ENDEZZMA
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- COFFIN
- mistrz forumowej ceremonii
ENDEZZMA
Nowy norweski projekt, właśnie Agonia wydała debiutancki mcd - "Alone". Nic nowego, ale wchodzi nieźle :]
http://www.myspace.com/endezzma
M - Vokal ........TRONDR NEFAS
Guitar................JONTHO
Battery..........DIABOLOUS
Guitar..........ENDEKRIST
Bass.........LARS F FRØISLIE
M - Vokal ........TRONDR NEFAS
Guitar................JONTHO
Battery..........DIABOLOUS
Guitar..........ENDEKRIST
Bass.........LARS F FRØISLIE
'Come the Blessed Madness'
- antigod
- w mackach Zła
- Kontakt:
- Blackult
- rasowy masterfulowicz
-
- postuje jak opętany!
- COFFIN
Re: ENDEZZMA
Wiadomo 
"ENDEZZMA are currently recording their debut album "Morbid Session" which is planned to be released in September and will be strongly promotoed afterwards by a massive European tour with some other nasty Norwegian Black Metal bands."

"ENDEZZMA are currently recording their debut album "Morbid Session" which is planned to be released in September and will be strongly promotoed afterwards by a massive European tour with some other nasty Norwegian Black Metal bands."
'Alone' to całkiem niezły materiał. Klasykiem wprawdzie nie zostanie, ale ma w sobie coś co sprawia, że co jakiś czas wracam do tego mCD. Mam nadzieje, że na długograja starszy im pomysłów. Więcej takich numerów jak 'Antilevitation' i będzie git.
- COFFIN

Info juz padło, chyba w temacie o Aptorian Demon, więc;) Pierwszy album miała wydac Agonia, a tu zonk - 'Independent' 2011. Na różnych stronach nadal widnieje info, że wydawcą jest...Agonia;> No i ostatnie info z 2010 r:
'The album have been delivered to the label and the puke in the coffins are moving. The label have set the release period to late January.'
Płyty nigdzie nie widac, he he;)
- HobGoblin
- zaczyna szaleć
A toś mnie zirytował tym newsem. Myślałem, że to zwykłe opierdalanie się przy nagraniach, a tu dupa; płyty znikły. Ufo? Żarłoczność Filipa? Andrzej Nowak przejął wszystko i spalił? Cóż, pozostaje ocierać łzy koszulką i słuchać EPki.

Ceterum censeo Mosquam delendam esse.
- COFFIN
Problem w tym, że do końca nie wiadomo. Skoro przesłali material do Pily, to już dawno płyta byłaby wydana. Więc skąd to 'Independent'? Jesli sami wydali to byłoby tę płytę gdzies widać, mimo wszystko.
- Only_True_Believers
- rasowy masterfulowicz
chujowo... czekałem na tę płytę.
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.