SUFFER

Zasada tworzenia tematu - NAZWA ZESPOŁU + ewentualnie tytuł płyty lub inna treść jeżeli coś chcemy dodać.

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Awatar użytkownika
Olo
rasowy masterfulowicz
Kontakt:

05-04-2007, 06:13

podyskutowałbym, ale niecale 2 tyg. temu odpuściłem zakup jak widziałem, że ty to licytujesz :P

kapele znam tylko z wywiadów i recenzji - osobiscie nigdy nie slyszalem, ale ciagnelo mnie zawsze zeby ich sprawdzic bo mają fajne logo :)
Życie światów jest ryczącą rzeką, ale Ziemia jest sadzawką i stawem.
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
Awatar użytkownika
longinus696
zahartowany metalizator

05-04-2007, 16:21

[quote][i]Wysłane przez Maria Konopnicka[/i]
Nie jestem na tym forum by schlebiać spaczonym gustom starzejących się fanów metalu, otwartych na [b]nowomodne[/b] dźwięki, które najlepiej wchodzą w świetle stoboskopów. [/quote]
Te dźwięki akurat są starsze niż metal :)
Awatar użytkownika
Left-Hand-Path
postuje jak opętany!

05-04-2007, 17:21

SUFFER bardzo ok, jak zresztą cała stara Szwecja, która rozgniata w drobny mak amerykańskie gówno
stary

05-04-2007, 17:56

to samo, choc znam tylko ich demo i "structures" , nagrali cos jeszcze?
Awatar użytkownika
Gore_Obsessed
zahartowany metalizator

05-04-2007, 21:51

[quote][i]Wysłane przez Left-Hand-Path[/i]
SUFFER bardzo ok, jak zresztą cała stara Szwecja, która rozgniata w drobny mak amerykańskie gówno [/quote]
AUTOPSY jest z USA.
Only SŁUCHANIE płyt is real!
stary

05-04-2007, 22:30

"...a Bogdan mówi:"bankowy" "
Awatar użytkownika
Left-Hand-Path
postuje jak opętany!

05-04-2007, 23:50

[quote][i]Wysłane przez stary[/i]
to samo, choc znam tylko ich demo i "structures" , nagrali cos jeszcze? [/quote]no było tego trochę, m.in dwie 7"

[quote][i]Wysłane przez Gore_Obsessed[/i]
AUTOPSY jest z USA. [/quote]no i chuj
długopisyyyyyyyyyy

06-04-2007, 15:15

to samo, choc znam tylko ich demo i "structures" , nagrali cos jeszcze? [/quote]no było tego trochę, m.in dwie 7"

AUTOPSY jest z USA. [/quote]no i chuj [/quote]
Left Hand Path, odnosząc się ogólnie do większości twych wypowiedzi myślę że twój problem polega na tym, że ty za bardzo poważnie interpretujesz ten cały kult i otoczke wokół muzyki. Chłopie! obudż się, muzyka to rozrywka, a nie zabijanie ludzi. Jesteś w tym wszystkim po prostu przykry. Venom, Bathory, Metallica, Slayer, Black Sabbath - oni wszyscy się muzyką bawili i traktowali ten cały imidż z przymróżeniem oka i byli najlepsi. Człowiek biorąc ten cały już wspomniany imidz na poważnie by wpadł w depresję i po prostu zwariował. Weż se kup sześciopak browaru wyjdż na plener, weż se do towarzystwa jakąś fajną dupę bądż chłopaka(jak wolisz)załóż discmana z Megadethem "Rust In Peace" i poczuj smak prawdziwej szczęśliwości ziomek.
Dobrze ci radze ;)
nan
postuje jak opętany!

06-04-2007, 15:30

I pozamiatane :)
stary

06-04-2007, 17:31

[quote][i]Wysłane przez długopisyyyyyyyyyy[/i]

AUTOPSY jest z USA. [/quote]no i chuj [/quote]
Left Hand Path, odnosząc się ogólnie do większości twych wypowiedzi myślę że twój problem polega na tym, że ty za bardzo poważnie interpretujesz ten cały kult i otoczke wokół muzyki. Chłopie! obudż się, muzyka to rozrywka, a nie zabijanie ludzi. Jesteś w tym wszystkim po prostu przykry. Venom, Bathory, Metallica, Slayer, Black Sabbath - oni wszyscy się muzyką bawili i traktowali ten cały imidż z przymróżeniem oka i byli najlepsi. Człowiek biorąc ten cały już wspomniany imidz na poważnie by wpadł w depresję i po prostu zwariował. Weż se kup sześciopak browaru wyjdż na plener, weż se do towarzystwa jakąś fajną dupę bądż chłopaka(jak wolisz)załóż discmana z Megadethem "Rust In Peace" i poczuj smak prawdziwej szczęśliwości ziomek.
Dobrze ci radze ;) [/quote]

no.metallica to nawet sie do dzisiaj dobrze bawi.
Awatar użytkownika
rob
w mackach Zła

06-04-2007, 17:41

Left Hand Path, odnosząc się ogólnie do większości twych wypowiedzi myślę że twój problem polega na tym, że ty za bardzo poważnie interpretujesz ten cały kult i otoczke wokół muzyki. Chłopie! obudż się, muzyka to rozrywka, a nie zabijanie ludzi. Jesteś w tym wszystkim po prostu przykry. Venom, Bathory, Metallica, Slayer, Black Sabbath - oni wszyscy się muzyką bawili i traktowali ten cały imidż z przymróżeniem oka i byli najlepsi. Człowiek biorąc ten cały już wspomniany imidz na poważnie by wpadł w depresję i po prostu zwariował.[size=34] [b]Weż se kup sześciopak browaru wyjdż na plener, weż se do towarzystwa jakąś fajną dupę [/b[/size]]bądż chłopaka(jak wolisz)załóż discmana z Megadethem "Rust In Peace" i poczuj smak prawdziwej szczęśliwości ziomek.
nie jemu jednemu by się to przydało hehe, chlanie +ruchanie to jest to !
jebać frajerów
Awatar użytkownika
ultravox
zahartowany metalizator

06-04-2007, 20:36

Jedna z najbardziej sensownych i wartościowych wypowiedzi na tym forum. Szacunek.
Awatar użytkownika
Left-Hand-Path
postuje jak opętany!

07-04-2007, 12:44

muzyka to rozrywka, a nie zabijanie ludzi[/quote]zwazywszy na to iż jesteś pierwszy na liście ludzi do usunięcia to takie wypowiedzi mnie nie dziwią. Poza tym ja nie pisałem nic w tym temacie o zabijaniu ludzi. Za dużo pałek possałeś i ci sie w głowie jebie. Normalne.
Awatar użytkownika
Gore_Obsessed
zahartowany metalizator

07-04-2007, 12:47

AUTOPSY jest z USA.[/quote]
no i chuj[/quote]
Dokładnie. Szwedzi nic na to poradzić nie mogą.
Awatar użytkownika
Left-Hand-Path
postuje jak opętany!

07-04-2007, 12:47

na gówno nie ma rady
Awatar użytkownika
Gore_Obsessed
zahartowany metalizator

07-04-2007, 12:49

Dokładnie. Jak się urodziło na skalistym zadupiu na północy to zaściankiem się zostanie. Tyle.
Awatar użytkownika
Left-Hand-Path
postuje jak opętany!

07-04-2007, 12:57

lepsza skalista północ niż goście w trampkach
Awatar użytkownika
Gore_Obsessed
zahartowany metalizator

07-04-2007, 13:02

Dobra starczy, bo się przedszkole robi.
stary

07-04-2007, 17:31

lepsza skalista północ niż goście w trampkach [/quote]

haha w trampkach jak justin timberlake
Awatar użytkownika
SODOMOUSE
mistrz forumowej ceremonii

Re: SUFFER

02-01-2019, 20:28

forume, ma być platformo dla chcących poznawać, trafiać na historię muzyki metalowej. Hordu, który warto
pamiętać to szwedzki Suffer. Nie był to rarytas na miarę Entombed, wokal nie bulgotał, a bardziej było Swedolom do
amerykańskiej sceny death/thrash (Devastation chociażby). Jednak po tylu latach, dokonując wstecz retrospekcję , doceniam metal w tej pierwotnej formie. Gdy grupa fascynatów, robiła ją dla maniaków tworzącej się sceny death m, pocz. lat 90tych. Wokale, brzmienie na np Global Warming, czy nie było to czyste Obituary? poniżej linki do zupełnych początków, temu misiu, grupu... A na końcu, ten Amerykan w Obituarowym wydaniu. Wjency, chyba w tym tego metalowego jadu, buntu, rozpierdu...niż w tych modernych bleck metalu, w docinanych brodach i korkach po koli w uszach.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]

"szwedzki" Obituary:)
[youtube][/youtube]
ODPOWIEDZ