maria, dobrze sie czujesz?
ROOT
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- pajonk
- w mackach Zła
- Kontakt:
- Impious
- zaczyna szaleć
- Block69
- zahartowany metalizator
(szyderczy śmiech)
1. Powaga ani obciach to nie jest, są zabawniejsze zespoły. Słyszałem ten zachwalany przez Ciebie debiut ale jakoś nie zrobiło to na mnie żadnego wrażenia. W sumie po Twoim porównaniu tego do pierwszych krążków Venom i Bathory to wiedziałem, że nie zrobi to na mnie większego wrażenia;)
2. Innych nie słyszałem bo i okazji nie było.
3. Root - fioot ?
4. Jak najbardziej, np Maniac Butcher, Skalpel, Salamandra, Kabat toć to cesky kult!
1. Powaga ani obciach to nie jest, są zabawniejsze zespoły. Słyszałem ten zachwalany przez Ciebie debiut ale jakoś nie zrobiło to na mnie żadnego wrażenia. W sumie po Twoim porównaniu tego do pierwszych krążków Venom i Bathory to wiedziałem, że nie zrobi to na mnie większego wrażenia;)
2. Innych nie słyszałem bo i okazji nie było.
3. Root - fioot ?
4. Jak najbardziej, np Maniac Butcher, Skalpel, Salamandra, Kabat toć to cesky kult!
- twoja_stara_trotzky
- mistrz forumowej ceremonii
- pajonk
- w mackach Zła
- Kontakt:
- Najprzewielebniejszy
- Brązowy Jenkin
- w mackach Zła
- Brązowy Jenkin
- w mackach Zła
- Adrian696
z tym pedofilem to plotki jakie rozsiewal ex muzyk Root'a gdy Boss go wyjebal z kapeli - mówil to Dr Fe z Amon Goeth który w Root spiewal przed Boss'em, a co do homoseksualizmu to chuj wie bo nigdy nic nie slyszalem na ten temat a Root uwielbiam tak jak cała stara czeska scene od poczatku lat 90...
przy okazji dla tych co nie znaja - Törr - szczególnie stare płytki - ale nawet nowe mnie gniotą
przy okazji dla tych co nie znaja - Törr - szczególnie stare płytki - ale nawet nowe mnie gniotą
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
- gezolucifer
- rozkręca się
Bardzo lubię ROOT i od dawna kompeletuje sobie ich dyskografie na winylach.
Niedługo bede robil dila i wpadnie mi kilka sztuk ich ostatniego lp ( ktory notabene mial wyjść w naszym kochanym GiDR , ale z wiadomych przyczyn wyszedł w Monsternation Records)
podobno niezłe jest też dvd - Deep in Root, ktore zawiera ponad 7 godzin materiału...musze sie za tym poważniej zakręcić.
Zna ktoś solowe dokonania Big Bossa? zajebiste to było, ale daaawno nie sluchałem.
Niedługo bede robil dila i wpadnie mi kilka sztuk ich ostatniego lp ( ktory notabene mial wyjść w naszym kochanym GiDR , ale z wiadomych przyczyn wyszedł w Monsternation Records)
podobno niezłe jest też dvd - Deep in Root, ktore zawiera ponad 7 godzin materiału...musze sie za tym poważniej zakręcić.
Zna ktoś solowe dokonania Big Bossa? zajebiste to było, ale daaawno nie sluchałem.
H E L L U V A A G I T A T O R
- Czesław
- rasowy masterfulowicz
Zarówno ROOT jak i TORR widziałem 2 lata temu w Czechach i obie kapele mnie rozjebały. ROOT może nie od razu wejść w ucho, stare płytki to death/black z dość nietypowym brzmieniem, nowsze to heavy/black co też nie każdemu może wejść (mam Black Seal i uważam że rozkurwia). To co robi sobie Big Boss w swoim łóżku niespecjalnie mnie interesuje, nie jest typem pedała z przeciętnej szwedzko-norweskiej kapeli który będzie się całował na scenie.
- Morph
- mistrz forumowej ceremonii
- Kontakt: