THESYRE
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Mental
- weteran forumowych bitew
THESYRE
Kolejny zespół grający mieszankę black/thrash, przy której się mocze. Zajebiste granie po prostu! Ma ktoś pierwszą płytę Kanadyjczyków? Podpisali ostatnio papiery z Osmose i mają wydac prawdopodobnie 17 listopada bieżącego roku płytę pt. "Exist". Na stronie [url=www.thesyre.com]www.thesyre.com[/url] można posłuchac to i tamto.
You may raise your chalice of nothing
And salute the leech that you are
- Gore_Obsessed
- zahartowany metalizator
- Duban
- Brzachwo Wój
- w mackach Zła
Thesyre to zdecydowanie kapela, która mi leży, zgodnie z duchem pokoju i tolerancji, który zapanował ostatnio na masterfulu zgodzę się z -IX- (uff, niebywałe !), że Duality rozpierdala. Nie znam splitów i demka, ale z odydwu długograjów dwójeczka wymiata konkretnie.
Ludwiku Dorn i Sabo, nie idźcie tą drogą !!!
-
- zaczyna szaleć
o ile jedynka jest jak dla mnie taka sobie. o tyle dwójka to konkretny cios z glana w pysk.
a słuchał ktoś splita z Corpus Christii (btw też zajebistej kapeli) ciekaw jestem jak wypadli.
a słuchał ktoś splita z Corpus Christii (btw też zajebistej kapeli) ciekaw jestem jak wypadli.
Pociągają mnie nie te rzeczy, co trzeba: lubię pić, jestem leniwy, nie mam boga, polityki, idei ani zasad. Jestem mocno osadzony w nicości, w swego rodzaju niebycie, i akceptuję to w pełni - Bukowski
- Wieczor
- zaczyna szaleć
Obie płytki Thesyre rozpierdalają w drobny mak. Mistrzostwo świata. Co do splitu z Corpus Christii to zgadzam, sie że to cienkie wydawnictwo ale warto mimo wszystko je mieć.
"Jak długo będziesz po stronie tej stał? Jak długo będziesz w obronę brał krzyż? Jak długo będziesz nawracał do zła? Jak długo możesz oszustwem tym żyć?"
- Mental
- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
- twoja_stara_trotzky
- mistrz forumowej ceremonii
- Morph
- Kontakt:
- twoja_stara_trotzky
- Mental
Zdazylem juz przesluchac nowy album kilkadziesiat razy i przyznam, ze jestem lekko rozczarowany. Owszem, to b. dobry album, ale te szumy i kilkominutowe przerwy mogli sobie podarowac. W niektorych momentach nuza powtarzane w kolko te same riffy, ale ogolnie jestem na TAK.
You may raise your chalice of nothing
- Morph
- Kontakt: