BRUTALITY
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- angelique
- rozkręca się
BRUTALITY
Przewaliłem całe forum i, o zgrozo, nie ma tematu (a przynajmniej ja nie znalazłem) o tej zajebistej ekipie z Florydy.
Temat zamieszczam, bo pono wieść niesie, że się ludkowie zreaktywowali i coś tam majstrują nad nowym materiałem. Dla zainteresowanych i tych co nie znają krótka notka na majspejsie:
http://www.myspace.com/brutalityflorida
Znacie, lubicie, ekipa rwie majty czy tylko strzela z gumy ?
Żeby nie było że nie głosuję we własnym temacie to głos oczywiście idzie na jedynkę - jeden z najlepszych death metalowych albumów w historii gatunku. Czysty geniusz !
Temat zamieszczam, bo pono wieść niesie, że się ludkowie zreaktywowali i coś tam majstrują nad nowym materiałem. Dla zainteresowanych i tych co nie znają krótka notka na majspejsie:
http://www.myspace.com/brutalityflorida
Znacie, lubicie, ekipa rwie majty czy tylko strzela z gumy ?
Żeby nie było że nie głosuję we własnym temacie to głos oczywiście idzie na jedynkę - jeden z najlepszych death metalowych albumów w historii gatunku. Czysty geniusz !
Jak można znosić myśl, że dąży się do zła....
- Duban
- weteran forumowych bitew
-
- postuje jak opętany!
- Brązowy Jenkin
- w mackach Zła
W Diabolic grał niejaki Brian Hipp. Region też się zgadza.esq pisze:spore skojarzenia z Diabolic, Monstrosity
Samo Brutality bardzo lubię od zawsze. Stara dobra Floryda... Wszystkie 3 płyty bardzo dobre, ze wskazaniem na 1 i 2. Ciekawostką jest to, że już 2 muzyków z poprzednich składów gryzie ziemię. Oczywiście napewno posłucham nowych nagrań.
- Mol
- zahartowany metalizator
- Olo
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
-
- rasowy masterfulowicz
Debiut miażdży jaja, choć jak już zostało to przemielone powyżej- panowie nigdy nie nagrali klocka, stąd liczę, że podtrzymają jedynie słuszną linię. Osobiste życzenie- niech Coker sie nie pierdoli, tylko ucałuje z reszta ekipy i wraca tam, gdzie jego miejsce, czyli za beczki.
BTW. Czy nie było przypadkiem tak, że juz przed śmiercią Sappa zespół miał gotowy materiał na nową płytę i tylko zejście gitarzysty spowodowało zawieszenie zespołu?
BTW. Czy nie było przypadkiem tak, że juz przed śmiercią Sappa zespół miał gotowy materiał na nową płytę i tylko zejście gitarzysty spowodowało zawieszenie zespołu?
-
- rozkręca się
- Najprzewielebniejszy
material na nowa plyte chyba byl gotowy tylko owczesnemu wydawcy - Still dead productions - kapuchy nie starczylo.. i tak Polacy przyczynili sie do rozpadu Brutality... 
stawiam punkt na jedynke, ale tak mowil Olo... zespol nie dal nigdy ciapla, i 2 i 3 trzymaja poziom... czekam na nowy stuff z wywieszonym jezorem i modle sie o to my wznowienia mmp byly wydane jak najwierniej pierwotnych bić...

stawiam punkt na jedynke, ale tak mowil Olo... zespol nie dal nigdy ciapla, i 2 i 3 trzymaja poziom... czekam na nowy stuff z wywieszonym jezorem i modle sie o to my wznowienia mmp byly wydane jak najwierniej pierwotnych bić...
WINYLE na sprzedaż viewtopic.php?f=25&t=18597&p=1845769#p1845769
- Rattlehead
- Mol
Nius raczej stary, co nie zmienia faktu, ze zajebiscie bedzie w koncu dorwac jedynke na CD. Hehe zabawne jak w ostatnim czasie coraz wiecej egzemplarzy zaczyna sie pojawiac na serwisach aukcyjnych, ostatnia szansa na zgarniecie sporej kasy.
Btw - podepne sie pod temat, na lato planowana jest reedycja debiutu Resurrection jesli to kogos interesi.
Btw - podepne sie pod temat, na lato planowana jest reedycja debiutu Resurrection jesli to kogos interesi.

- Najprzewielebniejszy
wiekszych problemow z nabyciem jedyneczki w firstpressie nie mialem, ostatnio widzialem za 60 zl na allegro, wiec duza kasa to nie jest, 2 i 3 chodza po ok 30-40 zl, wiec szalu nie ma. A wznowka? jesli pierdolna to w taki sposob jak robia reedycje katalogu empire - czyli skan z oryginalnej okladki... to dziekuje... no i info o bonusie(9p[po co kurwa bonus ??????????) i przede wszystkim,ze bedzie to remasterowane... swego czasu wzialem sie i zawzialem, porownalem owe "remasterowane cyfrowo" metalmindowe reedycje z pierwszymi wersjami.. no i dupa.. nic. nie ma remasteru, wieli kit. No i dobrze 

WINYLE na sprzedaż viewtopic.php?f=25&t=18597&p=1845769#p1845769