IMPALED NAZARENE
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- black_lava
- rasowy masterfulowicz
IMPALED NAZARENE
Jak oceniacie "Pro Patria Finlandia"? W mojej opinii da się wyczuć nawet klimaty z "Ugra-Karma"! Jest szybko, punkowo i melodyjnie. ;) Szacun dla IN!
- black_lava
- rasowy masterfulowicz
- twoja_stara_trotzky
- mistrz forumowej ceremonii
płyta w zasadzie podobna do poprzednich 4... może nieco lepsza... ale nie oszukujmy się - do pierwszych czterech krążków nie ma NAJMNIEJSZEGO startu. brakuje tu zarówno ognia i grind coreowego wręcz napierdalania z pierwszych dwóch albumów, jak i tego luzu z kolejnych dwóch... ani to black metal, ani punk rock, ani rock'n'roll... ZA MAŁO BRUDU, ZA MAŁO EKSTREMY - jakoś tak ładnie to brzmi... zbyt ładnie... no ale tytuł piękny, okładka piękna... hehehe 

- black_lava
- rasowy masterfulowicz
Mam ten album w oryginalnej szacie graficznej dosyć długo kiedyś go słuchałem, może nie 10 lat, ale wystarczająco, żeby zgłębić zawiłości aranżacyjne, które się tam znajdują. Moje skojarzenia opierały się na tych szybkich i chaotycznych kawałkach, które wystepują na ostatniej płycie. Oczywiście nie w takiej liczbie jak na "Ugra-Karma".
Skoro na podstawie dwóch sampli równasz tę płytę z ziemią to nie wiem co napisać.
"Fuck The System" i "Beat The Bastards" to dla Miki wielka inspiracja, hehe...
Skoro na podstawie dwóch sampli równasz tę płytę z ziemią to nie wiem co napisać.
"Fuck The System" i "Beat The Bastards" to dla Miki wielka inspiracja, hehe...
- black_lava
- rasowy masterfulowicz
- antigod
- w mackach Zła
- Kontakt:
- Nesh
- zaczyna szaleć
Przesłuchałem jeden raz..brak mi jednego kawałka.....napisze coś więcej jak będzie wszystko gites....a ponad to podchodze do tej kapeli z pewnym dystansem....póki co NIHIL i RAPTURE jest ciekawy...niestety nie mam Impalów dobrze obeznanych...więc więcej nic nie napisze...
'Kirkebranner - er glimrende'
Anno Serpenti 2K6
Anno Serpenti 2K6
- Morph
- Kontakt:
- COFFIN
- longinus696
- zahartowany metalizator
Może nie powinienem się wypowiadać, bo słyszałem zaledwie 3 pierwsze kawałki, ale po prostu dłużej tego znieść nie mogłem....
... i wyłączyłem.
Było tak kurewsko melodyjnie, tak ładnie, miło i fajnie, że musiałem zatrzymać hafta w ustach (inaczej zachlapałbym dopiero co umytą podłogę).
Nie ma ekstremy, nie ma Diabła, nie ma siarki a porównania do punku, jakiegokolwiek, to duuuuuże nadużycie.
Fińska melodyka to nienajlepsza rzecz dla moich uszu (i żołądka).
... i wyłączyłem.
Było tak kurewsko melodyjnie, tak ładnie, miło i fajnie, że musiałem zatrzymać hafta w ustach (inaczej zachlapałbym dopiero co umytą podłogę).
Nie ma ekstremy, nie ma Diabła, nie ma siarki a porównania do punku, jakiegokolwiek, to duuuuuże nadużycie.
Fińska melodyka to nienajlepsza rzecz dla moich uszu (i żołądka).
[quote][i]Wysłane przez longinus696[/i]
Może nie powinienem się wypowiadać, bo słyszałem zaledwie 3 pierwsze kawałki, ale po prostu dłużej tego znieść nie mogłem....
... i wyłączyłem.
Fińska melodyka to nienajlepsza rzecz dla moich uszu (i żołądka). [/quote]
hafta?czy miałes na mysli chuja?
... i wyłączyłem.
Fińska melodyka to nienajlepsza rzecz dla moich uszu (i żołądka). [/quote]
hafta?czy miałes na mysli chuja?
- longinus696
- zahartowany metalizator