Nie wiem o co chodzi w tym poscie, ale to mi nie wyglada na zrozumialy jezyk polski.Wysłane przez blaster666
Convent to rzeczywiście lubelski ewenement jakich mało... gwiazdorka od początku. OBSCENE 2000 to też chluba tego zespołu. Grają te 17 lat, jak dla mnie żeby przez tyle czasu nic nie zrobić sensownego to jest żałosne! Mając własne Studio o dumnej nazwie Killsound, a w nim sprzęt z górnej półki, aby nie nagrać czegoś porządnego od 10 lat... :/ Może Kill woli dalej nazioli nagrywać, bo "niby" to mu wychodzi, he he, bo Convent to dla mnie jak zawsze spierdoli równo. Prawda jest taka - więcej pierdolenia niż grania. Ciekawe kiedy nowa płyta? Koncert? Pewnie nigdy... Czekają na NUCLEAR BLAST pewnie, he he. Prawda jest taka - wszyscy się już w porę odwrócili - Pan Jaszak czy Andy D.
Nie wiem kto jeszcze w Lublinie, daży ich szacunkiem.
CONVENT RULEZ!
CONVENT
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- pajonk
- w mackach Zła
- Kontakt:
CONVENT
You can either focus on being right, or doing right; in the case of Christianity and Islam, you do neither.
- Najprzewielebniejszy
- zahartowany metalizator
Szczota, poniekad masz racje... ale po co w ogole gadac o zespole, ktory w rzeczywistosci nie istnieje?
Widzialem ich raz na zywo, grali z Sophistes i Ghost w Lubartowie. Zabilo mnie jak Killan w rekawiczkach zakladal blachy... Rozumiem, ze sprzet nalezy szanowac, ale to juz bylo przegiecie. Convent, to zespol jakich wiele, gra dobrze, ciekawie, ale szumna otoczka wokol siebie robi sobie wiecej zlego niz dobrego. Killan kiedys opowiadal jak byli na trasie po Europie z Nile... podobno goscie z Nile stali pod scena podczas wystepu Convent i bili brawo... dla mnie oznaka kurtuazji, dla Killana powód do dumy i bałwochwalstwo.
ps. blaster666, a jak Ty wspierasz underek? hmm?
Widzialem ich raz na zywo, grali z Sophistes i Ghost w Lubartowie. Zabilo mnie jak Killan w rekawiczkach zakladal blachy... Rozumiem, ze sprzet nalezy szanowac, ale to juz bylo przegiecie. Convent, to zespol jakich wiele, gra dobrze, ciekawie, ale szumna otoczka wokol siebie robi sobie wiecej zlego niz dobrego. Killan kiedys opowiadal jak byli na trasie po Europie z Nile... podobno goscie z Nile stali pod scena podczas wystepu Convent i bili brawo... dla mnie oznaka kurtuazji, dla Killana powód do dumy i bałwochwalstwo.
ps. blaster666, a jak Ty wspierasz underek? hmm?
WINYLE na sprzedaż viewtopic.php?f=25&t=18597&p=1845769#p1845769
- Olo
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
- Brzachwo Wój
- w mackach Zła
[quote="pajonk"][quote][i]Wysłane przez blaster666[/i]
Convent to rzeczywiście lubelski ewenement jakich mało... gwiazdorka od początku. OBSCENE 2000 to też chluba tego zespołu. Grają te 17 lat, jak dla mnie żeby przez tyle czasu nic nie zrobić sensownego to jest żałosne! Mając własne Studio o dumnej nazwie Killsound, a w nim sprzęt z górnej półki, aby nie nagrać czegoś porządnego od 10 lat... :/ Może Kill woli dalej nazioli nagrywać, bo "niby" to mu wychodzi, he he, bo Convent to dla mnie jak zawsze spierdoli równo. Prawda jest taka - więcej pierdolenia niż grania. Ciekawe kiedy nowa płyta? Koncert? Pewnie nigdy... Czekają na NUCLEAR BLAST pewnie, he he. Prawda jest taka - wszyscy się już w porę odwrócili - Pan Jaszak czy Andy D.
CONVENT RULEZ![/quote]
Nie wiem o co chodzi w tym poscie, ale to mi nie wyglada na zrozumialy jezyk polski.[/quote]
Podzielam Twoje zdanie, ale wydaje mi się po wstępnej analizie tekstu, że autor jest przeciw.
CONVENT RULEZ![/quote]
Nie wiem o co chodzi w tym poscie, ale to mi nie wyglada na zrozumialy jezyk polski.[/quote]
Podzielam Twoje zdanie, ale wydaje mi się po wstępnej analizie tekstu, że autor jest przeciw.
Ludwiku Dorn i Sabo, nie idźcie tą drogą !!!
- pajonk
- w mackach Zła
- Kontakt:
-
- w mackach Zła
- Bonny
- rasowy masterfulowicz
- antigod
- w mackach Zła
- Kontakt:
No tak, przecież to bardzo polskie takie zachowanie. Cokolwiek nie zrobisz, to i tak Cię zjebią, że mógłbyś albo lepiej albo wogóle się za to nie brać.
Convent, może nie wybitna, ale jest równą kapelą napierdalającą taki death metal, jaki lubię.
Convent, może nie wybitna, ale jest równą kapelą napierdalającą taki death metal, jaki lubię.
THE ARMY - THE WEAPON - THE MACHINERY OF WAR - EXTERMINATION OF ALL MAN!
-
- postuje jak opętany!
sprawa z Convent wygląda...jak wygląda,każdy kto wie troche wiecej o tej kapeli jest w stanie jakoś sie ustosunkować,jednych to jebie ,innych wkurwia,a niektórzy mają jednak do nich jakiś szacunek za te lata gry itd...sam nie wiem do których sie zaliczam
Trzeba wezwać pomoc, nadamy sygnał H-U-J alfabetem Downa !
- MANIEK/HELLSPAWN
- rozkręca się
- Kontakt:
Już Ty się zajmij swoim forum, panocku.Wysłane przez Morten
Najlepsze jest to, ze ten temat, z dokladnie ta sama trescia z dziwna regularnoscia pojawia sie na kazdym forum. :/ Ktos im chyba koniecznie chce nasrac do michy, hehe.
www.hellspawn.metal.pl gg 2112590
-
- zaczyna szaleć
- aphex
- starszy świeżak
-
- postuje jak opętany!
o kurcze...widze, ze wydali coś nowego w tym roku, pewnie znowu te same stare kawałki tyle że w innej kolejności :p
przynajmniej mają już konkretną stronę:
http://convent.pl/
http://www.myspace.com/conventpl
przynajmniej mają już konkretną stronę:
http://convent.pl/
http://www.myspace.com/conventpl
Trzeba wezwać pomoc, nadamy sygnał H-U-J alfabetem Downa !
A dla mnie Convent rozdaje karty i w dupie mam to czy nagrali 10 płyt czy 1. To samo tyczy sie tego kto i czy ich szanuje (moze po prostu w dupie maja milość scenową i ktos poczuł sie urażony). Słyszałem jakies numery z nowej plyty i moim zdanim rozpierdalaja. Widzialem tez kiedys Convent na zywo (na vox mortiis festiwal) i mnie zniszczyli. Ja osobiście mam spory szacunek dla tego zespołu.
- Brązowy Jenkin
- w mackach Zła
Jak wyżej.
W zeszłym tygodniu słyszałem fragmenty nowego materiału i robi on wrażenie. Kawał porządnego old-skullowego, na wysokim poziomie aranżacyjnym, wykonawczym i technicznym death metalu. Żadnego plastiku, żadnych triggerów. Policzek dla wszystkich zespołów, uważających że komputer powinien zastępować człowieka. Na deser "Seasons In the Abyss" w bardzo odważnej aranżacji.
W zeszłym tygodniu słyszałem fragmenty nowego materiału i robi on wrażenie. Kawał porządnego old-skullowego, na wysokim poziomie aranżacyjnym, wykonawczym i technicznym death metalu. Żadnego plastiku, żadnych triggerów. Policzek dla wszystkich zespołów, uważających że komputer powinien zastępować człowieka. Na deser "Seasons In the Abyss" w bardzo odważnej aranżacji.
- Pukajacy Bob
- zaczyna szaleć
- Kingu
- weteran forumowych bitew
Z wydawnictw nigdy mnie nie ruszała ich muza. Death metal jakiego masa. Byłem na tym koncercie z okazji 17 lecia. Bardzo dobrze przygotowali - własny sprzęt nagłaśniający, telebimy, zaproszona TV. Przyszła rzeczywiście garstka ludzi ale to było krótko po 2 koncertach w Lublinie Hate/Infernal War/KSM/Deivos i Parricide. Poza tym rzesz fanów nigdy Convent nie miał. Zagrali bardzo dobry koncert, podobało mi się.