DERANGED (SWE)
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Gore_Obsessed
- zahartowany metalizator
DERANGED (SWE)
Co sądzicie o tych szwedzkich, pojebanych nekroperwersorach na resorach? Na horyzoncie już siódmy krążek "The Redlight Murder Case", a ja nie słyszałem jeszcze nawet "Obscenities In B Flat" z ubiegłego roku. Wygląda na to, że na dobre przełamali czteroletnią niemoc twórczą na którą zapadli po nagraniu doskonałego "Plainfield Cemetery".
Jedna z niewielu kapel grających Death Metal na nowoczesną modłę w stylu który mi całkowicie odpowiada. Jedna z wielu którymi zaraziłem się od Ryłkołaka. Niesamowita brutalność, a przy tym przebojowość i groove.
Nie mam faworytów w ich dyskografii - cały czas utrzymują równy, bardzo wysoki poziom. Oby jak najdłużej.
Jedna z niewielu kapel grających Death Metal na nowoczesną modłę w stylu który mi całkowicie odpowiada. Jedna z wielu którymi zaraziłem się od Ryłkołaka. Niesamowita brutalność, a przy tym przebojowość i groove.
Nie mam faworytów w ich dyskografii - cały czas utrzymują równy, bardzo wysoki poziom. Oby jak najdłużej.
Only SŁUCHANIE płyt is real!
-
- zaczyna szaleć
- Chlastator
- zaczyna szaleć
"High on Blood' to ich najlepszy album. cały czas kopie niemiłosiernie. Doskonałe numery, potworna brutalność i wyśmienite brzmienie. Inne albumy lubię bardzo poza chyba 'Obscenities in B Flat', niestety tu jest słabo. Wierzę w to, że się odrodzą.
"Mamy tu doczynienia z konsekwentnym i prawdziwym tworem, nie pozerami! O!"
- EM
- zaczyna szaleć
Widzialem ich na trasie z Immolation i to byl kabaret. Czesciowo spowodowany problemami z line-up, ale to u nich raczej normalka... a poza tym podpisuje sie w 100% pod opinie Longinusa, hehe.Wysłane przez Egr
Znam tylko "Plainfield Cemetery" i bardzo sobie cenię tą płytę. Kawałek naprawdę zajebistego, brutalnego grania. Ciekawe jak wypadają na koncertach...
-
- rasowy masterfulowicz
Znam tylko "High on Blood". Polecił mi to kiedyś kumpel przegrywając kasetę, na której na drugiej stronie było "Path of the Weaking" Deeds of Flesh. Pamiętam, że na dwa tygodnie Deeds, których wtedy namiętnie słuchałem, poszli w odstawkę. Do dziś z "High on Blood" wspominam morderczą wręcz brutalność i aż wstyd powiedzieć, że o tym zespole kompletnie zapomniałem. Jak już będę nieprzyzwoicie i obrzydliwie bogaty to sobie ich albumy odkupię. :) A, że do tego czasu sporo wody upłynie w toalecie...
- Pukajacy Bob
- zaczyna szaleć
- Gore_Obsessed
- Rattlehead
-
- zaczyna szaleć
Mnie tym materiałem wtedy uraczył Andy z (ex) Damnable. ;) Mialem tez od niego "Sculpture of The Dead" i "Architects Of Perversion". Bardzo lubie Deranged, nie tak dawno udało mi sie kupic za smieszne pieniadze "High on Blood" w MM. Bardzo lubilem debiut i kolejne płyty trzymajace bardzo rowny poziom. Czekam na nowy stuff.Wysłane przez Pukajacy Bob
"High on blood" fucktycznie dobry stuff, zahaczyl u mnie na dluzej. Natomiast rozkurwial mnie kompletnie przegrywany od Kamila Sycha za czasow tape tradingu "Upon the Medical Slab". No misstrzostwo. :)
- Gore_Obsessed
- Rattlehead
- Morbid Marcin
- weteran forumowych bitew
- Morbid Marcin
- weteran forumowych bitew
- Gore_Obsessed