Amon Amarth - najlepszy album
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- świeżak
Amon Amarth - najlepszy album
który z albumów Amon Amarth jest waszym zdaniem najlepszy ?
- antigod
- w mackach Zła
- Kontakt:
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
- antigod
- w mackach Zła
- Kontakt:
[quote][i]Wysłane przez KAKAESIAK[/i]
[quote][i]Wysłane przez antigod[/i]
Żaden, przecież Amon Amarth to chujnia. [/quote]
coś w tym jest nigdy nie rozumiałem fenomenu tej kapeli. [/quote]
Fenomenem nazywasz, jak ktoś w/w, prezentacje klipu w jakiejś top, jazzy, trendy stacji tv?
[quote][i]Wysłane przez antigod[/i]
Żaden, przecież Amon Amarth to chujnia. [/quote]
coś w tym jest nigdy nie rozumiałem fenomenu tej kapeli. [/quote]
Fenomenem nazywasz, jak ktoś w/w, prezentacje klipu w jakiejś top, jazzy, trendy stacji tv?
THE ARMY - THE WEAPON - THE MACHINERY OF WAR - EXTERMINATION OF ALL MAN!
- wlood
- postuje jak opętany!
a ich dvd zdobyło złotą płytę w USA
[url]http://www.rockmetal.pl/wiesci.html?new ... mon_Amarth[/url]
[url]http://www.rockmetal.pl/wiesci.html?new ... mon_Amarth[/url]
- twoja_stara_trotzky
- mistrz forumowej ceremonii
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
[quote][i]Wysłane przez Maria Konopnicka[/i]
Fenomenem jest to, że tak przeciętna kapela wciąż nagrywa płyty, które chyba nieźle się sprzedają, wciąż widzę wywiady z nimi w większości muzycznych magazynów, dostają niezłe recenzje ... starczy chyba [/quote]
jaki fenomen, takich tworow jest od cholery. np. children of bodom, in flames etc. taka moda.
Fenomenem jest to, że tak przeciętna kapela wciąż nagrywa płyty, które chyba nieźle się sprzedają, wciąż widzę wywiady z nimi w większości muzycznych magazynów, dostają niezłe recenzje ... starczy chyba [/quote]
jaki fenomen, takich tworow jest od cholery. np. children of bodom, in flames etc. taka moda.
this is a land of wolves now
- EM
- zaczyna szaleć
[quote][i]Wysłane przez Maria Konopnicka[/i]
Kurwa, zle sie dzieje....znow sie z Toba musze zgodzic...
Kurwa, zle sie dzieje....znow sie z Toba musze zgodzic...
- EM
- zaczyna szaleć
[quote][i]Wysłane przez wejder[/i]
który z albumów Amon Amarth jest waszym zdaniem najlepszy ? [/quote]
Jak wyszlo "Once sent...." to mialem ja przegrana na kasete w aucie i sluchalem dla uspokojenia podczas jazdy. Dziwie sie jednak nad swiatkiem metalowym, ktory lyka i swietuje Amon Amarth, ktory co 2 lata nagrywa niemal dokladnie te sama plyte...
który z albumów Amon Amarth jest waszym zdaniem najlepszy ? [/quote]
Jak wyszlo "Once sent...." to mialem ja przegrana na kasete w aucie i sluchalem dla uspokojenia podczas jazdy. Dziwie sie jednak nad swiatkiem metalowym, ktory lyka i swietuje Amon Amarth, ktory co 2 lata nagrywa niemal dokladnie te sama plyte...
- wlood
- postuje jak opętany!
- Revenant
- postuje jak opętany!
Już gdzieś pisałem jaka to jest moim zdaniem kiła. Wstyd nazywać to Death Metalem, zespół gra słabiutko, sztampowo, bez werwy i tak, żeby podobać się publiczce, która ich kocha i kupuje. Kiedy zaczynam rozmowę z jakąś osoba i ta wśród ulubionych kapel wymienia właśnie A, to mnie więcej wiem czego się spodziewać... Najbardziej przeraza mnie fakt, że spotkałem się ze spora ilością opinii jakoby to AA była jedną z najlepszych kapel na obecnej scenie DM... aż strach się bać... zaorać!