z nalecialosciami ciezkiego rocka dobra muza na party zakrapiane vodka i ciekawe maskotki [/quote]
oni nagrali chyba tylko dwa jako Infectious Grooves
- Azael69
- rozkręca się
oni nagrali chyba tylko dwa jako Infectious Grooves [/quote]
Nagrali 3 plyty i jedna epka i tak sie dokonal zywot tej hybrydy.
Wlasnie jestem po ich koncercie(ST)genialny koncert. Dobry kontakt z publicznoscia, sporo wesolej konferansjerki, duzo sie dzialo na scenie sporo ruchu (tanca) zaproszenie publicznosci na scene i wspolne skakanie. Muzycznie zaczeli od You Can't Bring Me Down pozniej juz cala mieszanka ich tworczosci. Lekko pominieta zostala plyta The Art Of Rebelion mnie zabraklo Nobody Hears,co sie tyczy zespolu to tylko Mike pozostal ze starego skaldu reszta to nowe nabytki (zajebisty basista).Jak sie dowiem jak zamieszcza sie zdjecia to wkleje kilka.
Nagrali 3 plyty i jedna epka i tak sie dokonal zywot tej hybrydy.
Wlasnie jestem po ich koncercie(ST)genialny koncert. Dobry kontakt z publicznoscia, sporo wesolej konferansjerki, duzo sie dzialo na scenie sporo ruchu (tanca) zaproszenie publicznosci na scene i wspolne skakanie. Muzycznie zaczeli od You Can't Bring Me Down pozniej juz cala mieszanka ich tworczosci. Lekko pominieta zostala plyta The Art Of Rebelion mnie zabraklo Nobody Hears,co sie tyczy zespolu to tylko Mike pozostal ze starego skaldu reszta to nowe nabytki (zajebisty basista).Jak sie dowiem jak zamieszcza sie zdjecia to wkleje kilka.
-
- starszy świeżak
- Gore_Obsessed
- zahartowany metalizator
-
- rasowy masterfulowicz
- ramonoth
- rasowy masterfulowicz
Re: SUICIDAL TENDENCIES
Fachowcy, no kurwa, fachowcy...