NECRODEATH
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- postuje jak opętany!
NECRODEATH
Ostatnio po bardzo długim okresie przerwy zacząłem odswieżać sobie twórczość Włochów. O ile kilka lat temu ich muzyka nie wywarła na mnie wielkiego wrażenia teraz mnie gniecie, świetny Szatan Metal, bez zbędnego pierdolenia kopie w odbyt (długopisyyy będzie zachwycony). Co wy na to?
Trzeba wezwać pomoc, nadamy sygnał H-U-J alfabetem Downa !
-
- rasowy masterfulowicz
- Set
- postuje jak opętany!
w zasadzie to nie znam tylko "black as pitch" i "100% hell", natomiast posiadam pierwsze trzy plyty i "ton(e)s of hate". jak dla mnie bardzo dobra muzyka, zwlaszcza debiut, na ktory zreszta oddalem glos; dziwnie niedoceniony, mam wrazenienie, zespol, ktorego debiut spokojnie mozna zaliczyc jako najbrutalniejszy album thrashowy ( no, moze jeden z...)KULT!
NECRO SKINS SOCIETY
- Gore_Obsessed
- zahartowany metalizator
- Bonny
- rasowy masterfulowicz
Poza ostatnią płytą mam wszystko. Ostatniej nie słyszałem.
Mają lepsze i gorsze plyty. Mater of All Evil i Black As Pitch umieścilym na pierwszym miejscu. Pierwsze dwie płyty też na poziomie, ale za mało tam inwencji i oryginalnego grania, a za dużo zdzierstwa z Kreatora. Gdyby nie to, byliby w moim kanonie gatunku. Mimo to obie bardzo lubię. Płyta Tones of Hate mnie troche rozczarowała.
Poza tym powrót Necodeath należy do tych najbardziej udanych, o czym świadczy choćby fakt, że na 3&4 płycie spokojnie przewyższyli wcześniejsze dokonania. A to już jest coś.
Mają lepsze i gorsze plyty. Mater of All Evil i Black As Pitch umieścilym na pierwszym miejscu. Pierwsze dwie płyty też na poziomie, ale za mało tam inwencji i oryginalnego grania, a za dużo zdzierstwa z Kreatora. Gdyby nie to, byliby w moim kanonie gatunku. Mimo to obie bardzo lubię. Płyta Tones of Hate mnie troche rozczarowała.
Poza tym powrót Necodeath należy do tych najbardziej udanych, o czym świadczy choćby fakt, że na 3&4 płycie spokojnie przewyższyli wcześniejsze dokonania. A to już jest coś.
- Gore_Obsessed
Natomiast ja gdybym miał do wyboru czy na półce postawię całą dyskografię Włochów czy CDr z samym tylko "Point" z wymienionego wydawnictwa SLAYER poważnie bym się zastanawiał.Wysłane przez Maria Konopnicka
Ja mogłbym się śmiać co najwyżej z oczywistości tego twierdzenia. Master Of All Evil" to thrash, wspomniany albym Slayera to nowoczesny przytupaniec dla fanów Korna i Slipknota.
Point is where all die!!!
Only SŁUCHANIE płyt is real!
- boroowa
- weteran forumowych bitew
debiut. głównie z sentymentu, bo warsztatowo i kompozycyjnie lepsze są Mater.. \m/ i Black... \m/
reszty nie kojarzę
reszty nie kojarzę
I'll give you black sensations up and down your spine
If you're into evil, you're a friend of mine
See the white light flashing as I split the night
Cos if good's on the left then I'm sticking to the right
If you're into evil, you're a friend of mine
See the white light flashing as I split the night
Cos if good's on the left then I'm sticking to the right
-
- postuje jak opętany!
Ja też. Dograłbym sobie jeszcze "Bitter Peace", "Stain of Mind" i "Scrum", żeby mieć maxi-singla.Natomiast ja gdybym miał do wyboru czy na półce postawię całą dyskografię Włochów czy CDr z samym tylko "Point" z wymienionego wydawnictwa SLAYER poważnie bym się zastanawiał.
Point is where all die!!!
Co do Necrodeath, to mam tylko "Ton(e)s of Hate" i uważam ten album za średni.
-
- rasowy masterfulowicz
-
- mistrz forumowej ceremonii
Re: NECRODEATH
jak tam Phylogenesis? słabizna jak dwie ostatnie czy jakaś zwyżka formy zauważalna?
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- Adrian696
Re: NECRODEATH
zwyżki nie ma
gorsza od poprzedniczek - które ani wybitne ani słabe nie były - moim zdaniem oczywiscie

Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.