GORTAL
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Brązowy Jenkin
- w mackach Zła
GORTAL
Pierwszy numer - czyli Deathamation, z nadchodzącej płyty Blastphemous Sindecade w sieci.
http://www.myspace.com/gortal
http://www.myspace.com/gortal
Ostatnio zmieniony 11-12-2008, 10:40 przez Brązowy Jenkin, łącznie zmieniany 1 raz.
- Pukajacy Bob
- zaczyna szaleć
jakby troszkę nowocześniej... podoba mi się, ale tym razem nie wywiniecie sie od porównań do Immolation i Pyorrhoea... byłem pewien,że nowy Gortal będzie miał więcej swojego ducha w sobie...
Black Metal Black Metal Black Metal Black Metal Black Metal Black Metal Black Metal Black Metal Black Metal Black Metal
Black Metal Black Metal Black Metal Black Metal Black Metal Black Metal Black Metal Black Metal Black Metal Black Metal
- antigod
- w mackach Zła
- Kontakt:
- Brązowy Jenkin
- w mackach Zła
Wiedziałem-czekałem tylko który napisze to pierwszyPukajacy Bob pisze:jakby troszkę nowocześniej... podoba mi się, ale tym razem nie wywiniecie sie od porównań do Immolation i Pyorrhoea... byłem pewien,że nowy Gortal będzie miał więcej swojego ducha w sobie...

- Blackult
- rasowy masterfulowicz
Ameryki nie odkrywacie (a może akurat, ekhm) ale jest w cipkę. Brzmienie solidne, pamiętam wasz numer "Black Purest Desecration", to wskoczyliście z dwie klasy wyżej w tej kwestii, piszesz że ten numer nie jest reprezentatywny, to nie ma co się za bardzo rozpisywać o tym kawałku, ale jest OK.
A, solo jak dla mnie zalatuje Egiptem, żeby nie powiedzieć inaczej
.
A, solo jak dla mnie zalatuje Egiptem, żeby nie powiedzieć inaczej

- antigod
- w mackach Zła
- Kontakt:
Nile'm, mów prosto i z grubej rury 
Dla mnie ten materiał jest poprawny. Ot, kolejny, bardzo dobrze odegrany death metal, który jest wierną kalką tuzów gatunku. Szkoda, bo wcześniejszy Gortal dużo bardziej mi się podobał. Jak ich widziałem 2-3 lata temu na żywo to byłem zaskoczony, że kapela mi wogóle nieznana, a na żywo urywała łeb nie gorzej niż nie jedna, renomowana kapela zza oceanu.

Dla mnie ten materiał jest poprawny. Ot, kolejny, bardzo dobrze odegrany death metal, który jest wierną kalką tuzów gatunku. Szkoda, bo wcześniejszy Gortal dużo bardziej mi się podobał. Jak ich widziałem 2-3 lata temu na żywo to byłem zaskoczony, że kapela mi wogóle nieznana, a na żywo urywała łeb nie gorzej niż nie jedna, renomowana kapela zza oceanu.
THE ARMY - THE WEAPON - THE MACHINERY OF WAR - EXTERMINATION OF ALL MAN!
- Brązowy Jenkin
- w mackach Zła
- antigod
- w mackach Zła
- Kontakt:
- Brązowy Jenkin
- w mackach Zła
- Brązowy Jenkin
- w mackach Zła
- Chlastator
- zaczyna szaleć
-